צריכה המלצה לבית קפה נחמד באזור

../images/Emo41.gifצריכה המלצה לבית קפה נחמד באזור

בנימינה.... (כשגרתי בסביבה לא היה אפילו אחד לרפואה,וזה היה מזמן)

בצומת אלונית

בצומת כרכור במאגנה יש קפה מקסים וטעים. ברחוב הראשי של כרכור - קצת לפני תחנת דלק פז - נפתח (מכרות) בית קפה קטן ונחמד עם דגש על מוצרי שוקולד. בקיסריה - בעתיקות - ממש בחוף יש מקום טוב לשתות קפה ולשבת בים ולהרגיש נפלא. פתחו במושב מאור מקום שנקרא "ספארקס" אבל נראה לי שהז יותר לאוהבי בשר (למרות שכבר הגיעו המלצות גם על המנות האחרונות). וכמובן בקאנטרי בקיסריה יש את לחם ארז - אבל תמיד צפוף שם וזה בתוך הקאנטרי - יתרון - קרוב למוזיאון רקאנטי שתמיד שווה לעשות שם סיבוב. ויש את מסעדת הגוף - שיושבים במרפסת ורואים את מגרש הגולף - מין פסטורליות והרגשת חו"ל. תהני

לימור י

New member
וגם הדובים בזכרון נחמד מאוד

דרך אגב איך המכרות? אני עוברת שם מדי פעם תמיד נראה ריק ואני תוהה אם באמת שווה להכנס?

לימור י

New member
נשמע מעולה (ומשמין ../images/Emo9.gif)

מחר קצת לא מסתדר, מה עם שישי הבא?

חושחושה

New member
טלי, פאטצ'ולי פתוח גם ביום?

בעין שמר, הפאב קפה החל לעבוד גם בבוקר, עם ארוחות בוקר וכאלה, הינו שם במסיבת סיום של הבן, ממש נחמד!

ornaok

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגמאני צריכה המלצה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מסעדה בשרית טעימה ולא יקרה בת"א - באזור שיש בו גם חניה. (יש חיה כזאת?) הצלחתי לגייס בייביסיטר מהמשפחה ובשלישי בערב, יום הולדת 30 של הבעל, אנחנו הולכים לראות סרט (סוף סוף!!! לא הלכנו מאז שלירי היתה בת חודשיים, ולראות במחשב זה לא אותו דבר!)בסינמה סיטי ואח"כ ארוחת ערב. (אם לא נמצא מסעדה שווה אז נסע בחמישי לחוות התבלינים בגלבוע, מומלצת ביותר!!!). אני חושבת שגם הרצליה זה טוב, ממלא אנחנו כבר בגלילות, אבל לדותן לא כל כך בא. מחכה לשמוע המלצות. תודה!

ornaok

New member
לא הגדרנו לנו תקציב

אבל אנחנו מחפשים משהו שפוי, לא יותר מ100 ש"ח למנת בשר יוקרתית...

Arfilit

New member
בשריות שוות -

(מרשה לעצמי להכניס את ת"א לפול) - גילי'ז (בנמל); דיקסי (באזור נחלת יצחק. נדמה לי ברח' תוצרת הארץ); מוזס - טעימה - אבל לא מתיימרת להיות אנינה (רוטשילד פינת יבנה); אם בא לכם מקום כיפי - שאוכלים בו קצת אחרת מאשר "מנה ראשונה, מנה עיקרית, קינוח" - אני מאוד אוהבת את "טפאו" ברח' הארבעה - שם מזמינים מנות טפאס, קרי - מנות קטנות, 2-3 כל פעם, עד שנמאס. אנחנו מאוד אוהבים שם. האוירה מאוד כיפית וקלילה.

sharonmx

New member
בשר... הממ - תחביב שלי!

אז ככה- סטפן בראון- זה מסעדה/באר עם הסטייקים הכי טובים בת"א/בארץ. כדאי להזמין מקום לערב ולהתרשם מהסצנה שהולכת שם (ולהרגיש נשואים וזקנים...) אחד העם 99 עם חצר נהדרת ובפנים ממוזג תמרה- החשמונאים- מסעדה מצוינת! מנה ראשונה כלולה במחיר העיקרית, בשים מעולם ועוד מטעמים. מאוד אינטימית ונעימה, אנחנו אוהבים לחגוג שם. מיט בר- מצוינת, חניה- רק בגן העיר (כלום כסף עכשיו, אחרת הדו"J על בטוח...) זה מה שעולה לי כרגע...

ornaok

New member
תודה!

סטפן בראון ודיקסי לא בא לנו, מכירים, רוצים משהו אחר... על תמרה שמעתי דברים טובים, ואולי באמת נלך לשם. איך המחירים?
טפאו נשמע טוב לי, וגרוע לדותן, שבד"כ לא אוכל 3/4 ממה שמגישים במסעדות...

למעלה