קומיקאים בסדרה דרמטית

../images/Emo41.gifקומיקאים בסדרה דרמטית../images/Emo41.gif

כשבוחנים את רשימת השחקנים בסידרה מגלים שלא מעט מהם נחשבים לשחקנים "מצחיקים" עלמה זק ב"ארץ נהדרת" יוסי מרשק ואורי פפר ב"לא לפני הילדים" וכמובן יהודה ברקן בשלל סרטי בורקס. עד כמה זה מפריע לכם, אם בכלל, לראות אותם במשחק יותר דרמתי ופחות מצחיק. לא כמשהו מוכר?
מיכל

lavendula

New member
לא מפריע לי

אולי כי את רובם כבר ראיתי בתפקידים דרמטיים. באותה מידה, צביקה הדר ואדיר מילר, שגם נחשבים ל"מצחיקנים", כבר הספיקו להשתתף בדרמות ("בלו נטלי" ו"פעם הייתי"), ומשחקים נהדר. אני מניחה שהייתי יותר מתקשה לראות את יובל המבולבל בתפקיד דרמטי.

Gali112

New member
עלמה זק בהתחלה לא התחברה לי לתפקיד

אבל לדעתי עם התקדמות העלילה היא עושה מצויין את המעבר מאשה קלילה וקצת מעופפת לאמא שנלחמת על הבן שלה

YourStarDust

New member
עלמה זק מדהימה.

אולי נכון, והיא לא הייתה הבחירה הראשונית המושלמת, אבל היא עושה עבודה טובה מאוד.

YourStarDust

New member
לא שעולה לי מישהי לראש,

פשוט לדעתי התכנון המקורי לא היה לקחת קומיקאית שעושה גם דרמה, אלא שחקנית דרמתית מוכרת כזאת. אחת שיודעים שיודעת גם לרגש וכאלה.

זק כבר עשתה עבודה טובה ב"בטיפול" ../images/Emo141.gif

כך שהופעתה כאן התקבלה אצלי כמובנת מאליה. הופעתו של יהודה ברקן בהחלט מפריעה לי. לא משום שהוא קומיקאי, אלא משום שהוא קומיקאי מהסוג הגס והצעקני. זה של המתיחות, של המצלמה הנסתרת, של הבדיחות העדתיות והסקסיסטיות.

cifnao

New member
שחקן הוא שחקן

ולנקודה הזו בדיוק התייחס יוסף שילוח. הוא מקרה שלא קיבל הזדמנות להוכיח את כישוריו הדרמתיים. שלמה בראבא הוא השחקן הכי טוב במדינת ישראל, והוא גם הקומיקאי הכי טוב במדינת ישראל, כך שהמקצוע הוא שחקן ולא קומיקאי. השחקן הינו אדם בעל כישורים היכול להכנס לדמויות מסויימות ולהחיות אותן. זה יש מאין- הוא והכותב יוצרים דמות שלא קיימת ונותנים לה חיים.

ללי 27

New member
לא הייתי אומרת שהוא קומיקאי גס אלא

שלי בכל אופן כשאני רואה אותו בסדרה הזו, מיד נזכרת ב"אבא גנוב" ויש לי מין הרגשה שעוד רגע יראו את הילד בן או את מר קוגלר...

לא רק שזה לא מפריע

זה אפילו יתרון. בשביל להיות שחקן מצחיק צריך לדעת מאוד-מאוד לדייק במשחק, זה נחשב לאחד הז'אנרים הכי קשים במשחק. ומי שיכול לעשות זאת, בוודאי יש לו איכויות למשחק דרמטי.

ל י ל ך פ

New member
בפרק הראשון זה היה קצת מוזר

אבל תפס מהר. במיוחד ברקן, הדמות שהוא עושה נהדרת, אצלי זה יושב בול על האבא הפרטי שלי, שנראה כאילו הוא מכיר אותו ומחקה אותו אחד לאחד, הדיבור, שפת הגוף, הכל. ממש העתק שלו. מאד שונה מהדמויות ששיחק פעם. עלמה ז'ק משחקת נהדר את האמא חסרת האחריות והילדותית, גם איתה היה לי קשה בפרק הראשון לעשות את הסוויץ מהקומיקאית, אבל זה תפס לגמרי.

למעלה