קוקולוגיה- "נסחפים ברוח"

shaniza

New member
../images/Emo41.gif קוקולוגיה- "נסחפים ברוח"

האם אתם יכולים עדיין לזכור את ימי הקית הארוכים, אחרי סיום הלימודים כשלא היתה מוטלת עליכם שום אחריות וכל הזמן שבעולם עמד לרשותכם מרגע שהתעוררתם בבוקר ועד שהשמש שקעה סוף סוף? זמן למשחק ולהרפתקה, לחלומות בהקיץ לשיטוטים. שעות בילוי בעיסוקי ילדות... הטסת עפיפונים... צפייה בעננים... הפרחת בועות... דמיינו לעצמכם יום קיצי בילדותכם, ואתם מפריחים בועות בשדה פתוח. איזה משפט מתאר בצורה הטובה ביותר את הסצנה שדמיינתם לעצמכם? 1. הבועות שאתם מפריחים מרחפות גבוה אל השמיים. 2. אתם מפריחים מאות בועות זעירות מבעד לטבעת הפלסטיק שלכם. 3. אתם מתרכזים בהפרחת בועה ענקית אחת. 4. הבועות שאתם מפריחים נסחפות מאחוריכם ברוח.

magenta73

New member
רגע

את צריכה לענות לנו עןד היום, כי אוטוטו את טסה, לא? בכל מקרה, שיהיה לך כיף. אושר. זרימה. חיים. תהני המון. זהו :)

shaniza

New member
למה אני צריכה?

תכננתי למתוח אתכם עם התשובות עד שאני חוזרת
תודה

shaniza

New member
משמעויות "נסחפים ברוח"

הבועות הזוהרות שאתם מפריכים בדמיונכם הן סמלים לתקוות ולחלומות שלכם. הסצינה שתיארתם מגלה מה יחסכם לחלומות שאתם מקווים להגשים באחד מן הימים. 1. מרחפות גבוה לשמיים- אתם רואים את חלומותכים כחמקניים ובלתי ניתנים להשגה, עפים מכם והלאה כמו בועות סבון ברוח. יתכן כי אתם משתוקקים ליותר מדי, מהר מדי או שאתם תקועים בפנטזיה בלתי אפשרית. יהיה מצבכם אשר יהיה, בין החלומות שלכם למציאות יש פער רחב. 2. מאות בועות זעירות- הצבתם לעצמכם מטרות מיידיות בהישג יד- בגדים חדשים, מכונית, חבר או חברה. חלומותיכם הגיוניים וניתנים להשגה. החליטו מהו הדבר שאתם רוצים יותר מכל והתאמצו להשיגו. אם תרדפו אחרי הכל בבת אחת, יש סיכוי שתישארו בסוף בידיים ריקות. 3. בועה אחת גדולה- יש לכם חלום חשוב, אחד ויחיד או שאיפה שמכוונת את חייכם. היצמדו לרצון זה והמשיכו לחתור להשגתו. בבוא הזמן תראו שהוא לא כל כך רחוק מהישג ידכם. 4. נסחפות מאחוריכם ברוח- החוויה המאכזבת קשורה לתקוות שלא הוגשמו ולחלומות שלא התאמתו בעבר, מעצבת את אופן חשיבתכם כיום. אולם, חווית הרדיפה אחרי החלומות והאכזבה מהם בהמשך היתה רק הכשרה לקראת בחירת מטרות חדשות לעתיד. אל תחששו להמשיך לחלום- היחידים שאינם נכשלים הם אלה שאינם מנסים. ואני אומרת לכולם, לא משנה מה בחרתם... אל תפסיקו לחלום כי לפעמים חלומות מתגשמים !

למעלה