קוקולוגיה- "לא מאולף"

shaniza

New member
../images/Emo41.gif קוקולוגיה- "לא מאולף"

כשאתם רואים נמר או ברדלס בגן החיות, אינכם יכולים להימנע מלהרגיש שהוא נראה קצת מאולף, כאילו משהו מאופיו הפראי אבד לו. אפילו יצורים ענקיים כמו פילים או דובי גריזלי נראים מכווצים כשהם נעולים בכלוב. זאת אולי הסיבה שפארקים בסגנון ספארי נעשו פופולאריים. הרושם שיוצרות חיות הבר גדול בהרבה כשאפשר לעקוב אחריהם במצבן הטבעי והריגוש גדול עוד יותר כאשר רק שמשה דקה של חלון המכונית מפרידה בינכם לבין אריה רעב. אתם נוסעים בספארי, בדרך העוברת בערבות הפתוחות. במרחק קטן מהכביש אתם רואים אריה ולביאה אוכלים בתיאבון חתיכות שהם קורעים מגוש בשר. מה אתם חושבים כשאתם צופים בסצינה זאת של פראות בלתי מאולפת? מה תגידו בליבכם או לסובבים אתכם?

מאיפה.... מאיפה את באה עם זה.....

מה אני חושב בשעת הצפייה : "ידעתי, ידעתי שאופנוע הוא לא רעיון טוב במיוחד...." מה אגיד בליבי או לסובבים אותי : "סביר להניח שזה שניצל עוף טוב..." נראה לי.

shaniza

New member
שניצל עוף טוב..אה?

תשובה לא מספקת. תנסה להיות קצת יותר רציני הפעם... זה משחק רציני. מה דעתך על מה שאתה רואה?

אני תמיד רציני...

קשה לי לגלות רחמים על אותה חיה - כי עדיין - יש טורף ויש נטרף.... (אם כל הצער בכך איה...) לא הייתי חש גועל - כי נתקלתי בכמה הולכים על שניים שאוכלים באותה צורה ואף גרוע מזה... אולי - אבל רק אולי - הייתי טיפה מרותק - כי בכמה כבר הזדמנויות אתה רואה ממרחק סביר אריות אוכלים ועוד מזדמנת לך האפשרות לספר על זה אח"כ ? מספיק רציני בשבילך ?

just 20 f

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני יכולה להמשיך עם ה- ח' אבל מה זה עוזר? חוץ מלאגו שלך אולי...

תאמיני לי שלאגו שלי זה לא מועיל....

אבל זה בהחלט יוצר שחיקה מוגברת של המקלדת שלך. תודה בכל מקרה

a y a 3 2

New member
והם לא רבים על האוכל?

אני אחשוב שקשה לי לדמיין שהם אוכלים את האוכל בצוותא. חוץ מזה שאני אחוס על הצבי/במבי שהם אוכלים.

magenta73

New member
אני אחוש

התרוממות רוח. ושימחה שחוויתי וראיתי את הטבע בפעולה. אני אתפעל מהכוח ומהיצריות. ואני בטח לא אומר כלום וסתם אהיה מהופנטת. וזה גם קצת יבהיל אותי, ברור. כי כשאתה יכול לראות את הטבע, אתה יכול להרגיש לפעמים קטן...

shaniza

New member
אני חשבתי...

שאין מה לעשות, זו דרך החיים אבל במקביל מזדעדעת, מרימה גבה, מסיטה את המבט או מכסה את העיניים עם כף היד ומציצה מבין האצבעות מדי פעם בגלל הסקרנות.

orrin

New member
אני

ארגיש התפעמות, מעין כוח כזה.... משו לא מרוסן, לא מבויית, לא קל ועדיין כל כך חי (וכן, אני בטוחה שהחיה לא חשבה שזה כל כך חי) מה אני אגיד? מזל שזו לא אני....

shaniza

New member
משמעויות "לא מאולף"

התגובה שלכם על הסצינה מגלה איך הגבתם למראה סרט כחול בפעם הראשונה. "היי, תראו אותם! גם אני מתחיל להיות רעב"- אמירה כזו אינה זקוקה לפרשנות נרחבת, נכון? "אני לא רוצה לראות את זה- זה מגעיל"- איש לא אמר שזה עומד להיות יפה. "אני מפחד" - טבעי לפחד קצת, אבל אתם במקום בטוח כל עוד אתם בצד הזה של השמשה. "באמת, תנו ליצורים המסכנים האלה קצת פרטיות"- אתם באמת אנשים הגונים, אבל האם אתם בטוחים שאינכם רוצים להתבונן עוד קצת? מג'נטה...מהופנטת ,אה?

magenta73

New member
הייתי בת 12 או 13

ישבנו בסלון של סבתא. אני ועוד חברה וגנבנו את הקלטת ממקום המסתור שהדודים שלי שמו אותה, סגרנו את הדלת כי כולם ישנו... וניסינו לעשות לקרטיבים מה שההיא עשתה להוא...
תסלחי לי, אבל סרט כחול זה לא ממש טבע ולא ממש טבעי ולא ממש מתאים לפה, אני חושבת... דעתי האישית בלבד. מילא דעתנו על סקס, סבבה. אבל למה סרט כחול?

orrin

New member
ושוב- מזל שזו לא אני

אין דבר דוחה יותר בעיני מסרטים כחולים. ועוד פעם- מותק שלי- עוד פעם הפכת את המשחק הזה למשחק מקדים???? לא ביקשתי?? התחננתי?? ירדתי על הברכיים במסנג'ר??? כמה???? כמה??? (אחחח הצד הפולני שלי התעורר ב4 בבוקר)
ממני

shaniza

New member
אני חושבת ש

לראות שאיבת שומן או כל ניתוח פלסטי אחר, מגעיל יותר מסרט כחול.

orrin

New member
לא בהכרח

כי אף אחד לא מצטלם לסרט על ניתוח כתוצאה מבעיות כלכליות נטו, אף אחד לא עושה ניתוח רק כדי למסחר את הגוף שלו ולמכור אותו לכל המרבה במחיר- כן כן על הסרט משלמים לו אבל את הניתוח הוא היה עושה בכל אופן- וחוצ מזה סביב סרטים על ניתוחים לא מתפתחת תעשייה שלמה שמתייחסת לאנשים כאל אובייקטים שכל יתרונם על פני ויברטורים הוא רק זה שהם לא צורכים בטריות. אז כן- סרט כחול יותר דוחה. לפחות אותי.

למעלה