ציטוטי שירים של המצטט הידוע

../images/Emo41.gifציטוטי שירים של המצטט הידוע../images/Emo41.gif

[לקוח מפורום אביב גפן- #243] יאללה תכתבו את הציטוטים[שורות משירים, אמרות וכד'..] שאתם הכי אוהבים של שייגעצ מכל שיריהם
תתעוררו חבר'ה...

Crazy Girl2000

New member
אמרת גם אימרות ../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

"אם תפתח את הדלת אולי תגלה מי אתה" - מתוך ששת הימים

GuglyBu

New member
איזה צחוקים הולכים שם בשכם

סתם מצחיק איך שהוא אומר את זה ויש גם את אני חייל של 100 שערים

../images/Emo26.gifהנה כמה אהובים עליי../images/Emo36.gif

"היה לי יום רע, אין לי עבודה אבל אבא יעזור לי לשלם שכר דירה..." "אני בחור ספונטני במצב משומש.." "את דומה לפיתה וזה חבל.." "כל מי שאני אוהב בסוף אותי שונא..." "וכשהשכל נמצא עמוק בתחתונים אומרים שלום אנחנו נפרדים..." "אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן..." "ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה..."
זהו בינתיים.. מכיוון שלא הרבה זז הבאתי את אלה האהובים עליי משיריהם של שייגעצ..

שטיצה

New member
קטעים משירים שאני אוהבת../images/Emo13.gif

אין לי כח לאבד אותך לפני שעוד מצאתי אין לי כח להפסיד אותך לפני שעוד הרווחתי את יודעת שזה קשה לא כל כך פשוט לרצות אותך, לרצות למות
איך לא ידעת לחבק אותי חזק ולהיות לצידי מתי שקראתי איך לא ידעת לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכרייה אפילו כשביקשתי
בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני
ולא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים אפילו כיסוי לא היה לראשה ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר לפנים אני חייל של מאה שערים
אומרת שנהיה משעמם ילדה יפה עם לב שלא פועם
אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים
אחרי תלאות ומכשולים אותך עדיין לא ראיתי חטפתי קריז ועצבים כין מקום בו לא הייתי אז איפה את קיבינימט אותך עדיין לא מצאתי אין לי כוח אין לי זמן הרבה כלות רוצות חתן

Hezi The One

New member
יאיייי גם אני רוצה!!!!

מחר יהיה יותר טוב את תראי מחר יהיה יותר טוב בשבילי!! אולי אני פנטזיונר אולי אני גם קצת שיכור מימכל אמדורסקי על פסגת הדאנס
אני ארכב על אופניים עד יומי האחרון ועם זה לא נראה לך עלי על אווירון זהו להפעם יש אבל עוד

אניייייייייי..................!!!!!

"וזה קשה לי לחשוב, שאולי.. יהיה לך עוד טוב, גם אחרי.. קשה לי לחשוב, שאולי.. את עוד תרגישי קרוב, גם בלעדי.. היפ היפ!!!" שיר שולט!

Lifes Music

New member
טוב בכל מקרה

-העולם הזה מסריחל מניו יורק ועד רפיח -ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בתזונה בחורה קצת לא ברורה -אם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים. -איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב -אני שואל אותך מה את עושה היום בערב ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבר שלך והוא באמת אוהב אותך אבל אני אוהב אותך יותר! -כל מה שאני רוצה אף פעם לא יוצא -כל החברים שלי פתאום נעלמים -אני מרגיש כמו שזיף שעבר זמנו -ילדה כל כך קטנה עם פנים כל כך יפות זה חבל שזה הכל -את רוצה ללכת ואת לא רוצה להשאר ויש כל כך הרבה דברים שעוד רציתי להגיד לך -בשבלך אני הייתי רק מקום אף פעם לא הייתי הראשון -את דומה לכלב, נובחת בלי סיבה -כל את דומה לכלב -את חושבת אני חושב גם והזמן רק מתבזבז רוצה הלוריד לך ת'חולצה אבל אף פעם לא מעז -הפזמון של את יודעת -כל חייל של 100 שערים כל עושה ביד -שום דבר לא זה פה כבר מאסתי מחיי ראש המשללה הוא ראש אחד יותר מידי -תלך לבי"ס לך לצבא תזהר שלא למות שמור על המדינה -אני רוצה לקיים יחסים עם כל הילדות בכל התיכונים -ואני מזין את השכל אל מול מקרופון פון פון -אני ארכב על אופניים עד יומי האחרון ואם זה לא נראה לך תעלי על אווירון -וזה עצוב ששוכחים את מי שלא נוסע במחלקת עסקים -לא צריך לשתות כדי לראות שאת יפה -הלילות מלאים משקאות חריפים -הפזמון של אין לי כוח -מחר יהיה יותר טוב את תראי -אף אחד לא יאהב אותך כמוני -אני מאמין באהבה מין ואהבה -הכל קשה לי לחשוב

darkman 36

New member
כמה שלי... ../images/Emo67.gif

1. אני אלוף בדיבורים, מכל הדיבורים עוד לא יצא לי כלום 2. חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה טעיתי, חלמתי שראיתי אותך מרגישה, אבל, יש לך לב מפלסטיק- באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום 3. כל הפזמון של ניו יורק רפיח... 4. חשבתי שאולי אני אגש אליה, נתחיל לדבר אני אזמין לה משקה, אבל עד שיהיה לי את האומץ- אני והבלונדינית נחכה

darkman 36

New member
וכמובן ../images/Emo67.gif

אז נכון שלא עשיתי צבא, ונכון שלא שילמתי מיסים, ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים, אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואישתי לבוש בשמלות ארוכות- אז אני יהודי

oRockGirLr

New member
חח את ה - ../images/Emo105.gif

"היפ היפ" שיש אחרי הבית הראשון
חח סתם .. אין משו מיוחד =]

למעלה