קומונת החלפת תחפושות

remundo

New member
הממ קוספליי..

נגיד נגיד שמישהו השקיע ותפר לעצמו תחפושת קנשין לקון אחד, ואז קון אחרי הוא רצה להתחפש ל.. לאיצ'יגו, נגיד. אז אין לו כוח להתחיל להשיקע ולתפור לעצמו קוספלי שוב, אז הוא הולך לקומונת החלפת תחפושות ושואל: "מי שרוצה לתת לי תחפושת של איצ'יגו במידות של -פיייפ קנשין גמד- תמורת תחפושת של קנשין במידות של -פייפ קנשין גמד אותה המידה- ?"

chi12

New member
מגניב!

יש לי תחפושת של סופרמן מידה שמונה בבית...

remundo

New member
כתוב שם שגם אפשר להחליף תמורת כסף ^-^

עדיין לא נראה לך? ^^"

chi12

New member
פפחחח

יש לי תחפושת של סופרמן מידה 8? מה נראה לך?

chi12

New member
נראה לך?

התחפשתי ליו גי הו, אני ותחפושות אף פעם לא הסתדרנו

remundo

New member
כשהיית קטנה כבר היה יוגיהו?

רגע.. מה את מחשיבה לקטנה? (אני הייתי ויזרדמון פעם ^_^ אה, כבר כתבתי את זה פה, נכון? ^^" )

chi12

New member
צחקתי

אני לא מושפעת ממה שאני רואה יותר מידי, כאילו אני כן מושפעת, אבל אני בפורמים לא מסתדר, ואז לא הכרתי את יוגי.

chi12

New member
את יוגי הכרתי רק השנה ומעולם לא התחפשתי אליו

remundo

New member
אני אתמקד יותר על שורש הבעיה:

"אני לא מושפעת ממה שאני רואה יותר מידי, כאילו אני כן מושפעת, אבל אני בפורמים לא מסתדר.." הממ מה זה אומר "אבל אני בפורומים לא מסתדר" ? האם זה אומר שדעתך את לא מסתדרת בפורומים שאת כותבת בהם? האם המקלדת שלך חורקת? החתימה שלך מהבהבת וגורמת לך להתקפי אפילפסיה? שו שטו נאני קה? את ההתחלה "אני לא מושפעת ממה שאני רואה יותר מידי" דווקא הבנתי, אני חושבת. לדעתי זה אומר שהדברים שאת רואה משפיעים עליך במקצת, לא במידה ניכרת. "כאילו אני כן מושפעת" האם זה אומר: אני לא מושפעת אבל בצורה שנראת כאילו אני כן מושפעת? ולסכום, מה הקשר בין הבעיות שיש לך עם פורומים ל(חוסר) השפעה (המועטה) שיש לדברים שאת רואים עלייך? וכמובן, האם ההשפעה הקיימת מועטת או שמא היא אינה קיימת כלל?

chi12

New member
זה לא מה שהבנת

זה לא פורמים זה פורים XD כאילו אני ופורים לא מסתדרים טוב ביחד, לכן אם אני אתחפש ליוגי אני אביש את יוגי, וגם את עצמי. אני מושפעת כמו כולם ממה שאני רואה, אבל אני מודעת להשפעה ומנסה לצמצם אותה ככל האפשר. אני מפחדת שבסופו של דבר אני אתנהג כמו מה שאני רואה. חחחח, אני צריך לעבור על ההודעות שלי לפני שאני שולחת אותם, או לפחות לא לחשוב על פורמים בזמן שאני כותבת הודעה על פורים.

למעלה