צ'אט לשנה החדשה!

שמנתולה

New member
../images/Emo41.gif צ'אט לשנה החדשה! ../images/Emo41.gif

מחר, יום שני, החל מ21:00. למי שלא מכיר, לצ'אט נכנסים דרך השורה בראש הדף, איפפה שכתוב "צ'אט הורות הומולסבית". הצ'אט חברתי ומיועד לשיחה בנושאי הפורום, לא להכרויות וסקס.

שמנתולה

New member
אני מבקשת דיווח מפורט

בצ'אט. (חריגה חד פעמית מהכללים לטובת דרורית, אפיפית שמעת?)

שמעתי, שמעתי ../images/Emo124.gif

מחכה בקוצר רוח לשמוע את הדיווחים של דרורית ואח"כ אם תרצי לשמוע דיווחים ממני... אני אספר לך על חוויותי במקלחות בכלא הנשים אחחחחחח אם הקירות יכלו לדבר 3 .....

וחוץ מזה, שמנתולתי ../images/Emo24.gif

מה הענינים? מה שלום בלונדה? (תמיד מזכיר לי את הטוב הרע והמכוער - קלינט איסטווד היה "בלונדי" בפי אלי וואלאך). התגעגעתי. בלונדה השמיעי קול קוקוריקו תרנגול. (פעם היה משחק כזה? לא?)

שמנתולה

New member
הבלונדה ישנה עכשו

כואב לה הראש... היא בטח תכנס מאוחר יותר ותתן עדכון לגבי מצבה. חוצמזה הכל בסדר no news good news אומרים אצלכם? לא יודעת אם אני מסכימה עם זה אבל זה מה יש...

../images/Emo24.gif קודם כל תודה על ההתעניינות

ולגבי עדכונים... קצת יותר טוב, כואב עכשו רק בצד הימני (הצד השמאלי נרגע קצת). הבעיה העיקרית היא שנשארתי בלי אף כדור נגד כאב ראש וזה ממש מתסכל. נראה לי שהפתרון הוא פשוט ללכת לישון, מי יודע, אולי זה יעבור לגמרי בלי אף כדור.... חוץ מזה, מתי רואים אתכם/ן????? אני מתגעגעת!!!!

היי-

תרגישי טוב, ולקראת ההריון כדאי להפסיק עם הכדורים! (אז מה אם זו השמנתולה...) ו- השמועה אומרת שהמארחת הרשמית תתחיל בקרוב לשקוד על אירגון המפגש של סוכות! יש סיכוי לראות אתכן קודם?

שמנתולה

New member
הכדורים היחידים

שיש בבית הם של הכלבה
(וחומצה פולית כמובן) לראות אותנו לפני סוכות? זה לא ממש עוד מעט סוכות? לא מאמינה שנגיע למרכז לפני סוכות, יהיה לנו קל יותר להתפנות בחוה"מ שהבלונדה בחופש. אתן באות לצפון?

שמנתולה

New member
הכדורים היחידים

שיש בבית הם של הכלבה
(וחומצה פולית כמובן) לראות אותנו לפני סוכות? זה לא ממש עוד מעט סוכות? לא מאמינה שנגיע למרכז לפני סוכות, יהיה לנו קל יותר להתפנות בחוה"מ שהבלונדה בחופש. אתן באות לצפון?

ציבונה

New member
הי בלונדה

החלמה מהירה גם אני שונאת כאבי ראש ומה אין לכם סופרפארם פתוח 24 שעות בשביל הכדורים?

תודה../images/Emo23.gif

כאן בעפולה לא שמעו על ההמצאה הזאת
אולי בעוד 5-10 שנים שהקדמה תגיע סופסוף לאיזורינו.... אבל עזבי אותי, תספרי קצת איך הקטנטן? ומה עם ציבונינה המקסימה?

למעלה