קטגוריות ומועמדים

elenwee

New member
ההצבעות שלי!

סרט גרוע-אגדה עירונית 2 במאי-ווס קרייבן עלילה-הצלצול סדרת המשכים הטובה ביותר-סיוט ברחוב אלם דמות רעה-חניבעל לקטר דמות אישה-רייצ'ל משפט מחץ-אני רואה אנשים מתים עיבוד לספר-הניצוץ סצינת רצח-סצינות פרדי למינהן סרט קולג'-צעקה(ות) מותחן-שתיקת הכבשים סרט זומבים-Dawn Of The Dead פארודיה-אני עדיין יודע מה עשית ביום שישי ה-13 האחרון (ובכלל קוראים לזה צווח אם אתה יודע מה עשיתי ביום שישי ה-13 האחרון) המנהלת הטובה ביותר-טינקרבל (או איך שקוראים לך ולקטגוריות שלי: סרט ההמשך הגרוע ביותר-אמריקן פסיכו 2 הסרט אימה שהכי מצפים לו-הנוסע השמיני נגד הטורף הסדרה שהיו רוצים שיצאו בה עוד סרטים-מוות אכזרי הסרט שהכי פחות היו רוצים שיצא לקולנוע-פרדי נגד ג'ייסון 2,פרדי נגד אש וכ"ו... הדמות הקבועה שהכי הייתי רוצה להחליף-ג'ייסון וורהיס. זה הכל...

ליאורנר

New member
תשובות.....

הסרט הגרוע - 'המקפיאים' במאי סרט האימה\מתח הגדול מכולם - 'ווס קרייבן' עלילת סרט האימה הטובה ביותר - 'הצלצול' סדרת ההמשכים הטובה ביותר - 'סיוט ברחוב אלם' דמות האימה הכי רעה - 'פרדי קרוגר' דמות אשת האימה הכי טובה - 'מרי לו מלוואני ("ליל הבכורה")' משפט המחץ הגדול - 'כולם משתגעים קצת לפעמים' עיבוד לסרט הטוב ביותר - 'הניצוץ' סצינת הרציחה הטובה ביותר - סצינות פרדי סרט הקולג' הטוב ביותר - 'צעקה[ות]' מותחן אימה פסיכולוגי - 'הצלצול' סרט הזומבים הטוב ביותר - 'dawn of the dead' הפארודיה הטובה ביותר - 'מת לצעוק 1'

boolbool boy

New member
שלי!!

הסרט הגרוע: אגדה עירונית במאי טוב ביותר: היצ'קוק העלילה הטובה ביותר: הצלצול סדרת המשכים הטובה ביותר: סיוט ברחוב אלם דמות הכי רעה: סמארה דמות אשת האימה הטובה ביותר: רייצ'ל (למה לעזעזל לא שמתם את סידני מ"צעקה"?!) משפט מחץ הטוב ביותר: hellooo sidney...!!! עיבוד ספר הטוב ביותר: הניצוץ סצינת רצח הטובה ביותר: סצנת המקלחת סרט קולג' הטוב ביותר: סיוט בחדר המורים מותחן פיסכולוגי הטוב ביותר: הצלצול סרט הזומבים הטוב ביותר: dawn of the dead הפארודיה הטובה ביותר: מת לצעוק 2

Spiritfall

New member
גם אני פה! ../images/Emo9.gif

סרט גרוע: הזבוב במאי: היצ'קוק עלילה: הצלצול סדרת המשכים: סיוט ברחוב אלם דמות הכי רעה: חניבעל אשת האימה: רייצ'ל משפט מחץ: אני רואה אנשים מתים עיבוד ספר לסרט: בית קברות לחיות סצינת רצח: סצינת מקלחת (פסיכו) סרט קולג': פרוייקט המכשפה מבלייר מותחן פסיכולוגי: הצלצול סרט זומבים הכי טוב: חע! זה כל הסדרה. אני מניחה ששחר המתים כי את השאר לא ראיתי. פארודיה: מת לצעוק 3!
ענק! טינקרבל, אני אוהבת אותך!

DAN1EL

New member
אפשר לדעת

למה הצלצול בקטגוריית העלילה הכי טובה? כלומר - אני אוהב מאוד את הסרט והכל, ויפה מאוד שהוא הצליח להפחיד ולרתק גם עם עלילה כל כך טיפשית, אבל מה בדיוק טוב בעלילה שלו? כאילו..קלטת שמסתובבת בעולם והורגת אנשים? זה נשמע כל כך מגוחך... הסרט הזה טוב בהרבה תחומים; משחק, אימה, אווירה, צילום לא רע, תסריט נחמד, אבל עלילה? לא נראה לי. וזאת רק אחת מהבעיות בקטגוריות.

Spiritfall

New member
עלילה מעולה.

מדובר על קלטת שהורגת, נכון? ובסוף אתה מגלה למה. וזה בכלל סיפור אחר.. הסיפור עצמו, העלילה ממש יפה.

DAN1EL

New member
העלילה פשוט טיפשית.

זה לא אומר שהסרט לא מפחיד ושלא כיף לראות אותו, אבל העלילה פשוט טיפשית.

NiKi†a

New member
שילי

הסרט הגרוע: הזבוב במאי סרטי מתח\אימה טוב ביותר: ווס קרייבן עלילת סרט האימה הטובה ביותר: הצלצול סדרת המשכים טובה ביותר: סיוט ברחוב אלם דמות אימה הכי רעה: פרדי קוגר דמות אשת האימה הטובה ביותר: טיפאני משפט המחץ הגדול ביותר: בתרגומים חופשיים) כולם משתגעים קצת לפעמים ("פסיכו") עיבוד ספר לסרט טוב ביותר: לוכד החלומות סצינת הרצח הטובה ביותר: סצינות פרדי סרט קולג' טוב ביותר : פרוייקט המכשפה מבלייר [1,2] מותחן\אימה פסיכולוגי טוב ביותר: הצלצול סרט זומבים טוב ביותר: לא ראיתי אף אחד... והפארודיה הטובה ביותר: מת לצעוק 3

lestatgirl

New member
My Vote

הסרט הגרוע:המקפיאים במאי...טוב ביותר:ווס קרייבן (מחכה לסקילה באבנים...) עלילה..:אגדה עירונית וזה רק כי הצלצול מסובך מידי המשכים:סיוט ברחוב אלם דמות אימה..: נו באמת עד כמה שאני מבינה אותו ומרחמת עליו הוא באמת מפחיד לת'ר פייס אישה..: רייצ'ל משפט המחץ:הלו סידני (אבל בישבילי זה איף יו הנג אפ און מי הגן אייל קאט יו לייק אה פיט אנדרסטאנד? עיבוד לספר:היחיד שגם קראתי וגם ראיתי זה רעיון ובסרט הורידו חצי מהספר אבל עדיין אני אבחר בזה סצינת הרצח: פסיכו סרט קולג': אגדה עירונית מותחן: הצלצול סרט זומבים: ריטורן או דה ליבינג דד פארודיה : מת לצעוק 1 מנהלת: אמ....... יו זה קשה מידי למה יש כ"כ הרבה מועמדים נו מה באמת לא יכלת לצמצם נו נצטרך לבחור בך טינקי

למעלה