מחר, יום שני, החל מ21:00. למי שלא מכיר, לצ'אט נכנסים דרך השורה בראש הדף, איפפה שכתוב "צ'אט הורות הומולסבית". הצ'אט חברתי ומיועד לשיחה בנושאי הפורום, לא להכרויות וסקס.
מחכה בקוצר רוח לשמוע את הדיווחים של דרורית ואח"כ אם תרצי לשמוע דיווחים ממני... אני אספר לך על חוויותי במקלחות בכלא הנשים אחחחחחח אם הקירות יכלו לדבר 3 .....
מה הענינים? מה שלום בלונדה? (תמיד מזכיר לי את הטוב הרע והמכוער - קלינט איסטווד היה "בלונדי" בפי אלי וואלאך). התגעגעתי. בלונדה השמיעי קול קוקוריקו תרנגול. (פעם היה משחק כזה? לא?)
כואב לה הראש... היא בטח תכנס מאוחר יותר ותתן עדכון לגבי מצבה. חוצמזה הכל בסדר no news good news אומרים אצלכם? לא יודעת אם אני מסכימה עם זה אבל זה מה יש...
ולגבי עדכונים... קצת יותר טוב, כואב עכשו רק בצד הימני (הצד השמאלי נרגע קצת). הבעיה העיקרית היא שנשארתי בלי אף כדור נגד כאב ראש וזה ממש מתסכל. נראה לי שהפתרון הוא פשוט ללכת לישון, מי יודע, אולי זה יעבור לגמרי בלי אף כדור.... חוץ מזה, מתי רואים אתכם/ן????? אני מתגעגעת!!!!
תרגישי טוב, ולקראת ההריון כדאי להפסיק עם הכדורים! (אז מה אם זו השמנתולה...) ו- השמועה אומרת שהמארחת הרשמית תתחיל בקרוב לשקוד על אירגון המפגש של סוכות! יש סיכוי לראות אתכן קודם?
(וחומצה פולית כמובן) לראות אותנו לפני סוכות? זה לא ממש עוד מעט סוכות? לא מאמינה שנגיע למרכז לפני סוכות, יהיה לנו קל יותר להתפנות בחוה"מ שהבלונדה בחופש. אתן באות לצפון?
(וחומצה פולית כמובן) לראות אותנו לפני סוכות? זה לא ממש עוד מעט סוכות? לא מאמינה שנגיע למרכז לפני סוכות, יהיה לנו קל יותר להתפנות בחוה"מ שהבלונדה בחופש. אתן באות לצפון?