אבל לא זה לא שלא אהבתי, זה פשוט לא "תפס" אותי.. אני אוהב סרטי אימה "כבדים" יותר, אני מאוד אוהב סרטים סטייל המנסרים מטקסס,OMEN, הניצוץ, ליל המסכות... ויש עוד הרבה.. כבר הרבה זמן לא ראיתי סרטי אימה(אפשר להגיד מאז שעזבתי את הפורום) עדין לא נתקלתי בסרט אימה שהפחיד אותי, הסרט היחיד שגרם לי לצמרמורת, זה המנסרים מטקסס- סרט גאוני ועם זאת גם חולני מאוד..מומלץ!!
כן גם אני הייתי צופה בהמון סרטים.... הייתה תקופה שהייתי משכיר כמעט כול יום סרט מבלוקבאסטר. עוד מילדותי, אהבתי סרט בעתות. אני אוהב סרטים גם כמו: evil dead the dead next door prom night- זה סרט נעורים- קלאסי. the ugluy silent scream the howling phantasm maniac- חולני יש עוד הרבה הרבה הרבה- אך הזיכרון מתעתע בי
יש לך הרבה אפשרויות, יש לך את ענק הוידיאו, בלוקבאסטר, האוזן השלישית, תבררי שם איזה סרטים יש להם.. האוזן השלישית לדעתי הם הכי טובים בתחום, יש להם "דברים"
סרטים, קלטות...) נדירים ביותר, וגם את יכול לבקש מהם להזמין בסוף החודש את "המוצר" שאת רוצה.. מהספקים שלהם בחו"ל . יש להם הכול!
הניצוץ ישדור גם ביס בזמן הקרוב, אם אני לא טועה הוא היה שבוע שעבר.. במקרה הגרועה ביותר, תבקשי מחבר\ה להקליט לך... זה סרט שחובה להקליט אותו- קלאסיקה במיטבה.