קטגוריות ומועמדים

../images/Emo41.gifקטגוריות ומועמדים../images/Emo41.gif

הסרט הגרוע:
הזבוב
המקפיאים
אגדה עירונית 2
מגשים המשאלות
פקוייקט[ים] המכשפה מבלייר
ג'יפרס סקריפקס במאי סרטי מתח\אימה טוב ביותר:
אלפרד היצ'קוק (יש צורך לפרט?)
ווס קרייבן (צעקה, סיוט ברחוב אלם..)
ז'אק שניידר (שחר המתים) עלילת סרט האימה הטובה ביותר:
גוטיקה
אגדה עירונית
הצלצול
מגרש השדים סדרת המשכים טובה ביותר:
סיוט ברחוב אלם
ליל המסכות
יום שיש ה-13
מלתעות דמות אימה הכי רעה:
פרדי קוגר ("סיוט ברחוב אלם")
ג'ייסון ווהריס ("יום שיש ה-13")
מייקל מאייקס ("ליל המסכות")
סמארה ("הצלצול")
לתרפייס ("המנסרים מטקסס")
חניבעל לקטר ("שתיקת הכבשים, חניבעל, דרקון אדום") דמות אשת האימה הטובה ביותר:
דולי ("דולי המתוקה")
מרי לו מלוואני ("ליל הבכורה")
רבקה ("אגדה עירונית")
טיפאני ("הכלה של צ'אקי")
רייצ'ל ("אמריקן פסיכו 2") משפט המחץ הגדול ביותר:
בתרגומים חופשיים)
הלו סידני
("צעקה[ות]")
כולם משתגעים קצת לפעמים ("פסיכו")
אני רואה אנשים מתים ("החוש השישי") עיבוד ספר לסרט טוב ביותר:
בית קברות לחיות (ס.ק)
הניצוץ(ס.ק)
רעיון עם ערפד (אן רייס)
לוכד החלומות(ס.ק) סצינת הרצח הטובה ביותר:
מריון קרין- סצנת מקלחת ("פסיכו")
סצינות פרדי למיניהן (יש פשוט יותר מדי מקוריות ויפות)
טוייסט עם הראש ("מגרש השדים") סרט קולג' טוב ביותר :
צעקה[ות]
אגדה עירונית
אני יודע\עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון
סיוט בחדר המורים
יום אהבה קטלני
פרוייקט המכשפה מבלייר [1,2]
לעולם אל תשחקו עם זרים מותחן\אימה פסיכולוגי טוב ביותר:
הצלצול
שתיקת הכבשים
האחרים סרט זומבים טוב ביותר:
night of the living dead
return of the living dead
dawn of the dead והפארודיה הטובה ביותר:
מת לצעוק 1
מת לצעוק 2
מת לצעוק 3
אני עדיין יודע מה עשית ביום שישי ה-13 האחרון ושאלה חופשית- מי המנהלת הצנועה והטובה ביותר
על קטגוריית ה-סרט הטוב ביותר החלטתי לוותר, אסור ככה
בהצלחה, ותרגישו חופשי להגיב כאן
ותודה לכל מי שעזר
שלכם-טינקי (בכינוי אחר, אדום
)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חמודימים...../images/Emo13.gif

סלחו לי על טעויות דיוק למיניהן, אני פשוט נורא מיהרתי לרצות אתכם... כי הבטחתי
אז רעיון- זה ראיון ופרוייקט- זה פרוייקט
ותודה ענקית לטס שתמכה בי ברגע הכי קשה
ע-נ-ק

VAMPhantom

New member
רק שאלה הכיצד:

נשכחו לדוגמא הבמאים הבאים: ג'רג' רומארו, ג'ון קרפנטר, ג'ון לנדיס ועוד?

elenwee

New member
איך מצביעים?

