../images/Emo41.gif צוות לניהול פורום ../images/Emo41.gif
בעקבות ההתפטרות של אישי ומה שהוא כתב, וגם על סמך ניסיוני כמנהל אני מציע את ההצעה הבאה: לא יתמנו מנהל יחידי: יתמנו צוות. כמה צריכים להיות בצוות
מינימום שלוש... סיבות לצוות דוקא: 1) העומס לא יפול על אחד או שניים וכך ימנע שחיקה לאורך זמן של המנהלים. 2) לכל אחד יש תכונות ויכולות שבהם הוא חזק, והקמת צוות תאפשר לכל אחד להתרכז בתפקידים שהוא טוב בהם. 3) חברי צוות יהיו מחויבים מבחינה פסיכולוגית לפורום דבר שיעודדם להיום פעילים... 4) ימנע האפקט של "העובד הסוציאלי", כלומר אם יש מנהל יחידי אז הוא הופך לנותן שירותים וזה מעודד פסיביות מצד הגולשים האחרים. 5) לא יהיה צורך למנהלים להיות מרותקים לפורום (כמו במקרה של מנהל בודד). הנני מעונין בתגובות ושאלות על הרעיון הזה, חופשי חופשי בפורום, וכמו כן אני מצפה שמי שמוכן להתנדב ולהיות חבר אפשרי בצוות כזה, שישלח לי מסר, ואני אחכה שבוע ואראה כמה כתבו לי, והאם אפשר להרכיב צוות סביר. כמובן שאשאף להגיע לכמה שיותר אנשים בצוות. מחכה לתגובתכם...
בעקבות ההתפטרות של אישי ומה שהוא כתב, וגם על סמך ניסיוני כמנהל אני מציע את ההצעה הבאה: לא יתמנו מנהל יחידי: יתמנו צוות. כמה צריכים להיות בצוות