קמפיין סרט שלישי מעביר הילוך!

orityemini

New member
../images/Emo41.gifקמפיין סרט שלישי מעביר הילוך!

שלום חברים, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לשלבי הקמפיין הסופיים של הסרט השלישי. אחד מהשלבים, הינו שליחת תמונות שמראות על הקשר האישי שלכם לסידרה.למשל, תמונות שלכם עם חברים שפגשתם בעקבות הסידרה, פגישות פורום וכו'. אני למשל מתכוונת לשלוח תמונה שלי עם חברים שפגשתי (כמובן באישור החברים) בעקבות הסידרה וכמובן, תמונות של דברים שאספתי במהלך הזמן, מקומות שביקרתי בהם בעקבות הסידרה וגם תמונה של כל הספרים באנגלית שיש לי על הסידרה שתמחיש את אחת התרומות הכי גדולות שהסידרה נתנה לי (השפה האנגלית). אפשר כמובן גם לקחת תמונות חדשות של דברים. התמונות צריכות להיות מודפסות כמובן כאשר מאחורי כל תמונה צריך לכתוב בתחילת הגלויה באנגלית ( מי שמסתבך יכול לכתוב בעברית כמובן) : The X-Files" changed my life...להכניס את המשפט המתאים באמצע (יכול להיות ארוך או קצר, זה לא משנה) ולסיים ב this is why I need XF3." וכמובן לשלוח לכתובת שלי (למי שלא יודע את הכתובת, תכתבו לי במסר פרטי). אני איש הקשר של ישראל גם בפרוייקט הזה, אז חשוב כמובן לשתף פעולה. אנחנו צריכים להגיע למספר תמונות של 10,013 . כמובן שפרוייקט עיצוב הפוסטרים לסרט עדיין ממשיך ולקראת הדד ליין, אני אזכיר לכם עליו. יאללה, לעבודה, זאת ההזדמנות שלנו להשפיע (פוקס יודעים על הפרוייקט שלנו ואפילו מאשרים אותו) ולקוות שבעזרת המאמצים של כולנו, נזכה לסרט שלישי שנה הבאה. אורית.

למעלה