קטע מספר 1 הימורים

../images/Emo41.gifקטע מספר 1 הימורים ../images/Emo41.gif

בוקר טוב, ושוב שנייה לפני שאני הולך לישון אחרי משמרת לילה (עכשיו במשך 3 שבועות אני כנראה יעשה רק לילות-ינשוף). הזדמנות להמר: פטאקי יעשה את מספר 10 שלו השנה (9 בג'ירו), טור הושווד הנורווגי של קרדיט אגריקול ילבש את הצהובה בסוף הקטע. יום טוב לכולם.

eliavt

New member
אני עם פטאקי

נראה לי קטע תפור עליו. ועם הרכבת של פאססה תעבוד כמו שצריך זה נראה לי סגור. אליאב. נ.ב - יאיר יש לך הסבר לרכיבה של מאקגיי אתמול? לי לפחות הוא נראה כאילו הוא נותן 100% אבל עדיין ה 100% שלו נראו לא מספיק משכנעים. אליאב

ido mazor

New member
פטאקי ומקגי

פטאקי כמובן המועמד לנצח היום, אבל למרות שהוא בקבוצת הפנטזיה שלי הלוואי שתהיה הפתעה - שיהיה מעניין. לגבי מקגי, אליאב אתה צודק - הוא נתן 100% אבל זה לא הספיק. ההסבר כנראה פשוט: מקגי הוריד משקל ושינה את האימונים במטרה להמשיך ביכולת שראינו ממנו בג'ירו ולהיות טוב יותר בהרים. בראיון מקגי עצמו מודה שזה כנראה פגע בכוח שלו וביכולת בנג"ש, אבל אומר שאם זה יעזור לו להחזיק בהרים הוא מוכן לקורבן הזה. מקגי מתחיל את הטור הזה רזה יותר מכל טור אחר שהתחיל.

aFish

New member
עד כמה הגבעות משפיעות?

מדובר היום על כמה גבעות (4-5 למיטב זכרוני) מדורגות. עד כמה זה משפיע על הספרינטרים? לפי ההימורים כאן אני מנחש שלא כל כך....אבל אולי בכל זאת?

אם תהיה קבוצה שתברח מהפלוטון

חבריה יצברו את כל הנקודות על הספרינטים בתוך הקטע (מכיוון שרק שלושה רוכבים מקבלים ניקוד). סביר להניח שלקראת סוף הקטע הפלוטון ידביק את הבורחים (אם יהיו כאלה) ואז אחד מהספירנטרים המובילים ייקח את הקטע

רותם 1717

New member
תפור על פטאקי

הגבעות הקטנטנות לא יפריעו ולא נראה שתהייה קבוצת בריחה מוצלחת, זה אף פעם לא קורה בקטע הראשון. צריך לתת תשומת לב להוסהובד שאולי יצליח לקחת את החולצה הירוקה, הוא לא כל כך רחוק מקאנסלארה.

למעלה