קיבלתי מתחת ל600 אז אני טיפש?

pallidfool

New member
אתה נראה לי הבעייתי מכולנו,

עם הגישה השלילית שלך. קיבלת ציון נמוך ואתה כועס על העולם? ככה זה נראה. בכל מקרה אני לא מצפה לתשובה - זה לא משנה. אני כאן (ורוב האחרים) בעילום שם מוחלט. איזו מין צ´פחת עידוד תהיה זו שמכוונת לכינוי שלך? "העיסוק האובססיבי במספר התלת ספרתי הזה" לא אובססיבי, לטעמי. אין דרך להתעלם מכך - המספר התלת ספרתי הזה תופס מרכיב מאוד גדול בחשיבותו בקבלה ללימודים האקדמיים. אם אתה מאשים באובססיביות - היא צריכה להיות כלפי הלימודים האקדמיים, ולא הציון. בכל מקרה, אני לא מסכים שיש אובססיביות גם ללימודים האקדמיים.

../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gifמסכים90%

אבל בכ"ז אני באמת מאמין שיש אנשים שקיבלו ציון גבוה ועדיין באמת מאוכזבים כי הציון הזה לא מספיק למה שהם צריכים, לכן לא צריך לקטול אוטומטית את כולם. אסור לשכוח שהפסיכומטרי הוא לא מבחן IQ. הוא מבחן שנועד לאפשר קבלה לאוניברסיטה. אם הוא מספיק, אין טעם להיבחן שוב כל אחד יכול לשפר את הציון שלו אם ילמד מספיק. לכן אם מישהו צריך את הציון כדי לשקם/לבנות את האגו שלו - זה באמת פתאטי. אבל אני לא מסכים לחלק האחרון של ההודעה. אני לא מטיל ספק באמינות אף אחד מהכותבים כאן, וצ´פחות עידוד מחברים בפורום זה דבר מאוד חשוב ותורם, וזאת אחת מהמטרות החשובות של קהילה: לעזור ולעודד אחד את השני.

Amalthea

New member
הרמממ

די צודק, למען האמת
גם אני מהאובססיביים הנ"ל, מה שלא גורם לי להרגיש טוב בהשתייכותי למחנה הזה קיבלתי ציון שגרם לאחותי לעבור לצד השני של הכביש כשנודע לה ועדיין רציתי 2 נק´ יותר רק בשביל לעקוף מישו שעשה כמה סמסטרים לפני... נשמע סביר? אני שוקלת אם להשקיע 400 ש"ח נוספים בעוד מבחן, או בפגישונת עם פסיכולוג. איך שלא יהיה, איזה כיף לנו. או שלא. לפחות, כל הפרפרים בבטן פרחו להם.

SHIMONLIMINAL

New member
כוס אמקום מה אתם משחקים אותה?

מעניין פתאום כולם קיבלו מעל 650 ואתם עצובים לכו יא זבלות, ממש מגעיל לראות איך כולם משקרים ואפילו ללא מטרה (מילא, אבל אף אחד לא מכיר אתכם). אז לכו @!!$#$^%*& כל השקרנים. אתמול ידידה שלי קיבלה את התוצאה ומאחורה היה מצורף מן סטטיסיקה של כל הציונים אולי 20% קיבלונ מעל 600 אז מעניין כל ה20% כאן בפורום.

fuck the merkaz arzi!!!!

כשאני קוראת את כל ההודעות האלה שלכם בא לי להתאבד!!! נראה כאילו כל העולם קיבל מעל 700 או לפחות מעל 600 ומה אמורים לעשות אלה שקיבלו 554 כמוני??? כן, תצחקו, תצחקו יא גאונים. אני מרגישה הכי חרא בעולם והבנאדם הכי טיפש שיכול להיות,מה אני אמורה לעשות בחיים? לטאטא רחובות??? האם אני היחידה שמרגישה ככה או שיש פה עוד אנשים שיכוליפ להזדהות עם הציון שלי והתחושה גם יחד?

pallidfool

New member
אני כבר יודע באיזה תחום הציון שלך

(או באיזה תחום הוא יהיה אם תבחן). ביטויים כמו "זבלות" ו-"@!!$#$^%*&" ויכולת הניסוח שלך גורמת לי לפקפק בכך שאנחנו חולקים מספר כרומוזומים שווה.

ממש ממש לא!!

בדיוק בגלל הדיעה הטיפשית שאת מחזיקה בה - שציון מתחת ל600 הוא ציון שיש להתבייש בו - אז אין הרבה אנשים שקיבלו ציון מתחת ל600 שמפרסמים את הציון שלהם בפורום. ובכלל דנו בנושא בהרחבה בהודעות בדף זה

SHIMONLIMINAL

New member
איזה צחוקים יא חנון.

