צריבת סרטים על גבי D.V.D

ori 15

New member
../images/Emo41.gif צריבת סרטים על גבי D.V.D

שלום, אני מעוניין לקנות צורב d.v.d כך שאוכל להעביר את הסרטים מהמחשב לדיסק של d.v.d, ראיתי שלצורבי ה-d.v.d כיום יש שני סוגי פורמטים --> dvd+r ו- dvd-r לפי מיטב הבנתי, כיום אין פורמט מועדף מכיוון ששוק צורבי ה-d.v.d אינו מפותח עדיין... לכן אם אני אקנה צורב שתומך רק בפרומט אחד, אז כעבור שנה הפרוטמ הזה "ייכחד" וכבר לא יהיה שימוש בו. אז האם שווה לקנות צורב שתומך ב-2 הפורמטים? הנה צורב של סוני שתמוך ב-2 הפרומטים: לינק 1 לינק 2 (זה בפרומט pdf - השני) הוא עולה בסביבות 2100 ש"ח אשמח לשמוע את דעתםכ בנושא

ori 15

New member
../images/Emo26.gif אין אף אחד ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

בבקשה שמישהו יענה לי על השאלה שלי...

ori 15

New member
פעם אחרונה מקפיץ.....

בבקשה שמישהו יענה לי...

mapleleaf

New member
צורב

אני בעד הסוני . הצורב הזה קיבל ציונים טובים בכל מיני מגאזינים שקראתי . אולם אם אתה לא ממהר אני צופה ירידת מחירים בחודשיים-שלושה הקרובים כי עוד חברות מוציאות צורבים וכרגע זה היחידי שתומך בהכל . מה שלא תעשה השמר מHP. כבר היו להם פאשלות רבות עם צורבי CD וגם עם הדור הראשון של צורבי DVD שהם לא הצליחו לשדרג ללקוחות ותבעו אותם בגלל זה.

ori 15

New member
תודה רבה רבה לך ../images/Emo45.gif

סוף סוף מישהו ענה לי ואני ממש מודה לך... אני חושב שאני אלך לקנות את הצורב של הסוני... לפני כחודש הסתכלתי עליו והא עלה בארץ 2100 ועכשיו ראיתי באותו אתר שמכר 2100 כבר ל2400 ש"ח נכראה בגלל היורו שעלה, אני מתכוון לקנות אותו בחודש יולי, מקווה שעד אז יירדו קצת המחירים

למעלה