קןקה קולה לייב

TauberiT

New member
../images/Emo41.gifקןקה קולה לייב../images/Emo41.gif

אז, מה היה לנו? אוטובוסים, רכבות, התקעויות [מהמילה להתקע], הופעות מלחיצות, שי, גשם, שעות הזויות ביותר, שוב הופעות, שוב גשם, ועוד פעם שעות הזויות, ושוב הופעות. "עוד ענן אפור בפנים עובר , שט... מישהו גדול שם ישמור עלי שלא אפול..." גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!11111 הפסיקו לשי את ההופעה באמצע. אבל בכל זאת, זה היה הגשם הראשון הכי טוב בעולם
ובכלל
אבל מסכן שי. אתם מוזמנים לכתוב את חוויותכם מההופעה. או לחילופין, מהגשם.
יום טוב
ליאור, ששמחה שהחורף חוזר

invAsion

New member
תכלס, יצא מלך ../images/Emo47.gif ../images/Emo103.gif

נתן הופעה מעולה, ממש נהנתי. והכי חשוב - סיים את השיר בגשם וירד מהבמה כמו מלך. אחת ההופעות הטובות.

ריפונזל

New member
במילה אחת...

היה גדול!!! אבל כל כך התאכזבתי ששי לא סיים את ההופעה בגלל הגשם (למרות שגם הגשם זה סוג של חוויה...) ובכלמקרה...שי נתן הופעה סוף הדרך....מאוד נהנתי....

Lolly Deep

New member
אמנם אני לא בפורום

אבל אני רוצה לשתף אותכם ולהגיד לכם ששי מקסים, וכל כך נהנתי מההופעה שלו, על אף שהיא נקטעה באמצע. האמת שהגשם הפך את השיר לעוד יותר מרגש ממה שהוא, שזה דבר קשה לעשות! הוא היה מקסים, והודה לקהל.. הוא לא רצה לרדת והקהל גם לא רצה שהוא ירד! אני כל כך חיכיתי להופעה שלו והצטערתי שהוא נאלץ לרדת, אבל סך הכל היה ממש כייף לראות אותו לשיר איתו. שיהיה לכם חג שמח ושנה טובה

TauberiT

New member
אתה תמיד יכול להיות בפורום../images/Emo140.gif

ושי באמת אחלה.
הוא היה גדול, באמת. חג שמח ושנה טובה ומתוקה גם לך

כמה מילים...../images/Emo105.gif

קודם אני מצטער שלא כתבתי כאן הרבה זמן פשוט הייתי באילת שבוע אחר ישר מאילת לחיפה לקוקלה קולה ואז ישר לקרית גת,אז מצטער. אז קוקה קולה אין לי מילים היה פשוטטטטט מדהיםםםםםםםםםםםם. אוריה אנשים מוזיקה הגשם רק הוסיף ושי גבסו שבכלל נתן את כול כולו גם בגשם פשוט מדהיםםם!!!

זה היה פשוט מדהים..

איך הוא קפץ והתפרע והגשם רק חירפן אותו עוד יותר.. הוא נתן הופעה מדהימה מדהימה!! אני אישית נהנתי מכל רגע.. וכשהוא סתכל וראה שאשנשים באו בשבילו, שאנשים שרו איתו ת'מילים והוא עשה כזה עם הידיים כדי שהקהל ישיר.. ראו את האושר בעיניים.. זה היה מרגש, מדהים.. מלך!! הוא פשוט מלך!! זה משהו מיוחד השי הזה

alon136

New member
למה זה קורה לי../images/Emo7.gifמבאס

אם למישהו יש תמונות שיעלה לפה,אשמח לראות קצת ממה שהיה.

לי יש קצת תמונות

וסירטונים קצרצרים שעליהם אני יוותר חחחח שומעים אותי ברקע חחחח להעלות תמונות??

למעלה