קורסי קיץ - סיכום שבועי

RosaBlanca1

New member
קורס פיזיקה באת"א- ציטוטים נבחרים

"התשוקה שלך למספרים בסוך תוביל לאובדן שלך." "מה הבעיה שלך עם טתא ודלתא? כי את לא מכירה אותם, אני קורא לזה שנאת זרים." "אתם לא אמורים להבין את זה, פשוט תאמינו לי" "כשאני חוזר עם הקניות אני תמיד מרים אותם מרצפת המעלית כשהמעלית מתחילה להאיט..."

../images/Emo41.gifקורסי קיץ - סיכום שבועי../images/Emo41.gif

בעקבות רעיון של yaser21386, אני מודיעה בזאת באופן רשמי על פתיחתה של פינת הסיכום השבועי של קורסי הקיץ באוניברסיטאות. בשרשור זה כולם מוזמנים לקטר, לצחוק ולשתף על החוויות שלהם מקורס(י) הקיץ בו(בהם) הם משתתפים, או השתתפו בשנים קודמות. אז השבוע יש לנו את קורסי הקיץ בכימיה ובפיסיקה בתל אביב, ובשבוע הבא יצטרפו אלינו מתקבלי באר שבע עם חוויות מהגיבושון ואח"כ מקורס הקיץ עצמו. אז יאללה, תתחילו לקטר

charmed2

New member
כימיה זה נוראאאאאאאאא

משעמם!
ומישהו הצליח למצוא את המצגות שהמרצה דיבר עליהן?

charmed2

New member
עוד שאלה קטנה אם אפשר

לגבי היוזר, נאמר שם שהוא מתעדכן רק שבוע מיום תשלום השכר לימוד. אז אם שילמתי רק מקדמה זה אומר שאין לי יוזר?...

NoOoLa

New member
גם אני באותו מצב ../images/Emo13.gif מה שעשיתי הוא

שלחתי מיל למרצה והוא נתן לי סיסמה זמנית .. אתה התקבלת גם לטכניון וגם לתל-אביב ???

charmed2

New member
את!

זה את! מתישהו אני אשנה את הפרטים האישיים... לא התקבלתי לת"א עדיין... והאמת שהסכם שלי נראה לי די רחוק מסכם הקבלה אז אני די בספק.. אבל את הקורס אני אעשה בכל אופן אין לי שום רקע בכימיה, וגם אם אלך ללמוד בטכניון זה אולי יעזור.. או שלא.. :)

yaser21386

New member
זה לא שבוע וזה גם לא 24 שעות

מי שקיבל קוד אישי בן 4 ספרות יצטרך לעשות שתי פעולות: אשרור שם מחשב וקביעת סיסמה זמנית , פעולה זו מכניסה את היוזר שלך לתוקף תוך מקסימום 10 דקות. הדבר השני זה קביעת סיסמה חדשה. וזה כמובן אורך לכל הפחות 30 דקות. משמעו שכל עניין הפעלת היוזר לא צריך לארוך יותר משעה..

charmed2

New member
הצלחתי!!!

אנחנו אמורים לעשות את 2 התרגילים הראשונים נכון?

NoOoLa

New member
את מתכוונת ל שני בפרקים א' ו ב' ???

כי בפרק השני אנחנו יכולים לפתור רק את התרגיל הראשון . נכון ?

yaser21386

New member
נראה לי NOLA צודקת ...

מעשית אנחנו יכולים לפתור את את פרק א'. תיאורטית את שאר הפרקים נוכל לפתור רק אם למדנו עצמאית.

למעלה