קחי אוTי שרון משהו שקיבלתי באי מייל... חחחחחחח
O O Boy New member 4/8/03 #1 ../images/Emo41.gifקחי אוTי שרון../images/Emo41.gif משהו שקיבלתי באי מייל... חחחחחחח
מ מטורפת עד כאב New member 4/8/03 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!! זה היה טוווווווווווב חחחחחחחחחחחחחח.......
O O Boy New member 5/8/03 #7 איך הגברים משפילים ת'צמם שם... שחבל על הזמן... ראית את זה הקירח שהיא העיפה בגלל איך שהוא נראה? איזה קטילות הביאו עליה אחרי זה.. והכי קטע בראיון שנתנה לידיעות אחרונות היא אמרה שהיא חושבת שהיא תיקח את הדירה לבד ו...זהו. זו דירה ממש ליד הקאנטרי, אחחח איזה מקום...
איך הגברים משפילים ת'צמם שם... שחבל על הזמן... ראית את זה הקירח שהיא העיפה בגלל איך שהוא נראה? איזה קטילות הביאו עליה אחרי זה.. והכי קטע בראיון שנתנה לידיעות אחרונות היא אמרה שהיא חושבת שהיא תיקח את הדירה לבד ו...זהו. זו דירה ממש ליד הקאנטרי, אחחח איזה מקום...
T tde New member 5/8/03 #8 איפה הדירה הזאת? (אני לא צופה בסדרה אבל מהפרסומות הרבות כבר הספקתי להתרשם מרודריגו המתוק שהיא העיפה. שיבוא אלי , מה הוא צריך אותה. לפחות שנינו בגיל המתאים. היא סתם סבתא זקנה!
איפה הדירה הזאת? (אני לא צופה בסדרה אבל מהפרסומות הרבות כבר הספקתי להתרשם מרודריגו המתוק שהיא העיפה. שיבוא אלי , מה הוא צריך אותה. לפחות שנינו בגיל המתאים. היא סתם סבתא זקנה!
O O Boy New member 5/8/03 #9 ה../images/Emo82.gif של שרון ב... זה ממש בקאנטרי, מנדרין ממש ליד הים, אחרי זה יש את סי אנד סאן ואז את הדירה הזאת של שרון , זה פרוייקט בניה חדש... כל המרפסות בצבעים, כתום כחול אדום צהוב וכו'...
ה../images/Emo82.gif של שרון ב... זה ממש בקאנטרי, מנדרין ממש ליד הים, אחרי זה יש את סי אנד סאן ואז את הדירה הזאת של שרון , זה פרוייקט בניה חדש... כל המרפסות בצבעים, כתום כחול אדום צהוב וכו'...