צלולה מצאתי לך חתן. מקווה שתאהבי
ג גקי הגוק New member 29/11/05 #5 יש לי ידידה שמחפשת חתן ../images/Emo26.gif בחורה מקסימה,עדינה,נעימת הליכות,אין לה הרבה דרישות. יש לה רק קצת דרישות לגבי אוכל: 30 ביצים ביום 2 ק"ג טונה ביום 5 כיכרות לחם ביום 5 עופות ביום גלון של אבקת חלבון בשבוע וזהו. שווה לא?
יש לי ידידה שמחפשת חתן ../images/Emo26.gif בחורה מקסימה,עדינה,נעימת הליכות,אין לה הרבה דרישות. יש לה רק קצת דרישות לגבי אוכל: 30 ביצים ביום 2 ק"ג טונה ביום 5 כיכרות לחם ביום 5 עופות ביום גלון של אבקת חלבון בשבוע וזהו. שווה לא?
ב בדעה צלולה New member 29/11/05 #7 ג'קי יא מגעיל אחד ../images/Emo5.gif היא אפילו לוקחת את הבכור לבית הכתומה. בעצם היא לוקחת את כולם ביחד...
ג'קי יא מגעיל אחד ../images/Emo5.gif היא אפילו לוקחת את הבכור לבית הכתומה. בעצם היא לוקחת את כולם ביחד...
ב בדעה צלולה New member 29/11/05 #6 אוהבת... אוהבת ../images/Emo99.gif אבל... ../images/Emo4.gif יש לי רק מיטה וחצי... לא ישאר לי מקום וארדי איזה כריות... תודה שאתה חושב עלי
אוהבת... אוהבת ../images/Emo99.gif אבל... ../images/Emo4.gif יש לי רק מיטה וחצי... לא ישאר לי מקום וארדי איזה כריות... תודה שאתה חושב עלי
ב בדעה צלולה New member 30/11/05 #11 כן ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif
K kimo New member 30/11/05 #14 נא לשלוח במייל.. את התמונה שלו\קורות חיים\תעודות\המלצות בדיקה ארגומטרית\סף חומצת חלב\סף בכלל... נבדוק, נעבד הנתונים ונראה אם הוא ראוי לצלולה...
נא לשלוח במייל.. את התמונה שלו\קורות חיים\תעודות\המלצות בדיקה ארגומטרית\סף חומצת חלב\סף בכלל... נבדוק, נעבד הנתונים ונראה אם הוא ראוי לצלולה...
K kimo New member 30/11/05 #19 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מתי רוכבים יחד לשקיעה..? צריך לחנוך את הרכש החדש...
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מתי רוכבים יחד לשקיעה..? צריך לחנוך את הרכש החדש...