קליפ השבוע!

LadySilkworm

New member
../images/Emo41.gifקליפ השבוע! ../images/Emo202.gif

והקליפ השבוע יהיה.. The Carpenter והשאלות... -איך המראה של הלהקה בקליפ? -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? -תנו ציון לקליפ: קחו את הזמן בלענות.. :)

עונה ^^

איך המראה של הלהקה בקליפ? אוקיי טאריה נראית פשוט נורא. -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? נחמדה מאוד. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא ממש יודע כי אני לא מכיר אותו ולא קראתי ליריקה ולא הבנתי שום דבר ממה שהם שרוץ -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? אהבתי את הצילומים של הנגר. זה היה יפה. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא יודע -תנו ציון לקליפ: 6, חוץ מזה שטאריה נראית נורא, לא מראים את כל הלהקה, וזה כאילו היא סתם זמרת. וזה נורא חסר לי שלא מראים את שאר חברי הלהקה בקליפ, כי הרי בכל זאת, הם גם חלק מהלהקה P:

mary06

New member
../images/Emo5.gif

קשה לי להחליט אם הקליפ יותר זוועתי מהשיר.. -איך המראה של הלהקה בקליפ? מראים רק את טאריה והיא נראית ממש..ממש..לא טוב! מעניין אם היום היא נקרעת מהמראה שלה בקליפ..הכל..החל מהאיפור , לשיער ולשמלה-נוראי! היא נראית כמו חלק מלהקת איימיש נוצרית או משהו
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ? גם לא משהו בכלל..הנוף נראה לא אמיתי, כאילו הם גזרו קרטונים של הרים ותקעו ברקע ויצרו שלולית..והעננים ברקע לא מוסיפים..וערבוב הצבעים עושה לי רע /: החלק של הנגר עוד נורמלי..מבחינת תפאורה, אבל אלה קטעים משעממים, מה שנובע מהשיר בעיקרון.. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כן בגלל ישו והנגר וכל הבולשיט הזה. חבל שהם בכלל עשו את הקליפ הזה.. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? ממ..כשהוא הסתיים והנגר קפץ..הקליפ הזה עושה חשק לקפוץ באמת. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? יאה! הקליפ הזה לא מחמיא לנייטוויש בכלל! אולי סתם לראות את הלהקה שרה עם פלאשבקים לישו או משהו..לא מבינה בכלל למה צריך לשיר הזה קליפ. -תנו ציון לקליפ:0..לא בעצם 1..הוא הצחיק אותי.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo88.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ?
יש להקה?
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
כ"כ חסר תקציב...אבל זה חלק מהקסם. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
כן, ראו ניתוח שלי במאמרים. [ותודה שירה על הפרסום D:] -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
החתולי!
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
לא, הקליפ טוב. היו קטעים ששמו בריפיט בגלל חוסר תקציב אני מניחה שהייתי משנה, אבל חוץ מזה הקליפ ממש מתאים. -תנו ציון לקליפ:
4 כי אחרי הכל העריכה גרועה וטאריה נראית זוועה ממש :S

Shusho

New member
אעע!

-איך המראה של הלהקה בקליפ? רואים רק את טאריה והיא ממש כונפה. שימו לב כמה מצלמים אותה מרחוק ומטושטש כי היא פשוט מכוערררררת. -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? הרקע של טאריה מגעיל, את התפאורה של הנגר דווקא אהבתי. - האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? יאפ. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כשהוא מנסה לעוף -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? שיראו את את שאר הלהקה ושטאריה לא תראה ככה, לא משהו אחר. -תנו ציון לקליפ: 6

Itay Simons

New member
*פיהוק*

-איך המראה של הלהקה בקליפ? טוב, רואים רק את טאריה....והרבה ממנה
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ? נחמד דווקא
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? מתאים בגלל הנגר הזקן הזה.. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? לא משהו מיוחד.. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא, אני לא יצירתי בשיט
-תנו ציון לקליפ: 7

blacknwhite

New member
אוהו...

-איך המראה של הלהקה בקליפ? אממ.... מי?
וטאריה מכוערת מאי-פעם. בד"כ היא דווקא בחורה יפה, אבל פה.... -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? התפאורה שלנו בהצגה היום היתה יותר טובה.... (ולנו, אגב, היו שאריות מהצגה של הבימה בתור תפאורה... דפוק לחלוטין
) -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כן- הנגר
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? אממ... החלקים עם הנגר הכי סבירים... -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן. כי הוא די מכוער
-תנו ציון לקליפ: 3
(האמת שאין לי כוח לציונים, אבל אלתרתי)

Super Alonit

New member
וואו איזה קליפ מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

לא.
איך המראה של הלהקה בקליפ? הכוונה למראה של טאריה בקליפ, אני מניחה.
וול, היא הדבר הכי יפה בקליפ הזה, והיא נראית זוועה, אז זה מעיד קצת על הקליפ.
והיא ממש שמנה שם והתנועות בידיים שלה מהוססות ומשעממות. אני לא מרוצה.
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? איכ? כלומר, רואים נגר בביקתה אפלה ורואים שהלהקה מרוששת... וטאריה בכלל מצולמת באיזה שדה נטוש.
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? יש בו נגר.
אבל זה לא העביר את מה שלפי דעתי הקליפ מסמל.
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את הנוצה הנשרפת, כשהוא עף בסוף ואת הקטע שטאריה שרה "I hear you through..." וכל המשך הבית הזה.
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן, כי זה מאעפן.
תנו ציון לקליפ: 4.
הם לא היו חזקים בקליפים באותה תקופה.

אוי לא ראיתי אותו קודם

-איך המראה של הלהקה בקליפ? איזו להקה בדיוק?
רואים רק את טאריה והיא נראת זוועה. -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? של הנגר חמוד, של טאריה נראה כמו עריכה זולה במחשב. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? ממש לא. מה הקשר הרמיזות האלו ללאונרדו דה וינצי לשיר?>< היו צריכים ללכת על רמזים לנצרות, זה היה עושה את זה יותר עמוק. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כשהוא קופץ
זה היה חמוד. וגם החתול
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? ברור. מהסיבה שהסברתי קודם. -תנו ציון לקליפ: 4

עונה

-איך המראה של הלהקה בקליפ?איזו להקה?רק טאריה מופיעה.והאמת שעם המראה שלה אפשר להבין מה קרה לשאר חברי הלהקה-היא אכלה אותם
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ?חביב -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?מתאים.הנגר וכל זה..
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?שום חלק. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?כן,כי הקליפ הזה מעפן ביותר. -תנו ציון לקליפ:6

ש נ י1

New member
זה אסון לאומי-פיני../images/Emo3.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? נהדר!! טאריה נראית מדהיםם!!1 הפאה הזאת כל כך הולמת אותה!!! איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מיקום אסטרטגי
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אממ אוליי.. לא יודעת איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? אהבתי את השנייה שבה הוא מסתיים ושם קץ ליסוריי. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? מה פתאום קליפ אחר?!?! אי אפשר ליצור קליפ מושלם יותר! תנו ציון לקליפ: 1429 ד"א כואב לי הראש

למעלה