אז בו אני אוסיף קצת כדי שממש תוכל לשער כמה אקבל, אתם חריות, קחבה דיו מק, נחרשדבודיבובוק , מספיק? יא מטומטם אחד , אני רק אמרתי שאתם משחקים אותה, ואתה במיוחד, רוצה להראות לנו שהוא למד ביולוגיה יא מחורבן.

pallidfool

New member
וואי - אתה כל כך לא מעודכן

לא ידעת שחנון זו מחמאה? אתה צריך להתבייש שחנון מעדכן אותך בסלנג. ואני מטומטם? אתה מקלל בגלל שרק ככה אתה מצליח להסתיר את הטפשות שלך, וחושב שככה היא לא תופגן. אתה טועה. אתה פשוט טיפש ואני מרחם עליך בגלל זה. נראה שהמילה הזו נתפרה עליך. אני לא לומד ביולוגיה יא מחורבן. הרגשתי צורך לענות, כל עוד מופיעה ההודעה הנ"ל. בכל מקרה אני חושב שיש למחוק את כל אשכול ההודעות הזה.

פשוט הייתי עכשיו במילואים

ורק עכשיו חזרתי. SHIMONLIMINAL: לא משנה מה יש לך להגיד ומה דעתך, יש דרכים יפות להציג אותה ולא ישר לזלזל ולהעליב אנשים שאתה לא מכיר, ובאופן נורמלי הייתי מוחק את ההודעה שלך בלי למצמץ. לגבי העניין שהצגת - ברור שהציונים כאן הם לא מדגם מייצג, כי בד"כ האנשים שמקבלים ציונים הנחשבים נמוכים מתביישים בציון שלהם, ואני בספק אם בכלל היה להם כוח לכתוב לנו על זה. מאותה סיבה אני בטוח שאתה מכיר יותר אנשים שקיבלו מעל 700 מאשר אנשים שקיבלו מתחת ל450. pallidfool:דווקא מאוד משעשע כל השירשור הזה. אני אישית נוטה להשאיר אותו, כי לפי דעתי בסה"כ SHIMONLIMINAL די עושה מעצמו צחוק פה, ואם אני אמחק את השרשור זה אני רק אעשה לו טובה. אם מישהו נפגע אישית ורוצה שאני אמחוק את השרשור שיפנה אלי במסר אישי. ילד חורף

SHIMONLIMINAL

New member
אז ככה

עד עכשיו לא הייתי סגור על עצמי, אבל עכשיו בדוק שאתם פארשים אחד אחרי השני, כל אחד חושב שהוא גאון או מינימום מילון אבן שושן, תבינו, אתם סתם ילדים פשוטים ועלובים שמתנשאים מעל ומעבר, כל אחד כאן באינטרנט יכול לספר ושבח את עצמו אבל אני בטוח שאתם סתם טמבלים אחד אחד. לא שאני חושב שלו צריך ללמוד (גם אני עשיתי בגרויות זה בסדר), אבל אתם משקיעים את כל החיים שלכם בשביל זה, אם אתם לומדים לפסיכומטרי סביר להניח שאתם מעוניינים להגיע למקצוע בכיר, אז את לכם דוגמא קטנה ואסביר למה לא שווה לכם, טמבלים. חישוב קצר (אני חזק במתמטיקה, 5 יחידות) אומר ש: עד גיל 18 למדתם, גיל 21 תשתחררו מהצבא, טיול לחו"ל, חזרתם הסתדרתם ב22 תעבדו קצת לאסוף כסף עד 24, אם תרצו דוגמא להיות רופא שיניים יקח לכם 8 שנים זה 32, עד שתרכשו ניסיון, עבודה ושם יקח לכם לפחות 5 שנים זה 37. 50 )בטח תפסיקו לעבוד כבר( - 37 = 13, נו שווה לכם? אז אל תשחקו אותה גאונים כי אתם לא כאלה. אני עדיין עומד על דעתי שאתם סתם שקרנים עלובים, כל אחד נותן ציונים אסטרונומים. למה? פוזה? על מי? סמרטוטים? כן בטוח. ולך ילד חורף, אתה לא מאיים עליי, אתה יכול למחוק גם את ההודעה הזאת זה לא מזיז לי, שתדע אני לא מעליב אף אחד אני נותן להם את האמת בפרצוף הממושקף והמחוצ´קן שלהם, חוץ מזה אני ממש שמח שזה שיעשע אותך. אז יאללה כנראה שאני לא אבקר כאן עוד (אלא אם תבקשו יפה, שוויצרים קטנים), אז שיהיה לכם יום לימוד ארוך וטוב.

