קצת סדר בלוח הזמנים בעתיד הקרוב

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifקצת סדר בלוח הזמנים בעתיד הקרוב

23/03/2007
Como Ama Una Mujer יוצא במרבית מדינות אירופה.
ג'ניפר חותמת על דיסקים בפריז. 24/03/2007 עוד לא ידוע 25/03/2007
הופעה בטקס פרסי Echo בגרמניה (הטקס השלישי הכי נחשב בעולם המוזיקה, אחרי הגראמי והבריטס). 26/03/2007
ג'ניפר ב- TRL Germany 27/03/2007
Como Ama Una Mujer יוצא בשאר העולם (יותר נכון - ברוב שאר העולם
, אנחנו נחכה)
ג'ניפר ב- TRL של ארה"ב אפריל 2007
חודש אפריל הוא "חודש ג'ניפר לופז" ב- MTV Tr3s
05/04/2007 - Como Ama Una Mujer יוצא בישראל
11/04/2007 - ג'ניפר מופיעה ב- American Idol (עוד לא ידוע עם איזה שיר)

Lopezit

New member
אני כ"כ אבל כ"כ מאוכזבת מהקידום

העלוב של CAUM! לא חשבתי שהיא תעשה קידום יותר גרוע מריברט פשוט עלוב

NoWords

New member
זה רק אלבום בספרדית,

אנ'לא בטוחה כמה קידום יכול להיות לה בארה"ב.. אולי יותר באמריקה הלטינית וספרד וכו'.. אם ובמידה היא תטוס לשם לקדם.

Lopezit

New member
אבל לפחות שיהיה קצת קידום

הקידום היחיד בארה"ב זה ההופעה שהיתה לפני שבוע שאפילו לא שודרה בטלויזיה.. והיא תהיה בTRL זהו

QueIronia

New member
עדכונים../images/Emo26.gif

21/03/2007
ג'ניפר במדריד (הערה: יש שמועות גם לגבי ברצלונה, אך הן עדיין לא אושרו) 23/03/2007
ג'ניפר בפריז - עדכון: החתימה על הדיסקים תהיה ב- Virgin Megastore, כנראה בשעה 1 PM (אני מניח שזה 13:00 ולא 01:00 בלילה..)

NoWords

New member
כן, זה בצהריים.

בבוקר זה 1 AM :) נו.. רואים שהיא קצת מזיזה את התחת הענק שלה ומראה את פניה ברחבי העולם?

QueIronia

New member
לגבי השעה...

אני בחיים לא אצליח לזכור... לא נורא... בכל מקרה, עם כל הכבוד לתחת הגדול שלה, היא יכולה להזיז אותו עוד קצת, לא יקרה כלום. בעיקר שתזיז אותו בארה"ב. אירופה מאוד חשובה, אבל שלא תזניח את ארה"ב. TRL ו-AI לא יספיקו לבד. מה עם לטרמן, ג'יי לנו, אופרה וכדומה?!

NoWords

New member
חחח, יה מצחיק.

מה קשה לזכור? AM= בוקר PM= צהריים וערב נגיד אומרים 1PM, זה אומר 1 בצהריים. 1AM זה אחת בבוקר. וכן הלאה לכל שעה. קל. ומסכימה לגבי הקידום בארה"ב, הוא הרבה יותר רלוונטי לה מאשר אירופה כי זה הבסיס שלה שם. שתשקיע קצת. סה"כ היא מתראיינת ממש בקלילות, היא לא נבוכה או משו. אבל אני לא חושבת שזה תלוי כ"כ בה. אולי ההנהלה שלה שם נרדמה

תודה ארז ../images/Emo13.gif

אני מחכה לראות אותה מופיעה באמריקן איידול ובטקס הגרמני הזה...יהיה מעניין

למעלה