צילומים

Yuvalenko

New member
../images/Emo41.gif צילומים ../images/Emo41.gif

היה נחמד, היה חביב, היה מצחיק, היה...... קרררר!!!!!!! להבא, נא להביא חרמונית + תנור הסקה מרכזי. וגם נחמד שהיינו בסוף קהל מצומצם, נתן אווירה יותר.. "ביתית".. (לא יודע מה ניסיתי להגיד בזה). נחשו מי הולך להיות בערוץ 2?..
(רמז - לא אני!)

kfm

New member
זהו?? מה עם קצת פרטים??..

מה עם "אה דיברנו עם טל ואיל והם באים לפורום" או אם יש דברים חדשים מי מו מה ספויילרים עיניינים, משו!

Yuvalenko

New member
יש פרטים, השארתי את זה לאחרים...

שמשום מה לא רושמים כלום. ואגב, אני בכלל הלכתי לפני שהם יצאו לצערי, כי חברים שלי מיהרו. ממה שהבנתי, כשהם יצאו הם גם מיהרו יותר מהרגיל..

mati88

New member
אז אל תשאיר לאחרים!

וכל הסיפור הזה של "לא היה לי זמן לדבר איתכם, איתכם הסליחה" לא מקובל... כשאני אבוא (ואני אבוא! באמת!) אני דורשת תשומת לב מלאה

לוּבּה

New member
תן לי לנחש-היה לך קר?

סתם
היא מאוד כיף:] ובאמת בסוף נשארנו מצומצמים. ולפני זה חילקו מקופלות
וכשחיכינו בחוץ צילמו אותנו מערוץ 2 ושאלו אותי ועוד כמה אנשים שהיו לידי למה אנחנו רואים ארץ נהדרת ואיזה דמות אנחנו הכי אוהבים ואז בועז בא ונכנסנו. מה עוד? באמצע יצאתי לשרותים ובדיוק טל נכנס והוא טפח לי על השכם
. ואני כותבת מילים מוזרות:| ועלמה עשתה את מאיה בוסקילה ק-ו-ר-ע. ואם אני ייזכר בעוד אני אכתוב אח"כ.

metl

New member
אממ...

היה ממש נחמד... עוד לראות את קיציס ביום הולדתי
אה ו...שמעתי שישבתי ליד פרידמן שהוא אמר למישהי
שהפורם שלנו טוב ושאנחנו חברה רצינים(משהו כזה...)

greeneye

New member
חוו...../images/Emo99.gif

אויש, הוא כה חמוד. אני צריכה צילומים. למישהו יש שיקוי-קסם להפוך למישהי עם ביטחון עצמי, במקום עציץ נבול כזה ששמים ליד השירותים בדירת חדר עד שני חדרים, שמקבלים מהדודה השניה מצד אבא ולא נעים לזרוק כי אם היא תבוא לבקר עוד 100 שנה ככה?

kfm

New member
אחחח פרידמן הזה הוא אחד האנשים הכי

איכותיים שיש..

ElinorL

New member
היתה תוכנית גדולה!

אני אהבתי בהתחלה שהיה את המגישי חדשות ואיך ששכחתי איך קורעים לה נקרע מצחוק חחח
חוץ מזה היה תוכנית ממש יפה והתגעגעתי... מעניין אם יראו את לובה העונה... מישהו ראה הבורגנים? איזה פירסומת יפה קיציס עשה לחסות של 012 בהתחלה! היה משעשע ביותר
ודרך אגב, שלום לכולם!

mati88

New member
אילנור!

שלום שלום, התגעגענו. התערבתי עם עצמי שקוראים לך אלינור על שם השיר של זהר ארגוב... צדקתי?

למעלה