קוקולוגיה- "מכונת נהיגה"

shaniza

New member
../images/Emo41.gifקוקולוגיה- "מכונת נהיגה"

אתם זוכרים את שיעורי הנהיגה שלכם ואת כל הדברים הקטנים שהצטרכתם ללמוד? פניות פרסה, חניה במקביל למדרכה, עקיפה... אין ספק שאלה היו חשובים, אך הם לא העיקר. נהיגה היא האופן שהרגשתם אחרי שעברתם את המבחן ועליתם לבדכם על הכביש בפעם הראשונה. נהיגה היא היכולת להגיע לאן שאתם רוצים מתי שאתם רוצים. זה אומר עוצמה, חופש ומהירות . המכונית בה אתם נוהגים מספרת לעולם משהו על מי שאתם ומה אתם רוצים מהחיים. דמיינו לעצמכם את מכונית החלומות שלכם, מבלי לחשוב על מחיר או שיקולים מעשיים אחרים. איזו מין מכונית אתם מדמיינים לעצמכם? 1. כלי רכב בעל כושר ביצוע גבוה עם כל האופציות. 2. עיצוב מופלא ומרכב יפהפה, חלק מבריק. 3. סמל סטטוס שצמוד אליו תג מחיר. 4. כל דבר בתנאי שהוא נוסע.

ggrrrWINTER

New member
אני אפילו על 4 פוחדת לחלום ../images/Emo4.gif

כחיילת אני חייבת לרשום שמותר לי!
אבל אם לרשום את האמת ובביטחון אני נוטה כמו השאר עם 1

ebony

New member
ועל זה נאמר יאמיייי

מחזיקה את עצמי לא לקפוץ על המסך....
(זהירות מכורה לפנייך)

shaniza

New member
אני מאוד התקשיתי לבחור

בין 1 ל-2 כי אין מה לעשות... אני לא אסע ברכב אם הוא לא מעוצב לטעמי (גם אם הביצועים שלו גבוהים) מצד שני.. אני לא אסע ברכב שהביצועים שלו לא מרשימים אותי (לא משנה כמה העיצוב שלו מוצא חן לי)

shaniza

New member
משמעויות מכונת נהיגה

טעמם של בני אדם במכוניות משקף את טעמם בבני המין הנגדי. 1. כושר ביצוע גבוה באופן אידיאלי אתם רוצים מהמכונית שלכם כמו מבני זוגכם, אבל זה גם אומר שאתם מוכנים להעריך את הצדדים הטובים בכל אדם. טווח הטעמים הרחב שלכם פירושו שאתם עשויים להיראות מעט לא עקביים ונמשכים באופן שווה ליופי, חביבות, תחכום, הומור, או קסם. זה מאפשר לכם להעריך את בני זוג פוטנציאליים ע"פ הצדדים החזקים שלהם ונותן לכם בסיס להשוואה קודם בחירתכם הסופית. 2. עיצוב מופלא אין כמעט ספק שמראה חיצוני הוא המפתח לכיבוש ליבכם. אין מדובר רק במציאת מישהו שנראה מושך בעינכם אלא אתם גם רוצים מישהו שייראה טוב בעיני העולם. הדגש המוגזם על הצד החיצוני פירושו שאתם עלולים למצוא עצמכם מאוכזבים מאוד. בדקו תמיד מתחת למכסה המנוע קודם שאתם מסיעים את הרכב הביתה. 3. סמל סטטוס מעמד חברתי והצלחה חומרית חיוניים בעינכם. המשפחה הנכונה, החינוך הנכון, הקריירה הנכונה: זה בשבילכם האדם הנכון. 4. כל דבר אתם שמחים על כל אדם שעונה על כמה סטנדטיים מינימליים וזה אומר שאתם פתוחים מקבלים וסלחניים. אינכם מצפים מהזולת שיגשים את חלומותיכם ונהנים כשהזולת עושה כמוכם.

למעלה