צמיד חדש של האשלון במהדורה מוגבלת

../images/Emo41.gif צמיד חדש של האשלון במהדורה מוגבלת ../images/Emo41.gif

לאנשים שכן מקבלים את האי מיילים מהלהקה- יצא צמיד חדש ומיוחד של האשלון במהדורה אחת ויחידה ומוגבלת של כ1000 צמידים רק למקבלי האי מיילים (כי יש לינק וקוד מיוחד) הצמיד החדש עם ל ב ן עם כתוביות א ד ו מ ו ת וכתוב עליו גם משהו.. עוד לא הצלחתי לפענח מה כי התמונה כל כך קטנה
אבל ברגע שאני אקבל אותו אני אדאג לצלם ולהראות. ממש עשקו אותי הלהקה הזאת.. הצמיד עלה 40$ ועוד 15$ משלוח. אני כל כך עלובה. אני שילמתי כרגע 55$ על צמיד. אבל זאת אני..
(אני לא מאמינה שהתלוננתי על ולצה של twilight שעלתה 55 דולר עם משלוח בהוטופיק..) מי שמעוניין לקנות, אני ממליצה שימהר

Why So Serious

New member
דאמיט לא קיבלתי שום מייל!

טוב מכול המיילים שיש לי אלוהים יודע לאיזה זה נשלח
אבל זה המון
...זה נשמע מיוחד ושווה..אבל יקר ביותר!!! כמה צמיד רגיל עולה!?

יש לך באתר הרישמי.. באחד האפשרויות

כמו שיש BUY וכאלה.. יש לך JOIN ושמה תהיה לך את האפשרות להצטרף

30secondstostav

New member
אמג.

גם את מכורה ל Twilight ? לספר אני מקווה מאוד.. למרות שזה יותר הגיוני כי הסרט עדיין לא יצא וואו זה הולך להיות כלכך גרוע אניוואי, נראלי שאני לא ממש אצליך לגייס 55 דולר או לשכנע את אבא שלי לשלם על זה בכרטיס אשראי שלו אז כנראה שלא יהיה צמיד XD אבל לא נורא אני עדיין מנסה לשכנע אותו על הצמיד הקודם של האשלון, האדום.. הוא ממש יפה D:

כם אני מכורה

ודלעתי הסרט הולך להיות מעולה. אני בעד לתת לזה צ'אנס. קראתי את כל הארבעה ספרים באנגלית, אין לי כוח לחכות שיתרגמו את כולם.. ועצוב לי שהסדרה נגמרה, אבל ככה זה.. אינווי.. אני מחכה שהסרט יצא בארץ.. הוא יצא כבר בחו"ל ביום שישי או חמישי.

30secondstostav

New member
הממ כן...

גמאני קראתי באנגלית.. אבל אני רק סיימתי את new moon חח אני מקווה שדודה שלי תביא לי את השלישי היום, זה אמור להיות מתנה למומולדת שיש לי ביום רביעי D: [רמז] XD חח סתם. ו.. לא יודעת ראיתי את הטרילר וחצי משם בכלל לא קרה :S אבל הו וול, אני לא אשלול לפני שאני אראה.. ואם את רוצה יש לי א תMidnight sun בלינק, זה כאילו הספר לפני שסטפני ערכה אותו.. אני עדיין לא קראתי.. אבל זה נראלי הולך להיות מצוין =] כדאי לך לנסות גם את the host זה גם שלה =]]

קראתי!

כל כך חבל שהגניבו אותו לאינטרנט.. דווקא לפי הטריילר זה נראה ממש טוב, דיי אמין למקורות. אני רק מקווה שלא משלבים שם גם מהספרים האחרים אחרת זה יהרוס
ראיתי היום גם פעמיים את decode הקליפ של פאראמור לפסקול, ואני חייבת להגיד... שהקליפ והשיר ממש טובים.. וככל שאני רואה את מי שמשחק את אדוארד יותר הוא יותר ויותר מוצא חן בעיניי, בהתחלה ממש לא אהבתי אותו..

30secondstostav

New member
הממ צודקת! XD

אני בהתחלה לא אהבתי אותו, כי דימיינתי אותו קצת אחרת אבל צודקת ככל שראיתי אותו יותר ככה הבנתי שממש מתאים לו :p ובלה.... היא גם מתאימה במראה אבל הקול שלה.. כאילו אני דיימנתי אותו אחרת XD אבל השיר ממממממממש טוב!D:

30stm boo

New member
למה לא קיבלתי את המייל??

אני תמיד מקבלת מיילים של האשלון!! את בטוחה שמייל זה מהאשלון ולא מה"חנות" של 30?? אם זה מהאשלון אז זה ממש מוזר שלא קיבלתי אותו...

מיילים מהאשלון/חנות של 30

זה אותו הדבר.. כי זה צמיד במהדורה מוגבלת לאשלון.. זה נשלח רק לאשלון. או באמת שזה מיילים מהחנות. כי זה דיי מייל מהחנות .. שמזכיר להצביע.. אז אני לא יודעת. יש כל כך הרבה דברים מגניבים מהחנות שהם רק לאשלון שאני מקבלת שאני פשוט חושבת שזה אותו הדבר..

30stm boo

New member
לשתיהם אני רשומה בעיקרון

ולא קיבלתי את המייל הזה!! בכל מקרה תהני לך מהצמיד!! גאדד שאני ימצא כבר עבודה נורמלית כדי שיהיה לי כסף ל"בזבז" על הדברים האלה!!

yaaruka

New member
וווואאאאאיייייי

יש מצב מישו קונה לי ואני מחזירה לו!? לאמא שלי אין בעיה עם המכיר הבעיה היא שדבר ראשון היא אבדה את הכרטיס אשראי שלה [אמא שלי זה.... משו] והיא לא מוכנה לשלם מהאינטרנט =\ אגב.. כמה זה יוצא בשקלים? כי לא נראה לי שהיא תסכים לשלם 55$ על צמיד! ולי אין כסף...

זה יוצא כמעט 300 שקל..

ברצינות שהחשבון בנק שלי כואב
. כאילו, אני חצי שמחה וחצי לא שקניתי אותו.. אוח אני כזאת פראיירית של הדברים האלה. זאת האובססיביות באמת שהייתי שמחה לקנות לכל המבקש אבל יש לי הגבלה בכרטיס אשראי (תודה ל א ל )

etmiys

New member
בחיי שאת לא נורמאלית..

כאילו, מי כמוני מבינה אותך, אין לזה מחיר, אבל עדיין...

זה היה טירוף של הרגע..

באמת שזה היה. תשאלי את אופק. היא הייתה איתי בטלפון. אני איבדתי את השפיות עד שקיבלתץי את ההודעה שהצמיד שלי חח. אבל מה שכן, 300 שקל באמת מתגמד לעומת הסכום הכולל שבזבזתי עליהם כשטסתי לחו"ל..

למעלה