קורס העשרה

Rioter

New member
../images/Emo41.gif קורס העשרה ../images/Emo41.gif

היה.. כ"כ כיף.

orlupo

New member
נהנתי חוץ מכמה דברים...../images/Emo13.gif

מי שירצה יקבל פירוט בפרטי... אבל ממש ממש נהנתי....
ושיר סוף סוף מפעל שראיתי אותך מאז הקורס מדריכים ווהו! מקווה שזה ימשך...

שמחה שנהנהת.

היה מדהים...
ספרו... באיזה סדנאות הייתם? איך היה? איזה מחלקות? נהנהתם? מה היה טוב ומה רע?
שתפו.

היה תותח../images/Emo70.gif

היה קורס מדהים!! אהבתי אותו כ"כ.. אני חמשושית אז יצא לי להכיר יותר טוב את החמשושים גם כי לא יצאתי למירוץ בוגרים.. מה שהפריע לי שלא היה על מה לישון חוץ משק"שים..אני לא מפונקת את משו..פשוט כולי התמלאתי בחול וזה היה מעצבן.. הייתי במחלקה נחמדה..ועוד דבר הסדנאות לא היו כ"כ טובות כמו שהיה כתוב עליהן בפלאייר שקיבלנו לפני.. למשל גז וחשמל:המדריך רק הרצה לנו על וואטים,מטח ועוד דברים משעממים..לא עשינו שום דבר שקשור לזה..סיפרו לי ששנה שעברה עשו סדנת גז וחשמל ממש מגניבה שתפעלו את הבוגרים..אבל בסנדנא הזאת רק ישבנו ושמענו מה שהמדריך אמר.. אבל סדנת מאפייני הגיל הייתה אחלה.. חוץ מזה היה נהדר+השרימכבי שהשתתפתי בו ופולג זכו מקום שישי!!!!! היה כיף..וגם דבר מעולה שקרה כשהבאתם את פזית גל-ער..זאת באמת התגשמות חלום בשבילה!! קורס העשרה 2007!!אהבתי:)

איך את יודעת שזכיתם מקום 6?

וכל הכבוד לגדרה שזכו במקום ה- 1.
ממממ.. איזה עוד סדנאות היית?

hadita22

New member
תימן תימן..:)

היה ממש כיף..:) המחלקה שלי [מחלקה 1] הייתה רוב הזמן רדומה אבל המדריכים היו אחלה... הייתי בסדנאות- מאיפייני הגיל, חשיבה יצירתית, ציונות והעברת דיון.. אני חושבת שרק מאפייני הגיל והעברת דיון באמת נתנו לי כלים חדשים להדרכה.. אבל גם ציונות היה נחמד #תן לי דג ואוכל היום, למדני לדוג ואוכל מחר#=]] הטקס בקיסריה היה מדהים... הים ממש יפה שם וגם הרעיון של הקטס בתוך המים נחמד...:) קורס העשרה 2007- היה מעוולה...:)

L I L O C H

New member
היה...

כייף
הייתה לי אחלה מחלקה [מחלקה 1]
נהנתי הרבה יותר משנה שעברה [אני שביעיסטית...]
והיו לי אחלה מדריכים, המדריכים ה-כ-י טובים [באגי=>שהדריך אותי ב-ח' וזה היה ממש כייף וכפיר שהוא סתם מדריך טוב ומצחיק...חחחח]. "אני דג, אני חופר, אני ד(ג)חפור ולא אחר" =]] =]] והסדנאות...=]] היה ממש אחלה!!! הייתי בגישור=>הסדנה שהייתה מחוייבת לכל השביעיסטים. הייתה באמת אחלה, חילקו אותנו לקב' לפי בנים ובנות [כל אחד בניפרד] וניפגשנו עם חניכים-בוגרים מתנועת עזרא [בנות עם בנות והבנים על הבנים]. בהתחלה דיברנו כולם ביחד על חופש מהו, וזה היה ממש מעניין
כי גם ראינו מה אחרים חושבים [במקרה הזה חושבות], וגם איך הדתיים [שבמקה הזה הן דתיות יחסית חרדיות] איך הן רואות את החופש. זה היה באמת משהו מיוחד, אח"כ חילקו אותנו לקב' קטנות [היינו ביחס של 2:1 =>2 מכבי, 1 מעזרא] והמשכנו את הדיון..אבל גלשנו גם לנושאים אחרים שמעניינים [שגם התקשרו בעקפין לחופש...
]. אח"כ הייתה לנו הרצאה על חופש שאין לי כ"כ מה לספר עלייה... גז וחשמל=> היה אחלה. אומנם היה מאוד חסרה לי המתודיקה, אבל הועשרתי המון
הייתי בזה גם שנה שעברה, והשנה יותר חידדתי את הדברים, הבנתי יותר, והועשרתי יותר. מיתוג=>גם הייתה חסרה לי המתודיקה, אבל לא נורא. הביאו לנו אחד בשם עידן שהוא פירסומאים=]] היה ממש מעניין...=]]

שמחה שנהנתם../images/Emo24.gif

טוב לשמוע
שאלה, המחלקות מחולקות לפי שכבות? לדוגמא
מחלקות של חמשושים בלבד, שישיסטים בלבד..וכאלה.. או שזה מעורבב?
נקווה ששנה הבאה ייצא לי לצאת
חגגגגג פסחחחחחח שמחחחח לכולםםםם!!!

אמממ יהיה קצת קשה

אז כל מי שראה אותי בקורס העשרה או שראה אותי בוכה או הולכת מכות\בויכוח עם אנשים או סתם יושבת בדד אוו עם סניף נתניה.... ויש מצב שתפסתם אותי עם הסניף שלי... ראשון מערב כן ,זה המצב שהיה בערך בכל הקורס... אני יצאתי לקורס בשביל להעלות את המוטיבציה להמשך,חלק מהסיבות ובגלל זה אני חושבת שלא נהנתי כמו שאני תמיד נהנת הייתי פשוט עסוקה בלחשוב על זה ואחרי פלשבק\החזרת הזמן לאחור שמתי לב דווקא שכן נהנתי ואפילו הועשרתי היו קטעים במיוחד בסוף שכבר עשיתי סצנות על עזיבת מכבי אבל אי אפשר לוותר על חלומות!!! וגם אסור להכנע ולברוח מהעולם אני האמת קיבלתי הקורס הזה הרבה לקחים והרבה היערות לחיים עצמם מי שרוצה לדעת מה שידבר איתי בפרטי 302579693 וזהו...היה אחרי הכל טוב

למעלה