קוקולוגיה- "עמוק בהרים"

shaniza

New member
../images/Emo41.gifקוקולוגיה- "עמוק בהרים"

הרים והים- לטבע יש כוח המושך אותנו אליו. הרי כולנו בסופו של דבר ילדיו של הטבע וניזונים מטובו. השיבה אל הטבע מאפשרת להרגיש שאנו חיים באמת. המסע הבא שלכם ישיב אתכם לעולם הירוק הזה. האם יש מקום טוב ממנו לגלות מחדש את האני הטבעי שלכם? 1. התחלתם לטפס על הר בחיפוש אחר אבן נפלאה בנדירותה. כיצד אתם מתרשמים מההר כשאתם עומדים לרגליו? 2. לאחר חיפוש ממושך, עדיין לא מצאתם את האבן, והשמש כבר שקעה. מה יהיה צעדכם הבא? 3. סוף סוף גיליתם את האבן שחיפשתם. איזו מין אבן זו? תארו את גודלה משקלה וערכה. 4. עתה הגיעה השעה לרדת מן ההר ולחזור הביתה. אילו מילות פרידה תאמרו להר? מה תהיה תשובתו? בהצלחה

magenta73

New member
מה? זה לא אמריקאי????

1. שהוא גדול, ואולי נראה מאיים, אבל יפה. ויש בו מהכל. גם ירוק, גם אבן, גם שלג בסופו. הרפתקאה גדולה. 2. למצוא מקום נוח לשים בו את האוהל, להדליק מדורה קטנה, להעביר את הלילה. 3. היא בגודל של אגרוף. אליפסית. הרמונית. חלקה. בגודל של אגרוף. משקל? הממ... חצי קילו?... בצבע ורוד שקוף, ובליבה שלה יש כמו לב כזה, עיגול טורכיז/כחול משגע כזה. והיא מנצנצת במגע עם אור. 4. - תודה רבה לך הר. - תודה לך. שובי לבקר. -אשוב.

a y a 3 2

New member
תשובות

1. התחלתם לטפס על הר בחיפוש אחר אבן נפלאה בנדירותה. כיצד אתם מתרשמים מההר כשאתם עומדים לרגליו? - גבוה, תלול, עם חול חום בהיר דק, וצומחת צמחיה דלילה ירוקה עליו. 2. לאחר חיפוש ממושך, עדיין לא מצאתם את האבן, והשמש כבר שקעה. מה יהיה צעדכם הבא? - להישאר לישון בפיסגה (ללא אוהל או מחסה), ולאחר מכן להמשיך לחפש את האבן. 3. סוף סוף גיליתם את האבן שחיפשתם. איזו מין אבן זו? תארו את גודלה משקלה וערכה. - אבן אדומה גדולה, מלוטשת, בגודל כף יד. משקלה: קילו. ערכה: האבן נראית יקרה, אך היא בעצם זכוכית צבועה באדום. משערת שערכה הכספי נמוך. 4. עתה הגיעה השעה לרדת מן ההר ולחזור הביתה. אילו מילות פרידה תאמרו להר? מה תהיה תשובתו? - אומר להר: תודה על שנתת לי אפשרות לקחת את האבן. ההר יענה: בבקשה.

a y a 3 2

New member
הממ.. זה היה נסיון בלתי רשמי

להצטרף לפורום. אז שלום לכולם.. אני סינגלית בת 30+, ניצולת צ'אטים ומסנג'ר, כיום טוקבקיסטית סידרתית וקוראת את הפורום הנחמד הזה מס' שבועות.

magenta73

New member
נעים מאוד איה!