../images/Emo26.gif

אם להגיד את האמת, רציתי למחוק את ההודעה הזאת ולשלוח לך מסר אישי שתכתוב שוב את מה שרצית להגיד, אבל בשפה נקיה ממחמאות. אבל כשניסיתי לסנן את מבין כל ההשמצות את המסרים שניסית להעביר בהודעה - זה מה שמצאתי: - לא שווה לשאוף להגיע למקצוע בכיר תנסה לנסח את כל מה שכתבת בלי התיאורים המחמיאים שהדבקת לכל יושבי הפורום ותראה שמה שנשאר זה שטויות. כמה שזה ישמע מוזר, גולשי הפורום הזה מספיק בוגרים כדי להתעלם מהירידות שלך (סמרטוטים? מחוצ´קנים?) והם ינסו כמוני למצוא מה ניסית להגיד בעצם, לכן תכתוב משהו בעל משמעות לפני שאתה עוטף אותו בשפה נמוכה, כי אף אחד פה לא יגרר איתך לויכוחים ברמה של ירידות. לבסוף החלטתי להשאיר את ההודעה מאותה סיבה שהשארתי את ההודעות הקודמות שלך. אתה עדיין מוזמן לרשום טיעון ענייני בשפה נקיה. אני בטוח שיש לך הרבה מה להגיד, רק תגיד את זה נכון כדי שיכבדו את מה שאתה אומר. אהה - ועוד משהו - פעם הבאה תשרשר!

britney123

New member
למה ביולוגיה?

מה קשור ביולוגיה לא הבנתי? אני לומדת ביולוגיה, ואצלנו זה לא נחשב כזה ברמה בכלל, זה כאילו אחרי פיזיקה כימיה מחשבים מתמטיקה וכל אלה...

SHIMONLIMINAL

New member
אה שכחתי לספר לכם...

קיבלתי 846, אני מאוכזב פצצות, לא יודע מה לעשות, עם ציון נמוך כזה לא אתקבל למעבדת חומר נפץ רדיואקטיבי, אז יש לי שני אפשרות או לשרוף את הטכניון ואת כל המחשבים שלו וכך תמחק התוצאה שלי, או שאני אנסה להתקבל לכנסת (אפתח מפלגה חדשה ששמה יהיה "המפלגה לביטול תוצאות הפסיכומטרי) ושם אעביר חוק שיבטל את התוצאה האיומה, הגרועה, האכזרית, המסוכנת, האיימתנית הזאת, אז תעזרו לי בבקשה ותגידו לי מה לעשות לפני שמספר האזרחים בישראל ירד ב 1. אוףףףף

מה הבעיה שלך?

ישנן פקולטות מאוד תחרותיות, והן דורשות סכם גבוה כתנאי קבלה הכרחי. אם אני רוצה להתקבל למקצוע שסף הקבלה שלו(ביחד עם הבגרויות) הוא 540, והתוצאה שלי היא 530. אני אהיה מאוכזב באותה מידה שאדם שצריך 720 וקיבל 710 יהיה. יפה מאוד לראות שאתה_לא) ניחן ביכולות לקרוא את המחשבות של כל אחד מאיתנו כאן, ויפה מאוד שאתה(לא) מבין שהמדגם אוכלוסיית הפורום הוא לא מדגם מייצג של סטיסטיקת נבחני הפסיכו. למדת מתישהו בחייך מה פירוש הסימן %?

dynamike

New member
לא מסכים, אבל ../images/Emo26.gif

אני יכול להבין כיצד הודעות אלה (כאלה של ציונים גבוהים) נראות בוטות ודי פוגעות לאנשים בעלי ציונים נמוכים... לדעתי פשוט צריך לשמור על איפוק מסוים בניסוח ולזכור שלכולם מטרות שונות ויכולות שונות בתחומים שונים. אישית לדעתי אין מה להתבייש גם בציון נמוך משום שזהו בסך הכל מבחן יחיד, שברובו אף לא קשור בידע. (מהות המבחן הפסיכומטרי והאם הוא אומר משהו זהו נושא נפרד). ולגבי צורת הניסוח של האדון מלמעלה... זה לא תורם לכבודו...

כל הכבוד!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

במיוחד על ה-4 שורות הראשונות! לכל מי שהצליח - נסו לא להשתחצן יותר מדי. לכל מי שלא הצליח - אל תקחו כעלבון אישי כל פרסום של ציון גבוה משלכם - זה גם סוג של שחצנות. בסה"כ הפסיכומטרי לא אומר הרבה על הבנאדם וכל אחד יכול לשפר את הציון שלו אם יתרגל וילמד יותר לקראת המבחן הבא!

למעלה