קטגוריות ומועמדים

That 70s girl

New member
הכלה של צ'אקי

סרט אימה קורע במיוחד
אהבתי אותו מאוד מאוד... כדאי לך לראות

dotcomgirl

New member
קודם כל אני רוצה להשיג את

כל הצ'אקיז הקודמים, שלא ראיתי מאז ימי ביצפר יסודי (או חט"ב?)... ואז אעבור לכלה שלו

nati 911

New member
סרטי צ'אקי מפחידים בטירוףףףףף

מאז שראיתי תסרט "הכלה של צ'אקי" (וזה הסרט היחידי שראיתי מכל סדרת צ'אקי) אני לא מחזיקה בובות כאלה בבית... חחחחחחחחחחחח

dotcomgirl

New member
הפעם האחרונה שנתקלתי בצ'אקי,

היתה לפני... אה... הממ... הא... כשהיית בת 4 בערך
אנלא מוצאת את הסדרה בבלוקבאסטר, או-הוף!

NiKi†a

New member
אני מפחדת ללכת ליד המיטה ../images/Emo3.gif

ושמשו יתפוס אותי
... באמת!

orrrrrrrrr

New member
ראיתי את כל הסדרה(מזמןן)

אבל לא זה לא שלא אהבתי, זה פשוט לא "תפס" אותי.. אני אוהב סרטי אימה "כבדים" יותר, אני מאוד אוהב סרטים סטייל המנסרים מטקסס,OMEN, הניצוץ, ליל המסכות... ויש עוד הרבה.. כבר הרבה זמן לא ראיתי סרטי אימה(אפשר להגיד מאז שעזבתי את הפורום) עדין לא נתקלתי בסרט אימה שהפחיד אותי, הסרט היחיד שגרם לי לצמרמורת, זה המנסרים מטקסס- סרט גאוני ועם זאת גם חולני מאוד..מומלץ!! :)

dotcomgirl

New member
הו...../images/Emo99.gif

יש לי חשק לחזור לתקופות בהן הייתי רואה המוני סרטים מהז'אנר... אולי בזמן הקרוב אני אארגן לי מרתון אימה
(אין כמו דפיקות לב מואצות בשביל לדעת שאתה לא קשור בדרך כלשהי לספר המתים...)

orrrrrrrrr

New member
חח

כן גם אני הייתי צופה בהמון סרטים.... הייתה תקופה שהייתי משכיר כמעט כול יום סרט מבלוקבאסטר. עוד מילדותי, אהבתי סרט בעתות. אני אוהב סרטים גם כמו: evil dead the dead next door prom night- זה סרט נעורים- קלאסי. the ugluy silent scream the howling phantasm maniac- חולני יש עוד הרבה הרבה הרבה- אך הזיכרון מתעתע בי :(

orrrrrrrrr

New member
אני מניח שכן...

יש לך הרבה אפשרויות, יש לך את ענק הוידיאו, בלוקבאסטר, האוזן השלישית, תבררי שם איזה סרטים יש להם.. האוזן השלישית לדעתי הם הכי טובים בתחום, יש להם "דברים&quot
סרטים, קלטות...) נדירים ביותר, וגם את יכול לבקש מהם להזמין בסוף החודש את "המוצר" שאת רוצה.. מהספקים שלהם בחו"ל . יש להם הכול!

nati 911

New member
יאאאא "הניצוץ"

אני מתה לראות תסרט הזה! ראיתי תסידרה ששידרו בערוץ 3 (זה היה ממש מזמן) הייתה סידרה בת 6 פרקים בלבד.... סידרה מעולה!

orrrrrrrrr

New member
אל דאגה, הניצוץ ישדור בזמן הקרוב

בהוט ספייס כחלק מיום שישי ה13 המתוכנן :)

orrrrrrrrr

New member
לא נורא

הניצוץ ישדור גם ביס בזמן הקרוב, אם אני לא טועה הוא היה שבוע שעבר.. במקרה הגרועה ביותר, תבקשי מחבר\ה להקליט לך... זה סרט שחובה להקליט אותו- קלאסיקה במיטבה.

למעלה