הצטרפי בכיף לפורומונו הקט
ברוכה הבאה

טוב...תשובות

1. התחלתם לטפס על הר בחיפוש אחר אבן נפלאה בנדירותה. כיצד אתם מתרשמים מההר כשאתם עומדים לרגליו? הר יפיפיה, מלא צמחיה ירוקה.לא תלול מידי אלא סביר, אחד כזה שאני אוכל לטפס אותו בלי למות לפני, מקוצר נשימה. 2. לאחר חיפוש ממושך, עדיין לא מצאתם את האבן, והשמש כבר שקעה. מה יהיה צעדכם הבא? אחלה, הזדמנות לישון בחיק הטבע.. 3. סוף סוף גיליתם את האבן שחיפשתם. איזו מין אבן זו? תארו את גודלה משקלה וערכה.אבן בקוטר של בערך 5 ס"מ לא כבדה, מדהימה בצבעיה - ערך? מי חושב על זה...מצידי שלא יהיה לה ערך כספי. 4. עתה הגיעה השעה לרדת מן ההר ולחזור הביתה. אילו מילות פרידה תאמרו להר? מה תהיה תשובתו? להתראות הר חביב, אולי נתראה שוב בהזדמנות...ההר לא עונה הוא רק מחייך כהזמנה נוספת.

shaniza

New member
שלי

1. ההר גדול מימדים ותלול. מאיים מעט. 2. הצעד הבא שלי יהיה לחפש מקום בטוח לשהות בו בלילה. 3. גודל האבן היא אבן שניתן לחפון באגרוף. צבעה לבן פנינה עם פסים שחורים שבורים ועדינים. משקלה קל והיא יקרת ערך. 4. אני אגיד לו: סיפקת לי חוויה לחיים ומסר שאומר שאין להתייאש עד שמוצאים את מה שמחפשים- בסוף תהיה תמורה. הוא יענה לי: תמיד יש תמורה בעד האגרה.

shaniza

New member
משמעויות "עמוק בהרים"

ההר הנישא לפניכם מייצג את אביכם או דמות אב אחרת בחייכם. זה ביטוי לארכיטיפ של "האיש הזקן והחכם". האבן מסמלת יכולות וכוחות שאתם חייבים לגלות בעצמכם במסעכם לקראת עצמאות בוגרת. 1. הדימוי שיש לכם על אביכם. קשה ולא סלחני?עדין ונכבש בקלות? פסגה נפלאה שהסבירה לכם פנים ועודדה אתכם במסעכם? 2. האבן היא הכישרון או הכוח שעדיין לא גיליתם. תשובתכם תראה אם תממשו אי פעם את הפוטנציאל הגלום הזה. מי שממשיך לחפש בכל מקרה מגלה את אותה נחישות ועקשנות גם בחיים. לא נכנעים גם כשהמאמץ נראה עקר. מי שמפסיק את החיפוש אך ישוב אליו שייך לסוג הממתן את עצמו ופורש מאמציו על פני תקופה ארוכה. מי שויתר קליל על החיפוש, אורבת לו הסכנה שלעולם לא יגשים את הפוטנציאל האמיתי שלו. 3. תיאור האבן מצביע על ההערכה העצמית שלכם. בערך 20 דולר- לא הערכה גבוהה מדי... בסופו של דבר התברר שזה יהלום ענקי ששווה מיליונים - עד כאן, לא להיסחף. 4. מילות הפרידה להר מגלות את מה שתמיד רציתם אבל לא הייתם מסוגלים לומר לאביכם. תשובת ההר מגלה מה לדעתכם היו רגשותיו כלפיכם. אתם: תודה על הכל. ההר: תשמרו על עצמכם. האם חילופי הדברים היו אידיאליים ככה או שמא- אתם: עושה רושם שסוף סוף גמרתי איתך. ההר: טוב מאוד. אולי הגיע הזמן שאתם ואביכם תשבו לשוחח?

a y a 3 2

New member
לפי מה שעניתי על האבן..

נראה מבחוץ שהאבן יקרה (נראה מבחוץ שיש הערכה עצמית גבוהה), אך היא עשויה מזכוכית ואין לה כמעט ערך כספי (ההערכה העצמית שלי בקאנטים) טוב לדעת..
סוף שבוע נעים!

magenta73

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

מג'נטה... מנצנת במגע עם אור.... וחולה על אבא שלה!!!

למעלה