קבלו סקופ לגבי היום בערב

../images/Emo41.gifקבלו סקופ לגבי היום בערב../images/Emo41.gif

היום בערב לאחר שתסתיים ספירת הקולות, תשודר משימת הכדורגל מהשבוע שעבר. הסיבה שההפקה לא שידרה את המשימה ביום ראשון היא בגלל שצבר שהבקיע שני גולים שהגדילו את התקציב השבועי מועמד להדחה וההפקה לא רצתה להשפיע על המצביעים באמצעות שידור המשימה השבועית ותוצאותיה, בדיוק כמו שהיה עם שי, שלא הראו לצופים שדודתו נפטרה, עד לאחר סיום ספירת הקולות. אז שלא תגידו שלא שמעתם את זה...

shy6

New member
בדיוק ההפך

ההפקה שמרה את זה להיום והיא תראה את זה לפני ניתוק הקווים!! כדי שצבר יצבור עוד הצבעות.

shy6

New member
המקרה של שי

היה שונה לחלוטין. לא רצו שמשהו שקרה מחוץ לוילה ישפיע על התוצאות. בצדק זה שודר לאחר ניתוק הקווים.

אתה טועה, זה בדיוק אותו מצב

ההפקה לא רוצה ליצור אמפטיה לגבי אף אחד מהמועמדים להדחה לפני שסוגרים את הקווים. בדיוק כמו שהיה עם שי.

jaycom

New member
מה הקשר בין זה שהוא הבקיע שני גולים להצבעה?

אותו דבר אפשר להגיד על המשימה שכולם התחפשו לונסה.. נו וזה עוזר לה עכשיו? לא... זה ממש לא קשור..

SharonPL

New member
לא הבנתי איך זה שהוא ניצח ישפיע על ההצבעות

זה לא שאנחנו חלק מדיירי הבית והעובדה שהוא הבקיע 2 גולים תעלה לנו את התקציב. לדעתי המשימה הזאת לא תשנה כלום, מי שאוהב אותו ימשיך להצביע ומי שלא לא ימשיך.

גידעון1

New member
צודקים זה לא אמור להשפיע

מילא אם הוא היה מבקיע 4 שערים אז היה עוד סיכוי אבל 2 גולים זה כלום

shy6

New member
זה יכול להשפיע

על הצופים החדשים. לכל פרק יש מספר גדול של צופים חדשים. הם לא מכירים את המתמודדים והפרק הערב יקבע למי הם יצביעו. יכול להיות שבכך שצבר הבקיע 2 גולים זה יעודד אותם להצביע לו. הוא גם יקבל יותר זמן מסך בגלל זה.

בהבקעת השערים שלו צבר הגדיל את התקציב ב600 שח

כך שזה עלול, לא חייב, אבל עלול להשפיע על הצופים שרואים רק ערוץ 2, וההפקה רוצה למנוע מצב כזה. אז הם החליטו לשמור את הקטע הזה רק לאחר שתסתיים ההצבעה. הצעד הזה לא נועד למי שאוהב את צבר, כי כפי שציינת מי שאוהב אותו ימשיך להצביע לו ללא שום קשר, הדבר נועד למי שעל הגדר. זה לפחות מה ששמעתי ממקור שאני לא יכול לגלות את שמו או את עיסוקו...

clearer

New member
ואת הלילה של ונסה בסוויטה יראו?

גם את זה אם כך, לא צריך לשדר...

לא יודע, סיפרו לי רק על המשימת כדורגל

אבל נראה לי שמן ההיגיון שדגם את זה ישדרו רק אח"כ. אלא אם כן רוצים לעורר אמפטיה לונסה.

clearer

New member
זה יהיה לי מוזר מאד מאד אם זה לא ישודר

לפני ספירת הקולות. (המשימה) - מבחינתי אין סיבה לא לשדר. אלא אם כן ההפקה רוצה את צבר בחוץ. זה לא דומה בכלל למקרה של שי. אני מאד לא אהבתי את שי, והרחמים שלי והאמפתיה שלי כלפיו היו בשיאם אחרי הקטע עם מות הדודה.

למעלה