קולדפליי מחר בערוץ 10

Carlo Cest Moi

New member
../images/Emo41.gif קולדפליי מחר בערוץ 10

כמו שרובכם בטח יודעים קולדפליי הולכים להופיע מחר בלייב8, ערוץ 10 הולך לשדר את האירוע בשידור ישיר החל מהשעה 16:00.. כנראה שקולדפליי הולכים לשיר את: In My Place Fix You קולדפליי עולים לבמה אחרי פול מקרטני ו- U2, בונו (איך לא) מציג אותם.

debase

New member
כל השירים של כל הלהקות מחר ב LIVE8

הנה הרשימה של COLDPLAY: 3. Coldplay (introduced by Bono) - In My Place; Fix You; Bitter Sweet Symphony (duet with Richard Ashcroft) בקישור יש את שאר השירים של שאר הלהקות (לפי סדר)

debase

New member
לפי מה שהבנתי המופע מתחיל ב 14:00 ?

לפחות לפי העיתונות בארץ, מישהו בדק את זה?

debase

New member
11 שעות שידור ישיר בערוץ 10

לפחות ככה הבנתי...

omrimayo

New member
OMGGGGG איזה שילוב מדהים!

שני שירים מדהימים שלהם ואז דואג לשיר אחד הגדולים של שנות ה-90, מדהיםםםםם זה הולך להיות ה-דבר! אנשים זה הכי MUST שבעולם!

Drorrrrrr

New member
איזה חלום ../images/Emo99.gif

קולדפליי וריצ'רד אשקרופט [הסולם של ה- Verve] מתכננים דואט משותף ב"לייב 8", מופע הצדקה הענק של בוב גלדוף לרעבי אפריקה שיתקיים ביום שבת בהייד פארק אשר בלונדון ובארבע ערים נוספות, ברלין, פריז, רומא ופילידלפיה. עיתון "הסאן" הבריטי מדווח כי אשקרופט, שחימם במספר הזדמנויות את קולדפליי בהופעותיהם האחרונות, יבצע עם הלהקה את "ביטר סוויט סימפוני", הלהיט הענק של ה"Verve” מ-1997..

debase

New member
איפה יהיה

כנראה ש LIVE WEBCAST היחידי באינטרנט יהיה מ AOL (שצריך PLUGIN מסריח, אבל נראה לי חינם). כמו כן יהיה ניתן לצפות בשידורים חוזרים של ה WEBCAST באתר שלהם לתקופה מוגבלת אחרי כן. חוץ מזה, אני מקווה להשיג ברגיל את ההפועות הטובות באיכות HDTV מאיזה RIP איכותי בחו"ל..

omrimayo

New member
מקווה ל-HDTV/PDTV, זה חובה!

וואי מה אני אעשה לך אם אוריד את כל ההופעות... אין זה יהיה הדבר הכי ליט ביקום הזה!

debase

New member
כן

יש כבר איזה כמה שירים ב DIGITAL TVRIP מ GLASTONBURY כולל Coldplay - Cant Get You Out Of My Head - Glastonbury 26jun05 - Gz.vob המגניב ביותר (כאות מחווה לקיילי שלא יכלה להגיע).

omrimayo

New member
מאיפה הבאת את ההוצאה הזו?!

יש לי רק את קולקס וההופעה מדהימה שם לגמרייייי, אולי הכי מדהימה! מאיפה זה? פרטי דחוףףףףףף!!!

debase

New member
לא יעזור, מצטער...

TRACKER פרטי שמתמחה בהופעות חיות של להקות... לצערי הוא סגור ועם RATIO ככה שאני לא יכול לתת.. אם הוא יפתח, אני יודע לך..

omrimayo

New member
יש לי המון טראקרים פרטיים...

בבקשה בנאדם דבר איתי, אתה לא יודע כמה אני מעריץ את הלהקה הזו... זה לא קיים בשום מקום :( מוכן לשלם על זה.

פינק פלוייד!!! איזו התרגשות!

אבל אני מקווה שזה לא יהיה סתם משהו מעפן.. חבל גם שרדיוהד לא שם : /

למעלה