קוקולוגיה- "לחישות באפילה"

shaniza

New member
../images/Emo41.gifקוקולוגיה- "לחישות באפילה"

זוכרים את הכללים? לחדשים שלא מכירים - קוקולוגיה אז ככה... כשאתם חושבים על עטלף, הדימויים הראשונים העולים בדעתכם הם כנראה מערות אפלות ומפלצות מוצצות דם. אך לעטלפים, מושא הרבה פחדים ואמונות טפלות, יש צד נסתר אחר. יש להם אמנם כנפיים, אבל הם יונקים כמונו ומניקים את צאציהם בדאגה ואהבה. אף על פי שהם נראים חזקים, חברתם היא שוחרת שלום בהרבה מחברת בני האדם. לכן, בפעם הבאה שתראו עטלף מרחף מעל ראשכם, חישבו אולי הוא מסתכל ארצה באותה השתאות ופחד שאתם חשים. ולמשחק... אתם אבודים במערה עמוקה, הולכים ותועים במערכת ענפה של שבילים מתפתלים. תוך כדי חיפוש הדרך החוצה, עף עטלף למעלה ולוחש משהו באוזנכם... מה אומר לכם היצור המסתורי? 1. "אני יודע איפה נמצאת היציאה" 2. "תנו לי להראות לכם את הדרל החוצה" 3. "תמשיכו לחפש" 4. "לעולם לא תצליחו לצאת מכאן"

bulb

New member
באטולוגיה: נחשי מה העכבר המעופף אמר

א. הרף נא בשם אימך הורתך מכל הקוקומאניה בגרוש שהנלוזה הנחיתה עלינו ב. 50 שקלים בשיחים ג. פרוזן יוגורט ד. חומר טוב ,אחש'לו

shaniza

New member
אני אהמר שענית לו ...

ב. 50 שקלים בשיחים. אתה סוטה ועוד לוקח על זה כסף...

magenta73

New member
רגע... עוד אין תשובות...

ולמה אתה תמיד יוצא דפוק בסוף?.... well... את זה אתה צריך לבדוק בעצמך... :)

magenta73

New member
תיקון-

כל הבנות בחרו ב-2... נראה לי שזה קשור איך שהוא לאיך אנחנו רואים את תפקיד המין השני, או משהו....

shaniza

New member
משמעויות לחישות באפילה

סליחה על העיכוב... יומיים עמוסים ולא קלים. אז ככה... אין כאן קשר לתפקיד המין השני. בתרחיש זה מהווה העטלף הקסום סמל להדרכה ועזרה למי שאיבד את דרכו והוא מנסה למצוא אותה. דברי העטלף מאפשרים לכם להציץ אל הדרך בה אתם מגיבים כלפי אנשים הזקוקים לעזרתכם. 1. "אני יודע איפה נמצאת היציאה" יש לכם נטייה להיראות יודעי כל. ברור לגמרי כי אתם מוכנים להושיט יד או לייעץ לזולת, אבל לפעמים אתם מנסים לעזור גם כשהעזרה אינה נחוצה ובעצם מתערבים בדבר לא לכם. 2. "תנו לי להראות לכם את הדרך (עם ך) החוצה" לבכם הגדול וחוסר האנוכיות שלכם מהווים דוגמה ומופת לזולת. אנשים חשים בעוצמה ובאכפתיות שלכם ומתנחמים מעצם הידיעה שאתם בסביבה במקרה ותתעוררנה בעיות. 3. "תמשיכו לחפש" אתם שומרים על מרחק מתוך כבוד למרחב הזולת. לא שאינכם מוכנים לעזור, אבל אתם נותנים רק את המינימום ההכרחי ומעודדים אנשים לפתור את בעיותיהם בעצמם. עיקרון זה של אי התערבות עשוי להיות הגישה הטובה ביותר לטווח הארוך כשמדובר בעזרת לזולת המחפש את דרכו לקראת בגרות ועצמאות. (ממש לא דפוק) 4. "לעולם לא תצליחו לצאת מכאן" כשאתם רואים מישהו שפוף ברוחו, הדחף הראשון שלכם יהיה לבעוט בו. הגישה שלכם לא תרכוש למענכם ידידים רבים ולא תעזור לכם לשמור על אלה שכבר רכשתם- היזהרו. אני כל כך שמחה לקרוא שאפחד לא בחר באופציה 4.

למעלה