קורינה בתמונע!לסיכומנו-ענק!!!

clyps

New member
../images/Emo41.gifקורינה בתמונע!לסיכומנו-ענק!!!../images/Emo6.gif

ובכן, הכל מתחיל בשעה אחת עשרה וחצי בלילה, באיחור אופייני ומתקבל על הדעת.. קורין וההרכב עולים על הבמה- נמקם אתכם קצת: על הגיטרה אקוסטית- אלי סורני על הקלידים- חן אופק גיטרה בס-חגית שפירא חשמלית-אופיר גל תופים-גבירותיי ורבותי אלונה דניאל! וכמובן הגדולה מכולם- קורין אלאל!
קורין כרגיל, מתחילה עם "יוצאת אל החיים", ובשביל הדיוק בלבד, ובלי רשע- היא קצת "יצאה מהכלים", מתוקה, קופצנית כהרגלה ושוכחת מילים כחלק מהשואו הבלתי מעורער שלה.. מיד אחרי "מה הפרח", לאחריו "קשר הירח" ו"ארוחת בוקר".. הקהל באטרף, ההרכב מבסוטים וקורין בשלה- עושה אומנות.. עמדנו לנו שתינו מרותקות,כל כך נהננו! פתאום, באמצע ההופעה, מי ניכנסות לאולם? לא תאמינו- או אולי כן? יפעת נץ וליעד (למי שלא יודעת, יפעת נץ-הבסיסטית האגדית של להקת המכשפות, וליעד-גיטריסטית+זמרת במופע 3\2 מכשפות) לא האמנו למראה עיננו, וזה לאחר שהתרגלנו למשמע אוזנינו.. לאחר "הטבעת נפלה", חושך על הבמה... וקורין, מספרת את סיפור החרציות הידוע, הסיפור ששמענו עליו כל כך הרבה, אך לעולם לא נוכחנו והתוודנו אליו בהופעות(ושימו לב, היינו במספר הופעות בלתי מבוטל של קורין!) כיצד ישנות וכיצד מתעוררות.. מרתק ללא ציניות בכלל
"החיים בורוד", "עולם מושלם" (
) ואלונה עולה לשיר עם קורין, את שיר לשירה..מראה מלבב
אלונה עם התנועות הבלתי מוסברות וקורין עם האקוסטית- יכולנו לבקש יותר?! "כשזה עמוק", כולם באקסטזה מטורפת, בשלב זה, הקהל התחלק לשניים (באופן תאורטי כמובן)שירה וליווי... כה מקסים
(הוצאנו וידוי מקורין שהיא לא אוהבת את המילה "מקסים") הדרן- הקהל יוצא מגדרו.. מריעים מוחאים כפיים, וקורינה חוזרת... עולה שוב, ומבצעת את "אין לי ארץ אחרת" בביצוע יפייפה, מלהיב ומרגש, שרק גאון מוזיקלי כמו קורין מסוגל לתת... משם שטנו לנו, ל"תן לי קצת ממך" שבכלל סחף אותנו, והשתוללנו.. הדרן שני.. (יש מצב שאנו טועות בסדר,אנחנו כל כך עייפות.. ושכחתי [שיר] לגנוב את הפלייליסט
]. ובכן, לאחר אי שם בלב+ליווי קולי של קורין.. ולאחר תנינענק ופירות אסורים.. סיימה קורין את ההופעה עם "שיר בכיף".. ואין מה לומר- שרנו בכיף! היה מדהים! לאחר ההופעה, הוזמנו ע"י רותי (
) לחדר ההלבשה, שם הענקתי [שיר] לקורין סרט,ברכה וספר חביב.. לרותי הענקתי טוויסט, ושמענו הרצאה מאוד מעניינת על יונה וולך דויד אבידן ועוד אחת ששכחתי את שמה.. חילקנו בזוקות לכל הרוצה.. כל תמונע לעסו בזוקות- כה מבדר
אפילו ההרכב שמחו לקבל בזוקות! קיבלתי מפרט מקורין! קיבלנו שתינו- גם חיבוק וגם נשיקה! (ווהוו!) דיברנו ארוכות עם אלונה דניאל המדהימה!!
ולאחר מכן מנור חיבקה אותי, ואני התביישתי
וכך שבנו הביתה עייפות עם רגליים כואבות, מתות לפיפי (לא שמעתם אותנו אומרות את זה) אך מרוצות.. כה מרוצות... קורין מדהימה, ואיננו יכולות לחכות כבר להופעה הבאה (ב-28.4,גם כן בתמונע), ובמילה אחת על כל הערב- פנומנלי!!!! לילה טוב להמונים
מנור ושיר. נ"ב ברצוננו להודות לפורום רוק ישראלי על שהעניק לנו כרטיסים וזיכה אותנו בערב מהנה ומוצלח!!!

יונה וולך ודוד אבידן../images/Emo99.gif

אוף, גם אני רוצה קורין
ולא, עומר ואני נשב בבית ולא נסע להופעה|צועקתעלעומר| טוב נו, הופעה הבאה. שמחה שנהנת - תמונות?

0mroosh

New member
שמח שנהנתן (ושונא קצת, ../images/Emo3.gif)../images/Emo24.gif

איך קורין הגיבה להפתעה?

clyps

New member
קורין חייכה חיוך גדול ציחקקה..

ואמרה תודה רבה... רותי אמרה שיתקשרו לאחר שיצפו בו... אבל קורין נישקה אותי וחיבקה אותי ואני מבסוטה!

היה כל כך ענק!

עכשיו אני בבית (שיר אני כבר מתגעגעת אליך יפיופה שלי ).. חצי הופעה אי לא זוכרת בערך כי הייתי שיכורה תחת,אני רק יודעת שראיתי את המורה שלי לדרמה (ועשיתי לעצמי פאריחות לא נורמליות(..ושאני ורותי היינו דיכורות והתחבקנו וקפצנו וזה היה קורע מצחוק,ואז רותי ציטטה לי ולחברה שירים מישהי והיא היתה כל כך שיכורה ואני פשוט התפוצצתי (בעוד שיר בורחת לה באלגנטיות)..וקורין היתה מקסימה וצחקה ממני הרבה (דיברתי מלא שטויות מצחיקות),ואלונה דניאל היתה מקסימה מקסימה מדהימה אין לי מילים על האישה הזאת!! ויש עוד הרבה דברים,היה נהדר..

למעלה