קטע מספר 5 הימורים

../images/Emo41.gifקטע מספר 5 הימורים ../images/Emo41.gif

יום חדש מתחיל, והגיע הזמן לאכול עוד כובע. הקטע של היום הוא אמנם די שטוח. אבל לפחות לפי הנתונים שאמרו אתמול בתקציר של יורוספורט, ב-10 פעמים האחרונות שרכבו את הקטע הזה, 3 פעמים הבריחה הצליחה וניצחה את הקטע. בגלל שבכל מקרה אני נופל עם ההימורים שלי, אז עדיף כבר ללכת על הימורים פרועים. ההימור שלי: בריחה מוצלחת ואחד מהשלושה רוכבים הבאים ינצח את הקטע, בטיני, בארטולי או בוגארד.

כן בריחה

עכשיו, שיואספי מובילים בראש הפלוטון, הם לא ממש יתאמצו לסגור פערים של פרצות, אין להם סיבה לכך. אז לדעתי נראה פריצה. 35 דקות? לא נראה לי, אבל 5 עד 10 דקות בהחלט הגיוני

natyh

New member
שתי אפשרויות

הראשונה בריחה פרועה ומקובל עלי ההימור שלך . אפשרות שניה ספרינט רב משתתפים : ומנצח אחד הספרינטרים : מקיואן, פטקי , נאזון ,קיריספו , הוסבוד , או מלך האריות ציפוליני . הימור סולידי מקיואן או פטאקי . המיור סביר ציפוליני שכבר נכנס לעניינים . הימור פרוע ברטולי . נתי

zorka

New member
גיקי דוראנד בפריצה מהק"מ הראשון

הוא לא משתתף, נכון?

רותם 1717

New member
הימורים

אם תהיה בריחה, יש סיכוי שיהיו בה יאקוב פיל מ-CSC שמאוד רוצה לזכות בקטע גם השנה. עוד הימורים במקרה של בריחה: דידייה רוס ומירקו צ'לסטיני. במקרה של ספרינט המוני פטאקי חייב לקחת היום את הקטע, אם לא - בטח מקיואן ואולי ביידן קוק שעוד לא כל כך השתלב חזק במיאוצים.

zorka

New member
הימור יותר מדויק

בסביבות הק"מ ה- 25, אחרי נסיון בריחה כושל, יצליחו הרוכבים Sandy Casar (FDJ), Jakob Piil (CSC), Stuart O'Grady (COF), Thomas Voeckler (BLB) and Magnus Backstedt (ALB) are now 9'15" ahead of the peloton בנסיון ההתחמקות שלהם. הם יצליחו להגדיל את הפער עד שבסביבות הק"מ ה- 63 (והשעה 15:15) יתרונם יעמוד על כ- 11:17 דק'. מכאן אני צופה שני תרחישים: או שהם יצליחו לשמור על הפער ואחד מהחבורה ינצח, או שלא יצליחו ואז ספרינטר ינצח. אני אחשוב על זה עוד קצת ועוד מעט אחזור עם תשובה (יקח לי כשעתיים וחצי).

כבר יש בריחה של 5 רוכבים

מקופידיס, CSC ועוד קבוצות עם שם צרפתי
הם כרגע בפער של כמעט רבע שעה מהפלוטון. ראיתם את הנפילה בהתחלה של רוכב מטי-מובייל ואחד מ CSC
כל אחד רצה לפנות לצד אחר והם נכנסו אחד בשני באלכסון...אאוץ

למעלה