צ'אט
הפורום..|זבנג|

De-Panther

New member
../images/Emo41.gifצ'אט../images/Emo41.gif הפורום..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מוצף בימים האחרונים בהודעות בקשר לצ'אט ומכיוון שיש לי קצת אחריות עליכם כאן(גם אני מנהל... לא??
) החלטתי לכתוב הודעה גורפת בקשר לצ'אט אין לפתוח שירשורים חדשים בבקשה שתבואו לצ'אט... זה עוף מיותר לחלוטין אם אתם כותבים הודעה עניינית ומוסיפים בקשה שיבואו לצ'אט... בכיף!! כתבתם באיזשהו שירשור עוף שאתם מזמינים אנשים לבוא לצ'אט... או שהגבתם למישהו שיבוא לצ'אט... תכנסו גם אתם לצ'אט... ולא לשניה לבדוק אם הוא גם נכנס הבנאדם יכנס אחרי כמה דקות לצ'אט ולא יבין למה אתם לא שם... וככה גם הוא ילך אחרי שניה אז יצא שההודעה שלכם סתם הייתה ביזבוז מצלמות בצ'אט... בכיף תשתמשו בזה(נוו גם אני משתמש בזה לפעמים וכשאתם מפעילים את זה אז בדרך כלל גם אני צופה סתם מתוך שיעמום
) אבל תדעו שברגע שנכנס מישהו שהוא לא מהפורום ברגע שהוא כבר הפעיל את הצפיה במצלמה שלכם אז גם אם אני אזרוק אותו זה לא יעזור רק תדעו שכדי להכנס לצ'אט עם מצלמה צריך להיות גולש רשום... זה אומר שכל הכוכביות למיניהם לא יכולים לראות אותכם במצלמה... זריקה של גולשים מהחדר... אני משתדל לזרוק מהחדר גולשים שלא קשורים לפורום... אם בטעות זרקתי גם אותכם אין לכם סיבה להפגע... בפורום יש כרגע 231(או כבר יותר) גולשים אנשים שאני רואה במשך כל השנה(ע"ע מורות) אני לא זוכר את השם שלהם תוך חודש אני לא מסוגל לזכור כל כך הרבה כינויים... אם בטעות זרקתי אותכם זה לא כי אני שונא אותכם או סתם כי אני רוצה לפגוע בכם... זו באמת טעות תמימה(נוו מה... אני תמים
) ובקשר לשעות הצ'אט... קבענו כבר שאחרי תוכנית מי שרוצה שיכנס... אתם יכולים גם סתם להכנס במשך היום לצ'אט ואם יש מישהו בפורום הוא כבר ישים לב שאתם שם(ליד הכפתור של הצ'אט בדרך כלל כתוב כמה אנשים יש כרגע בצ'אט) רק אל תכנסו לצ'אט לשניה ותצאו... תשאירו אותו פתוח כמה דקות כדי שאנשים יספיקו להכנס... בטח אני אוסיף לשירשור הזה עוד כמה תגובות עם דברים בקשר לצ'אט... אבל אני מאוד רוצה שתשימו לב לכל מה שכתבתי ושלא תציפו את הפורום יותר מידיי בהודעות של בואו לצ'אט(זה סתם מכביד על הפורום ועל מציאה של הודעות חשובות)

Mrs Love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

אורן הסברים בע"מ

ShiraChan

New member
../images/Emo45.gif ובקשר לשירשור עןף בשביל להזמין

אנשים לצ'אט.... נא לעשות אחד כזה!(שירשור עוף)

למעלה