קליפ השבוע

LadySilkworm

New member
../images/Emo41.gif קליפ השבוע ../images/Emo202.gif

טוב שכחתי שבוע שעבר אז אני עושה היום את הפינה. הקליפ השבוע יהיה Sleeping Sun- הקליפ מ1998. והשאלות... -איך המראה של הלהקה בקליפ? -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? -תנו ציון לקליפ: קחו את הזמן בלענות. יום נעים.

Itay Simons

New member
להלה

-איך המראה של הלהקה בקליפ? מצחיק
(זה רק טאריה..) -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? יפה ממש! -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? באמת שלא, חוץ מהשמש בסוף
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? בהתחלה שמופיעה האמבטיה. כל פעם מחדש אני עושה פרצוף כזה:
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אמממ כבר יש אחד אחר, בערך
-תנו ציון לקליפ: 8

blacknwhite

New member
אוי, הקליפ הזה משעשע../images/Emo6.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ? להקה? איפה? טאריה מצחיקה אותי
אבל היא נראית לא רע בכלל (אם לא מחשיבים את העובדה שהיא בתוך אמבטיה
) -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? כאילו, האמבטיה?
נופיה הקסומים של פינלנד
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אמ... כל הקטע של הליקוי חמה והשמש בכללי -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? החלק שלבמאי נמאס מתנועות הידיים של טאריה אז הוא הוסיף לה עוד איזה 3 זוגות ידיים שזזים גם.... זה גדול!!!!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וחוצמזה קצת לפני הסולו רואים את טאריה על שפת ים בזמן הלילה... וזה ממש יפה
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ היה נחמד קליפ יותר אממ... נורמלי
בלי אמבטיות וכאלה, אבל הקליפ הזה יפה (וחוצמזה- כבר יש לשיר עוד קליפ, שגם הוא יפה) -תנו ציון לקליפ: 8- רק בגלל שהוא ממש הצחיק אותי

Super Alonit

New member
|אמבטיה|

איך המראה של הלהקה בקליפ? כלומר, טאריה? שוב?
שמנה ומוזרה, אבל נראית יותר טוב מאשר ב-The Carpenter.
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? הנופים מקסימים... והאמבטיה מאוד אה... אלגנטית?:X
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? יש בו שמש.~מגלגלת עיניים~
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את הקטע שבו טאריה טובעת באמבטיה (או את זה שהיא עומדת באמצע הנחל ושרה, הנוף קסומי).
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן, כי זה מאעפן.
תנו ציון לקליפ: 6.

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה קליפ!!

XDDD
מזאת האמבטיה הזאת?..
"החלק שלבמאי נמאס מתנועות הידיים של טאריה אז הוא הוסיף לה עוד איזה 3 זוגות ידיים שזזים גם.... זה גדול!!!!" כ"כ
אם היא לא יודעת לזוז, אז שלא תזוז בכלל:| ו... היא שרה עם הגבות
.

Super Alonit

New member
וואי זאת פינה ממש מגניבה,

אני לא מבינה למה אנשים לא מגיבים.

blacknwhite

New member
חח עזבי אלונה, הוא בטראומה ממני../images/Emo6.gif

והמוןהמון תודה על היום מתוקה, אני אוהבת אותך
אני ממש במצברוח הרבה יותר טוב עכשיו

עונה

-איך המראה של הלהקה בקליפ? טאריה נראית בסדר.. ושאר הלהקה.. אממ... נעלמו?... -איך התפאורה/מיקום של הקליפ?ממש יפה
פינלנד
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כן.. בערך.. בגלל השמש וזה.. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את הקטע עם האמבטיה כי הוא ממש לא קשור.. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא אני מעדיפה אותו על הקליפ השני למען האמת.. -תנו ציון לקליפ:9

lacrimosa girl

New member
יש לי תאורית קונספירציה.../images/Emo69.gif

תומאס החליט שאם הוא כותב כ"כ הרבה על מוות בתוך הים אז הגיע הזמן לעשות מעשה, הוא הולך ומטביע את עצמו, את יוקה אמפו וסאמי, וטאריה היתה במכון כושר [כי היא בכל זאת רזתה מאז AFF] אז היא היחידה שנשארה לעשות את הקליפ והקליפ הוקדש לזכרם של הטבועים ולכן טאריה מזדהה איתם בעודה ישנה בתוך אמבט. אני אשתוק עכשיו.

למעלה