ויש לי עוד קטגוריות: סרט ההמשך הגרוע ביותר:
אמריקן פסיכו 2
אגדה עירונית 2
פרוייקט המכשפה מבלייר 2
מגרש השדים 3,2
כמעט כל המשכי יום שישי ה-13
סיוט ברחוב אלם 6
ליל המסכות 8 לאיזה סרט אימה מתקרב אתם הכי מחכים?:
הנוסע השמיני נגד הטורף
בלייד 3
אנוקונדה 2 (אנקונדס)
הצלצול 2
האויב שבפנים 2:אפוקליפסה
ליל המסכות 9 קטגוריות נוספות בקרוב...

elenwee

New member
קטגוריות נוספות:

לאיזה סדרה הייתם הכי רוצים שיצאו בה עוד סרטים?:
מוות אכזרי (Evil Dead)
פרנקינשטיין ושאר סרטי האימה הקלאסים
ג'ינג'ר סנאפ
מתנה משמיים (the Oman) הסרט שהכי פחות הייתם רוצים שיצא (שימו לב חלק מהסרטים שמופיעים יוצאים לקולנוע בעתיד):
פרדי נגד ג'ייסון 2,פרדי נגד ג'ייסון נגד אש וכ"ו...
מגרש השדים:ההתחלה
מלחמת האופל 2
אמריקן פסיכו 3
אגדה עירונית 3 איזה דמות קבועה בסדרת סרטים הייתם הכי רוצים להחליף?:
אשלי "אש" ג'יי. וויליאמס (מוות אכזרי)
פינהייד (בחזרה מהתופת:HellRaiser)
ג'ייסון וורהיס (יום שישי ה-13)
מייקל מאיירס (ליל המסכות)
סאמרה מורגן (הצלצול)
לייטר פייס (פני עור) (המנסרים מטקסס). זה הכל... מי שרוצה מוזמן להוסיף עוד קטגוריות... בקרוב הבחירה שלי..

שלי לקטגוריות החדשות...

הסדרה שהייתי אוצ שיצאו לה עוד סרטים----> פרנקנשטיין וכל זה (למה יש לי הרגשה שזה יקרע אותי?) הסרט שהאני הכי פחות רוצה שיצא----> מגרש השדים: ההחלה....... בקשר לשאלה האחרונה..... אני לא חושבת שאפשר לענות על זה...... כי בלי הדמויות האלה אין את הסדרות האלה .......

שלי לקטגוריות החדשות

סרט ההמשך הגרוע ביותר-----> לא יודעת לא ראיתי מה אני הכי מחכה------------> לשום דבר נראה איך יהיו הביקורות1

yamity1

New member
לא רוצה להרוס

אבל יצא מטומטם לגמרי. צריך קודם לעשות הצבעה בפורום איזה סרטים ישתתפו בפורום ואיזה קטגוריות יהיו. למה בחרת דווקא את 3 סרטי הזומבים האלה למשל בקטגוריית סרטי הזומבים הטובים ביותר כשיש עוד לפחות 3-5 סרטי זומבים הרבה יותר טובים מהם? איך לעזאזל ג'יפרס קריפרס ומגשים המשאלות [שבכלל קוראים לו אדון המשאלות, או שאת מדברת על סרט אחר] נכנסו לקטגוריית הסרטים הגרועים ביותר? איך לעזאזל EVIL DEAD ו- BRAINDEAD לא נמצאים באף קטגוריה? איך אגדה עירונית נכנסת לעלילה הטובה ביותר? ואני יכול עוד להמשיך ולהמשיך בקיצור אוסקר מיותר שנה הבאה תני קודם למשתמשים להחליט מה יהיה ואיפה [ולא במסרים פרטיים..]

That 70s girl

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

ועם כל הכבוד yamity1 זה פשוט מה שהאנשים הצביעו...

DAN1EL

New member
מסכים איתך.

כל הכבוד על ההשקעה והכל, אבל אני ממש לא מתכוון להצביע, יש יותר מדי קטגוריות לא מאורגנות ושאני לא מסכים איתן.

