קליפ השבוע

LadySilkworm

New member
../images/Emo41.gif קליפ השבוע ../images/Emo202.gif

הפינה נפתחה באיחור של יום בגלל שהייתי די עסוקה אתמול.. בכל מקרה, הקליפ השבוע הוא Bless The Child ומי שמעוניין בגרסה המקוצרת של השיר, שישלח לי מסר. וכמובן.. השאלות: -איך המראה של הלהקה בקליפ? -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? -תנו ציון לקליפ: יום נעים :)

blacknwhite

New member
עונה:)

איך המראה של הלהקה בקליפ? טאריה נראית ממש מגניבה, אבל מפחידה כ"כ! אמאל'ה
תומאס לא נראה משהו עם שיער אדום, אבל הוא עדיין
מרקו נראה מגניב^^ יוקה נראה עסוק
ואמפו פשוט שם
-איך התפאורה/מיקום של הקליפ? המרתף הזה די מגניב, האמת, והבית קברות מגניב גם, כל השאר פחות
-האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אממ... לא. ככה. השיר הזה מתאים לסלוגן "אם שותים לא נוהגים", שהוא מאוד חשוב, אבל לא קשור לשיר בשיט. אה, ואז יש את הקטע אם זה שהוא רוצח את אישתו אם הבנתי נכון? וגם זה לא קשור בשיט
בעצם, עכשיו כשחשבתי על זה, יש שם את הקטע עם הורד... (אוווו) שבטוח יש לו משמעות אבל אין לי כוח לזה עכשיו (לעזאזל ביו'!
) -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? החלקים של הלהקה במרתף היו הכי מגניבים, כי הם היו הכי קשורים... -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ כן, כי הקליפ הזה פשוט לא קשור לכלום. -תנו ציון לקליפ: 8, הוא מגניב

היויו

New member
התשובות שלי

-איך המראה של הלהקה בקליפ?מגניב, רק שתומאס נראה לא משהו (לא עם הגרזן!!
) -איך התפאורה/מיקום של הקליפ?לטעמי קצת חשוך מדי,למרות שהאפלוליות עושה משהו.אבל עדיין פשוט לא רואים טוב את מרקו ואת אמפו. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?לא ממש... הוא מתאים יותר לשיר קאנטרי מעפאן, אם מורידים את הקטעים של הלהקה
. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? הסוף... לא יודע, דיבר אלי
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן, משהו קצת יותר קשור. -תנו ציון לקליפ:8, אולי 9 אם אני מורח קצת...

ש נ י1

New member
אני...

איך המראה של הלהקה בקליפ? מגניב איך התפאורה/מיקום של הקליפ? המוסך נחמד.. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא הבנתי בכלל את הקשר לשיר, חוץ מהקטעים שפשוט רואים אותם מנגנים. איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? שטאריה עושה פרצופים מצחיקים, זה פשוט קורע
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אפשר לעשות משהו יותר טוב מזה תנו ציון לקליפ: 7 - קליפ נחמד, אבל יכול להיות יותר טוב... לילה נעים

עונה

איך המראה של הלהקה בקליפ? מצויין חוץ מטאריה שמפחידה אותי קצת.. -איך התפאורה/מיקום של הקליפ?המחסן הזה מגניב.. -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? אמ... בערך.. חוץ מהאיש הזה.. הוא לא קשור לכלום.. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?שהם מנגנים.. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? שיחליפו רק חצי מהקליפ.. -תנו ציון לקליפ:7

Itay Simons

New member
moi

איך המראה של הלהקה בקליפ? תומאס מטריד, טאריה נראית כאילו אונסים אותה :| -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? מדהימה! -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? מממ לא ממש התעמקתי, הוא מוזר
-איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? מממ לא יודע
-הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא -תנו ציון לקליפ: 8.5

TheImpactBoy

New member
OK

-איך המראה של הלהקה בקליפ? יפה מאוד. טאריה פשוט מדהימה. -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? המחסן הזה קצת מלחיץ -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כן קצת אבל. -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? כל הקלוזאפים על טאריה. -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא ממש -תנו ציון לקליפ: 8.5

Ice Queen 7

New member
עונה

-איך המראה של הלהקה בקליפ? טאריה נראית כמו בובה מתנפחת ס_ס השאר רגיל -איך התפאורה/מיקום של הקליפ? לאדעת -האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא, לא הבנתי מה הקשר בין מה שקורה בקליפ לבין השיר :S -איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? החלקים שבהם ראו את תואומס P: -הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן, קליפ שקצת יותר יתאים לשיר -תנו ציון לקליפ: 5

למעלה