קוקולוגיה- משחק לגילוי עצמי

shaniza

New member
../images/Emo41.gifקוקולוגיה- משחק לגילוי עצמי

הקוקולוגיה היא תורת ה"קוקורו" (נפש ביפנית) והומצאה ע"י פרופסור בשם איסמו סאיטו. היא מציעה גישה ייחודית לגילוי עצמי בעזרת סדרת משחקים (שאלונים קצרים- 1-4 שאלות) פסיכולוגיים שנועדו לחשוף תכונות רגשיות והתנהגותיות. איסאמו סאיטו אומר שמותר לא להסכים לפרשנות המובאת לכל מבחן- זה חלק מההנאה. עצות למשחקים:
אמרו את הדבר הראשון שעולה בדעתכם - אין תשובות נכונות או שגויות
שחקו עם עוד אנשים- הרבה יותר מרגש, מהנה ומבדר לשחק בקבוצה מאשר לקרוא את הקוקולוגיה כמו ספר
אל תנסו לנחש את המשמעויות הנסתרות של התשובות
היו כנים עם עצמכם
שמרו על ראש פתוח - יש מספר דרכים לקרוא כל מצב אז עייפתם מפסיכולוגיה לבינתיים או שאתם רוצים לשחק?

orrin

New member
יאללה, בואי ננסה

בתנאי אחד: שלא כל משפט שני אומר "יש לי תואר בפסיכולוגיה חחחחחחחחחחחחח"

magenta73

New member
יאללה, לכי על זה.

אני גיליתי שעצם זה שחסמתי מי ומה שחסמתי, זה בגלל שהיתה לי ילדות עשוקה ואבא שלי, כשביקשתי סוכריה, פתח את הרוכסן שלו ו... אז... לא להיבהל מהתשובות שלי... טוב... תבינו...

shaniza

New member
"ערב בקונצרט"

נתחיל בקטנה... משחקון קצרצר שכולל שאלה אחת... יש משהו קסום בבילוי ערב בקונצרט- שילוב של ציפייה והנאה טהורה. דמיינו שאתם רשאים לשבת על הבמה בקרב שאר הנגנים ויש לכם הזדמנות של פעם בחיים לנגן בשיא יכולתכם. באיזה כלי תבחרו? 1. כינור 2. קונטרבס 3. חצוצרה 4. חליל גם אני אענה בהמשך את התשובות שעניתי לפני שהסתכלתי בפירושים את הפירושים ומשחק קצת יותר מורכב אעלה בהמשך...

shaniza

New member
משמעויות ערב בקונצרט

הכלים המוסיקליים מסמלים את בני המין הנגדי. השילוב בינכם ובין כלי הנגינה מראה איך אתם רואים את חלקכם ביצירת מוסיקת אהבה. 1.כינור- הכינור דורש עבודת אצבעות רגישה ומגע עדין עם הקשת כדי להפיק צלילים מן המיתרים המתוחים. אתם רואים עצמכם כבעלי מודעות וכישורים לאיתור הנקודות הרגישות ביותר של בני הזוג ולפריטה עליהן. 2.קונטרבס- תחושת כוח נוצרת כשאתם ניצבים מאחורי קונטרבס ענקי וגורמים לו לזעוק את אנחתו האדירה. באהבה, כישוריכם מתבטאים ביכולת לכופף את בני הזוג לרצונותיכם, לשלוט בהם שליטה מוחלטת ולהביאם להנאה שלא העלו על דעתם שיוכלו לחוות. לעולם אינכם מבקשים רשות, אבל בפני השתלטנות שלכם אי אפשר לעמוד. 3.חצוצרה- פיכם הוא כלי הנשק החזק ביותר באמתחתכם. יש לכם את כל התכונות של אישיות אוראלית. 4.חליל- אתם מגלים סבלנות באופן שבו אתם מתישים את בני זוגכם בעקשנות, נחישות והתמדה שלכם. המאהבים שלכם מוצאים עצמם פעמים רבות מצפים לרסיטל קצר, אך זה התפתח במהירות לקונצ'רטו שלם בשישה פרקים. יש הערות? טענות? מענות? (נא לפנות לויצמן 2)

magenta73

New member
כאילו דהההה

האמת, היה בי מאבק גדול בין הכינור לחצוצרה. בסוף החצוצרה ניצחה בגלל קירבתה לג'אז. אבל גם היה לי ברור שמדובר במשהו אורלי. אני וההתמכרויות האורליות שלי מודות לויצמן 2. זה לא חדש לנו. עכשיו, אני אודה לך אם תשימי כמה שאלות ביחד... משעמם לי... :)

shaniza

New member
נראה לך

שיש לי כוח להקליד עכשיו כמה שאלות ביחד?! בכלל חשבתי להשאיר אותכם לסבול עם הסקרנות עד מחר
אבל הבטחתי...

shaniza

New member
דווקא היה נראה לי

כאילו כל כלי הוא תכונה חזקה בפני עצמה חוץ מהחליל בעצם... כנראה שיש סיבה שאפחד לא בחר בו

למעלה