קליפ השבוע!

LadySilkworm

New member
../images/Emo41.gifקליפ השבוע! ../images/Emo202.gif

הפינה שכולם חיכו לה מיום שלישי שעבר! קליפ השבוע! ~תופים~ כהמשך לשבוע שעבר, הקליפ השבוע יהיה Sleeping Sun- הגרסא המחודשת מ2005! [או הקליפ האחרון של הלהקה עם טאריה]. אגב, מי שמאוד מאוד מאוד מאוד נקשר ללהקה לא מומלץ לראות את הקליפ |ספויילר|. ;) והשאלות... -איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? -תנו ציון לקליפ: יום נעים :)

עונה:)

האהא הקליפ האהוב עליי!
איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]?מעולה!
..סופסוף תומאס נראה קצת קשוח
..וטאריה
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?הממ למען האמת לא הכי מתאים..אבל למי אכפת?שדה קרב
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?אהבתי הכל. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?לא.כי זה יפה ככה. -תנו ציון לקליפ:9 וחצי(רק בגלל שהשירה של טאריה פחות טובה בגרסא הזו
)

blacknwhite

New member
עונה../images/Emo9.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? האמת- הם כולם פשוט נראים מעולה! טאריה יפה ממש, ותומאס
תעשה לי 1656 לוחמים קטנים! (
) -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מגניב^^ -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא לגמרי. לא יודעת, אני עייפה, תעזבו אותי
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? יכולתי להגיד שאת החלקים עם תומאס, אבל אני לא אעשה את זה
אני רק רוצה לציין בנקודה זו שאם היתה שאלה הפוכה (איזה חלק הכי פחות אהבתם) אני לא מדינה למה לעזאזל טאריה עומדת ובלי שום קשר לכלום מחזיקה דגל
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא, זה בסדר:) -תנו ציון לקליפ: 9.5

Super Alonit

New member
יופיטופי:]

איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? מגניב כזה, מרקו נראה כאילו הוא יצא כרגע מהסרט שר הטבעות, תומאס סקסי לאללה, יוקה נראה כמו ביצה כסופה, אמפו סתם מגניב וטאריה שרה כ"כ מזעזע שהיה לי קשה להתרכז באיך שהיא נראית
(אבל היא בסדר, נו).
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מגניב.
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא מצאתי שום קשר אבל נו, מלחמה, ואנשים עצובים ויש בשיר מלאן אסוציאציות עצובות כאלה... או משהו.
(אני כ"כ גרועה בזה)
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את החלק שתומאס תוקע את החרב באדמה ואז היא מתנדנדת כמו חרב מפלסטיק שעשו לה בואינג
... נו, אתם יודעים למה אני מתכוונת.
כי זה מצחיק ותומאס נראה שם ממש טוב.
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? עוד אחד?
לא, זה בסדר גמור:] רק שיחליפו את הקול הצווחני של טאריה בקול שהיה לה בסלפינג סאן המקורי.
תנו ציון לקליפ: 7, הוא חביב שכזה אבל לא התלהבתי מי יודע מה.

Itay Simons

New member
../images/Emo9.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? אהבתי
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מדהימה! -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא כל כך
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? שטאריה עם הדגל.. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אנערף
הייתי מעדיף כי הוא לא כזה קשור.. -תנו ציון לקליפ: 9. נקודה ירדה כי הוא לא קשור בשיט

e b 2 2

New member
לא נכון

המטיב של השמש...ששוקעת בים בעצם מסמלת את קץ התקווה..כלומר הם הפסידו בקרב...אוי נו על מי אני עובד...מי בכלל החליט לעשות כזה קליפ???? אבל הוא יראה טוב על STD

Super Alonit

New member
כי השיר עוסק במלחמה:]

(ניתחתי אותו, בערך, חצי, אני עובדת על זה
ועד שיוצא לי לדבר עם עלומה...|מתה|)

