צריכה המלצה לאלבום רגאיי טוב

../images/Emo41.gifצריכה המלצה לאלבום רגאיי טוב

אני הולכת להיות בסטודנטס אקסצ'יינג' בגרמניה בחודש הבא, והגרמניה שאני הולכת לגור אצלה אוהבת רגאיי, וחשבתי להביא לה איזה אלבום רגאיי טוב כמתנה. הבעיה היא, שאין לי מושג ברגאיי. אז אני אשמח להמלצות ממי שמבין.

אה ו...

אם יש דבר כזה רגאיי ישראלי [אני לא מבינה בז'אנר הזה, ככה שאין לי מושג אם הוא קיים...] והוא נשמע טוב-אני אשמח לקבל המלצה על זה, נשמע לי מתנה נחמדה. :)

DuBsYs

New member
שאלה מורכבת

יש ברגאיי המון תת ג'אנרים ולפעמים הקשר היחיד בין תתי הג'אנרים הוא שהם הוקלטו בג'מייקה. תשאלי אותה איזה סגנון היא אוהבת וזה יעזור בשביל לתת לך המלצות למשהו טוב. לגבי רגאיי ישראלי יש אלבומים לכוח ראסטה, לוס-כפרוס, התקווה 6 ואייאם (שחכתי מישהו?). חפשי את הלהקות האלה ביוטיוב ואם זה נשמע לך טוב תיקני לה אלבום שלהם, זה יכול להיות נחמד

../images/Emo51.gif

אני לא חושבת שאני אשאל אותה על תת-ז'אנרים כי המתנה זו הפתעה וזה יהיה מוזר לה מידי שמישהי שלא מתעניינת ברגאיי תשאל את זה. אבל אני אנסה בכ"ז. אני חושבת שאני אבדוק את הלהקות הישראליות, כי זו יכולה להיות מתנה ממש נחמדה שגם קשורה לישראל איכשהוא. :)

Carcass

New member
...

בלקן ביט בוקס - ההרכב הבינלאומי של תומר יוסף ותמיר מוסקט - משלבים הרבה סגנונות ביחד -רגאי,צועני,מוזיקה בלקנית,הם כרגע באמת גלובליים ומופיעים בכל אירופה והעולם...האלבום הראשון שלהם Balkan beat box היה לטעמי הכי טוב. כמו כן האלבום הראשון של תומר יוסף - תגידו משהו,אני לא חובב רגאי בעברית אבל זה באמת אלבום מיוחד. האלבום של SPECIAL - להקת-על של מיטב האמסי'ז בארץ - פישי הגדול,צ'ולו,בזוקה,נצ'י,סול ג'יי...משלבים רגאי,דאנסהול,היפ הופ,בעברית ובאנגלית...אחת מההוצאות היותר מוצלחות שיצאו פה איי פעם. מבחינת מוזיקה מג'מייקה האוסף reggae gold זה סדרת אוספים מכובדים אבל לדעתי לא תמצאי את 2010 ו 2009 בארץ... יש גם אלבומים של אמנים אבל שוב,רוב הסיכויים שלא תמצאי אותם פה...

למעלה