היה...
כייף
הייתה לי אחלה מחלקה [מחלקה 1]
נהנתי הרבה יותר משנה שעברה [אני שביעיסטית...]
והיו לי אחלה מדריכים, המדריכים ה-כ-י טובים [באגי=>שהדריך אותי ב-ח' וזה היה ממש כייף וכפיר שהוא סתם מדריך טוב ומצחיק...חחחח]. "אני דג, אני חופר, אני ד(ג)חפור ולא אחר" =]] =]] והסדנאות...=]] היה ממש אחלה!!! הייתי בגישור=>הסדנה שהייתה מחוייבת לכל השביעיסטים. הייתה באמת אחלה, חילקו אותנו לקב' לפי בנים ובנות [כל אחד בניפרד] וניפגשנו עם חניכים-בוגרים מתנועת עזרא [בנות עם בנות והבנים על הבנים]. בהתחלה דיברנו כולם ביחד על חופש מהו, וזה היה ממש מעניין
כי גם ראינו מה אחרים חושבים [במקרה הזה חושבות], וגם איך הדתיים [שבמקה הזה הן דתיות יחסית חרדיות] איך הן רואות את החופש. זה היה באמת משהו מיוחד, אח"כ חילקו אותנו לקב' קטנות [היינו ביחס של 2:1 =>2 מכבי, 1 מעזרא] והמשכנו את הדיון..אבל גלשנו גם לנושאים אחרים שמעניינים [שגם התקשרו בעקפין לחופש...
]. אח"כ הייתה לנו הרצאה על חופש שאין לי כ"כ מה לספר עלייה... גז וחשמל=> היה אחלה. אומנם היה מאוד חסרה לי המתודיקה, אבל הועשרתי המון
הייתי בזה גם שנה שעברה, והשנה יותר חידדתי את הדברים, הבנתי יותר, והועשרתי יותר. מיתוג=>גם הייתה חסרה לי המתודיקה, אבל לא נורא. הביאו לנו אחד בשם עידן שהוא פירסומאים=]] היה ממש מעניין...=]]