שלייי(כנסו...)

הסרט הגרוע ביותר:הזבוב במאיי:וסס קרייבן עליליה:הצלצול המשכים:ליל המסכות דמות:ג'ייסון דמות אשת:רייצל משפט:הלו סינדי עיבוד:ראיון עם ערפד סרט קולג':הצעקה סצינה:סיוט בחדר המורים מותחן פסיכולגי:הצלצול פארודיה:מת לצעוק 3!!

nati 911

New member
שלי:

אוקיי אז ככה: הסרט הגרוע: הזבוב במאי סרטי מתח\אימה טוב ביותר: אלפרד היצ'קוק עלילת סרט האימה הטובה ביותר: גוטיקה (אין ספק בכלל) סדרת המשכים טובה ביותר: לא ראיתי אף אחד מהם (מפחידים מדי) חחחח דמות אימה הכי רעה: חניבעל לקטר (לאכול בני אדם עד לאן הגענו) דמות אשת האימה הטובה ביותר: טיפאני ( היא הייתה פסיכית עם קבלות) משפט המחץ הגדול ביותר: אני רואה אנשים מתים (אחד המשפטים הטובים!) עיבוד ספר לסרט טוב ביותר: לוכד החלומות (במילה אחת: מעולההההההההה) סצינת הרצח הטובה ביותר: מריון קרין- סצנת מקלחת ( מפחיד בטירוף ) סרט קולג' טוב ביותר :לעולם אל תשחקו עם זרים (זה פול ווקר תבינו אותי) מותחן\אימה פסיכולוגי טוב ביותר: הצלצול סרט זומבים טוב ביותר:dawn of the dead והפארודיה הטובה ביותר: מת לצעוק 3 (קורע מצחוקקקקק) זייהו לבינתיים!

שלי...........

וד"א לאנשים שאמרו שהם לא מסכימים עם חלק מהקטוגריות... אממ... אז אם אתם רוצים אז תצביעו פשוט על מה שאתם מסכימים
... שלי: הסרט הגרוע---> לא מכירה כלום.. במאי-------> אלפרד היצ'קוק! עלילה---------> אמממ.... הצלצול זה עלילה טובה אבל גוטיקה העלילה פשוט מעניינת יותר אז שניהם! סדרת המשכים----> סיוט ברחוב אלם.... דפנטלי! דמות אימה הכי רעה-----> פרדי! דמות אשת האימה--------> רייצ'ל מאמריקן פסיכו 2...... משפט המחץ הגדול ביותר-----> i see died people (סליחה על שגיאות) עיבוד ספר----> אין לי מושג... אמרו לי שראיון עם ערפד מעולה... סצינת הרצח הטובה ביותר---->סצינת המקלחת מפסיכו, ופרדי... סרט קולג'-----> אני יודע ואני עדיין יודע... מותחן\אימה פסיכולוגי הטוב ביותר-----> הצלצול!!!!! דפנטלי!!!!!!! סרט זומבים הטוב ביותר----> ראיתי רק אחד מהם והוא היה חרא... הפארודיה הטובה ביותר-------> מת לצעוק 1,3 ! דפנטלי... ובקשר למנהלת... את כבר יודעת את התשובה!

A v i s h y 1 7

New member
שלי

הסרט הגרוע: הזבוב במאי: אלפרדדדדד היצקוקקק עלילה: הצילצול סדרה: סיוט ברחוב אלם דמות:פרדי קרוגר אישה:מרי לו מלוואני משפט:(אני לא יודע מה איתכם אבל אני אף פעם לא ראיתי אנשים מתים וגם אף פעם לא אמרתי למישהו "הלו סידני" לא מכיר אחת כזאת, אבל כולנו משתגעים קצת לפעמים ! עיבוד: ראיון עם הערפד סצינה: מריום קריין במקלחת ! סרט קולג': צעקה מותחן פסיכולוגי: אממ.... הצלצול ??? שתיקת העיזים??? האחרים??? were is PSYCHO ???? סרט זומבים: ????? לא רואה כאלה פארורדיה: מת לצעוק 1 !

