קצת חדשות

../images/Emo41.gif קצת חדשות ../images/Emo41.gif

כמו שבטח כבר שמעתם, סינגל חדש אמור לצאת בקרוב. ועכשיו ההפתעה- 2 סינגלים אמורים לצאת בקרוב- בו זמנית=]] רוד וסטפן הודיעו ש-2 קליפים כבר צולמו, אחד לשיר frozen שיופץ בכל העולם, והשני ל- the howling בשביל בריטניה. לא יודע מה איתכם, אבל אני מאוד מאוד שמח שיהיה קליפ נורמלי ומושקע (אני מקווה ><) ל- the howling, עם כל הלהקה ולא רק טריילר למשחק מחשב ><, חבל רק שהוא לא יופץ בעולם כי לדעתי הוא מייצג את המוזיקה שלהם הרבה יותר מאשר פרוזן..
אבל נו מילא, העיקר שנזכה לשמוע עוד שירים גנוזים!

אזירפאל

New member
טוב, פרוזן בטוח יצליח.

אחד השירים החלשים באלבום ומאוד מסחרי. מה לעשות שהיום לא צריך יותר מליריקה ולחן בנאליים כדי לזכות בהצלחה. אני מפחד לחשוב מה כבר יהיה בקליפ (אחרי החרטה של WHYD). טוב נו, שיהיה להם לבריאות. תודה על המידע

השירים הטובים בד"כ הם לא

הסינגלים=] למרות ש the howling ממש טוב לדעתי, בניגוד למה שהרבה אומרים=/ בכל מקרה- יש סיכוי לעוד סינגל נוסף בהמשך, ככה שיש עוד תקווה=]

טלוב

New member
Sanctus Espiritus

והוא גם האהוב עלי באלבום. יחד עם hand of sorrow ><

TheImpactBoy

New member
דיי נוווווו באסה...

סולמן האוור הכי מעניין בדיסק והכי מגיע לו קליפ ופרוזן כ"כ פשוט, בנאלי, משעמם!!! מסחור מסחור מסחור.

taroboy

New member
כן,בוא נפתח שוב דיון על המסחור!

פרוזן הוא שיר טוב,לא הכי ולא טוב..והוא לא משמעם ,לדעתי לפחות. אני מסכים איתך שסולמן האור צריך לקבל קליפ.

evilvenom

New member
איזה קטע

דווקא Frozen?? הייתי בטוח ש-The Howling ו-All I Need יהיו...... טוב TH כן יהיה, אבל Frozen? מוזר... זה בהחלט שיר ממוסחר אבל הוא יותר מידיי מתקתק.

Ice Queen 7

New member
מה זה המכנסיים המפחידים האלה O_O

ואיפה כל השמלות היפות שלה ;[ והשיער הפזור ;[ (ש*לא* כיסה את הפרצוף מוזר נורא כמו בWHYD השני ><) ולמה זה נראה בסגנון של המקום שצילמו בו את WHYD הראשון 0.0 אני מקווה שהיא לפחות תעשה שם את ריקוד הידיים הזה שלה
ושלא יהיה שם סקס >.>

למעלה