Beyond The Veil

New member
היי ../images/Emo9.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? מסכימה לגבי יוקה, אכן ביצה כסופה, ותומאס נראה כמו ישו (כהרגלו) וטאריה נחמדה, ואמפו אמפו, ומרקו ממש ויקינג
אבל חמוד! -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מהממתת
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? ממש לא
ואל תשאלי אותי למה, תשאלי את הבמאי של הקליפ
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? שתומאס משסף מישהו והוא נראה כ"כ חסר אונים ומסכן...
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ זה קליפ טוב, אבל סתם לא מתאים...אז כנראה שכן -תנו ציון לקליפ: 9.5, כי בא לי

אלאנקה

New member
מסעות הצלב?../images/Emo12.gif

-איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? אעה..מוזר
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ? אממ.. היא יפה.. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? זה לא מתאים:S אני גם חושבת שזה היה טוב עם 10th Man Down -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את ההתחלה.. כמעט נחנקתי מהמיץ
, איזה פרצופים רציניים היו שם לכולם:|.. והצמות של מרקו היו מרוטות והיה לו מבט כסחני כזה
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ.. לאP: -תנו ציון לקליפ: 8

עונה

קליפ מצויין!! -איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]? כולם נראים מעולה, למרות שכמעט ולא רואים את יוקה, ופרצופי הצעקה של מרקו מראים עד כמה הוא ויקינגי בדם, מתאים בול לצמות בזקן
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ?מעולה, אחלה שדה קרב... -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?ברור... שמש שוקעת ברקע, שדה קרב עם אבירים נלחמים זה בזה... מה יכול להיות יותר מתאים מזה?? -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? אול הקטע בסוף, שמראים את טאריה עם מרקו ותומאס ברקע שתומאס כצלבן ומרקו כויקינג, כאילו אחד מול השני. לא יודע למה, המראה היה טוב. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא יודע, נראה לי שככה סבבה. עדיף על האמבטיה
-תנו ציון לקליפ:9. אם היה טיפה יותר בהיר והיו רואים טיפה יותר פרטים היה יותר טוב. אבל חוץ מזה סבבה.

lacrimosa girl

New member
טרילילילילי לה, אמבטיה!

זה כבר לא מצחיק
-איך המראה של הלהקה בקליפ[והפעם זה כן רלוונטי!]?
מקסים, כי תומאס על רקע חרבות ודם זה כזה גרררררר$^#%^*)*$^&*$^%&#$&%^%*
אבל מתאים להם, באמת.
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
מגניבית שכזו.
טאריה מתחרמנת על שרביט [
?] ושרה כמו דיווה...לא יודעת. השיר עצמו לא משהו -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
לא מתאים!!! מה הקשר? אלא אם כן בשיר תומאס התכוון לסוגשל מלחמה שלו, האמן נגד העולם, העולם שמדכא אותו ונותן לו להתבטא רק בליקוי חמה, ולתומאס נמאס לומר את זה 7 שנים בלי שיבינו ויקשרו את זה לאמבטיות אז הוא החליט לתקן- ולא סתם, באלימות! וכמו שאמרנו היום בקורס- "אלימות זה לא פתרון זה אמצעי" |מתחסד| אז איפה דניאל כשצריכים אותו?
"יאללה מכות יאללה!!!" "מ-ל-ח-מ-ה!!!" "תומאס עשה לי 1656 ילדים!!!" וכן הלאה.
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
החלק שרואים כל אחד יושב וגונח לעצמו, וכשכולם הולכים ביחד והפרצוף של תומאס מה-זה מיוסר
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
לא, אחרת על מה היינו צוחקים אם כל הקליפים היו מושלמים?
-תנו ציון לקליפ:
8, ירד רק בגלל שממש אין קשר לשיר וכי הגרסא הזו גרועה, טאריה נשמעת כמו מכשפה זקנה על LSD.

blacknwhite

New member
ילדה פסיכית../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

והחתימה (החדשה
) שלך גם נורא הצחיקה אותי
אני בכלל צוחקת מהכל עכשיו
|קוקושצריכהלישוןודחוף|

למעלה