orrrrrrrrr

New member
שלי:

סרט גרוע: אגדה עירונית, במאי סרטי מתח\אימה הטוב ביותר: אלפרד היצ'קוק, עלילת סרט האימה הטובה ביותר: מגרש השדים, סדרת המשכים הטובה ביותר: ליל המסכות, דמות אימה הכי רעה: פני עור, דמות אשת האימה הכי הטובה ביותר: אף אחת מההנ"ל, משפט המחץ הגדול ביותר: אף משפט מהרשום, עיבוד ספר לסרט הטוב ביותר: הניצוץ, סצינת הרצח הטובה ביותר- סצנת המקלחת בפסיכו, סרט קולג' הטוב ביותר, לעולם על תשחק עם זרים(הוא מאוד דומה לתא טלפון-כבר הסברתי את הדמיון בעבר) מתוחן אימה פסיכולוגי הטוב ביותר: שתיקת הכבשים, סרט זומבים טוב ביותר: אף אחד מההנ"ל. הפארדויה הטובה ביותר: מת לצעוק 3, המנהלת הצנועה והטובה ביותר- קרין(טינקי) שלנו :)

dotcomgirl

New member
שכחתם כמעט את כל הסרטים של צ'אקי../images/Emo7.gif

הסרט הגרוע: לא ראיתי את ארבעת הראשונים, אבל לדעתי - ג'יפרס קריפרס = סרט גרוע.
עלילת סרט האימה הטובה ביותר: מגרש השדים
סדרת המשכים הטובה ביותר: מלתעות
דמות אימה הכי רעה: סמארה ("הצלצול") אם כי גם חניבעל לקטר מפחיד אותי...
דמות אשת האימה הטובה ביותר: דווקא את "הכלה של צ'אקי" לא ראיתי, אבל מהיכרותי עם שאר סרטי צ'אקי - אצביע לה
משפט המחץ הגדול ביותר: "אני רואה אנשים מתים" (מתוך "החוש השישי"), שתורגם על-ידי ל"איי סי בלאק ספוטס" - כשאני חייבת לישון ולא מצליחה...
עיבוד ספר לסרט טוב ביותר: בית קברות לחיות (ס.ק)
סצינת הרצח הטובה ביותר: טוויסט עם הראש ("מגרש השדים")
סרט קולג' הטוב ביותר: יש לי התלבטות קשה.. הממ.. - אני יודע/עדיין יודע.
מותחן / אימה פסיכולוגי הטוב ביותר: "האחרים" (פעמיים ראיתי, פעמיים שיקשקתי...)
סרט זומבים הטוב ביותר: night of the living dead
הפארודיה הטובה ביותר: מת לצעוק 1 * שכחתם סרטים רבים, כגון סרטיו של אלפרד היצ'קוק
בכלופן, אומנם הגעתי דרך עמוד הפורומים הראשי - אך בשל היותי חובבת ז'אנר סרטים מבהילים-עד-משקשקים... נראה לי שאישאר

dotcomgirl

New member
אופסליחה ../images/Emo12.gif

פספסתי כמובן את ההצבעה לבמאי הכי טוב: אלפרד היצ'קוק

orrrrrrrrr

New member
אם את נשארת

אז רצוי לברך ולהגיד "ברוכה הבאה", תהני
תמיד נחמד לפגוש אנשים הסובלים מקלאונפוביה :)

dotcomgirl

New member
תודה ../images/Emo3.gif אני אהנה... רק אם לא

תבהילו אותי יותר מדי
יש לי סף בהלה נמוך
(ולמרות זאת אני מתעקשת לראות ת'סרטים האלה, גם בחושך)

למעלה