קורסי קיץ-סיכום שבועי #4

../images/Emo41.gifקורסי קיץ-סיכום שבועי #4../images/Emo41.gif

בשבוע שעבר היה חופש ולכן גם לא היה סיכום שבועי, אבל השבוע חזרנו (ובגדול
). איך היה בכימיה, הבדיחות של צפדיה עדיין מצחיקות
מה עם המרצה לפיסיקה
אני בטוחה שיש ציטוטים חדשים... וכמובן שלא נשכח את מתקבלי באר שבע שהחלו השבוע את קורס הקיץ שלהם. אז חבר'ה, איך היה השבוע הראשון
יאללה, כולם לשפוך

oshratush

New member
שאלה .....

אני יכולה גם לעלות למרות שאני מהנחותים שלומדים בפרויקט סלובקיה את הקורס קיץ?

oshratush

New member
אז ארחיב

ככה, אצלנו אנחנו שלושה תלמידים ששניהם באו עם רק פיזיקה, ובלי רקע בכימיה ביולוגיה, בגלל שאנחנו רק שלושה תלמידים המרצה שלנו שהוא רופא, מסביר את שלושת המקצועות, אני חייבת לציין זה מאוד עוזר כי הוא קושר את הכל יחד, ונותן לנו להבין פאזלים שלמים....... אנחנו קובעים מתי נוח לנו מה לעשות לרוב או מחלקים את השעות. בנתיים זה כל יום היה שיעור השבוע וגם מחר, יש מחר שיעור בשניידר.... יש אחלה אווירה ואחלה כימיה בין המרצה לבינינו הוא גם מעשיר אותנו הרבה אל מעבר. אני ממש שמחה לפחות שכך התחלתי ללמוד....ואני לא מפספסת משהו. אני מודעת לעובדה שזה שונה משאר הקורסי קיץ ההמוניים, אבל בפרוייקט הזה לכל היותר אמורים להרשם 15 תלמידים וזו הסיבה למספר המועט לנרשמי קורס קיץ, אציין שהשותפה לקורס קיץ איתי היא שני (נינוש) שגם חברתנו לפורום. שבוע הבא מתוכננים לנו שני מבחנים שרצוי שנלמד אליהם טוב. אז אם למישהו יש עוד תרגילים שהוא עושה בקורס קיץ אשמח אם תשתפו. וזהו להשבוע

dorin276

New member
באר-שבע ../images/Emo13.gif

אז ככה, היה לנו חצי-שבוע ממש טוב, לדעתי. יש אחלה אווירה בכיתה, הלו"ז מאורגן באופן שנותן לנוח ולהירגע קצת לפני הלחץ האמיתי בסמסטר, אבל עדיין לומדים דברים חדשים (בעיקר חסרי רקע אקדמי בביולוגיה) ומגישים תרגילים כל יום. ההרצאות הנוספות (מעבר לנושאי המתמטיקה והביולוגיה) - למשל הרצאת "להיות רופא", או הרצאתו של מנהל בית החולים סורוקה, היו מעניינות והועברו בצורה טובה. ניכר שהפקולטה כמערכת משקיעה בנו הרבה, ושאכפת לה באופן אישי מהסטודנטים. אני מעריכה זאת מאד. והכי חשוב, רוב הסטודנטים (לדעתי), ואני ביניהם, כבר מרגישים "בבית" בפקולטה. אז נכון, עוד נכונים לנו חבלי-התאקלמות רבים, אבל ההתחלה כבר מאחורינו והיא הייתה מצוייינת.

morancho1

New member
פיסיקה

מישהו מהקורס התלונן על המרצה ...זאת לפחות פעם שנייה שמתלוננים עליו בחברה ששלחה אותו ואני מקווה בשבילו שלא יעשו לו שם יותר מדי צרות!... מה שהיה בשיעור אני לא יכולה להגיד..תשאלו מישהו שלא דיבר עם יעל על הזמן ואשכרה הקשיב:)

יעלד12

New member
רבקה חנוכה, או- לאן נעלמו העתודאים?

האנקדוטה היחידה שעולה לי בראש, רבקה החנוקה (בחולצה צהובה) נכנסת לכיתה ומבקשת מהעתודאים לצאת (לקחת, לכאורה, את הטפסים של המו"ר)... משום מה הם לא חוזרים.... סתם, סתם. היא היתה חביבה באופן בלתי רגיל (יוסי n, אנחנו איתך, לא קנינו את זה בשיט..) מורני נשמה, אני כבר רואה אותנו בשיעורי אנטומיה, מקשקשות על הא ודא מעל הגופה (עם הגרזן...) ביי, יעל

יוסי n

New member
אני ממש מופתע שאת עדיין זוכרת

חשבתי שה"רומן" ביני ובין רבקה חנוכה הוא נחלת ההסטוריה. מסתבר שטעיתי...

יעלד12

New member
אני מתרגלת את הזכרון.

לקראת לימודי אנטומיה, והלכתי וקניתי גם את הספר סוד הזיכרון המצוין. באמת.

morancho1

New member
יש לי ספר בשבילך

"סוד המוח היהודי" יש שם מלא טכניקות של זיכרון ולימוד נכון..

למעלה