קצת עידכונים מהעיתונים

../images/Emo41.gif קצת עידכונים מהעיתונים ../images/Emo41.gif

אני ינסה לעשות את זה יפה כמו שמושיק עושה... השבוע בראש 1-ג'ולייטה מתראיינת ומדברת על שרית
עכשיו אומרים לך שאת מזכירה את בריטני.קודם טענו שאת מזכירה את שרית חדד "נכון,אבל אני לא אף אחת מהן.הפעמיים הראשונות שהשוו ביני לבין שרית התגאיתי בזה מאוד.היה לי כיף כי שרית זמרת גדולה,אבל זה היה גם חיסרון.בכל מקום שביקשתי להופיע בו היו אומרים לי "אבל את כמו שרית חדד,אנחנו לא רוצים עוד שרית חדד".זה ביאס אותי,נכנסתי לדיכאונות בגלל זה והגעתי למצבים קשים" מצבים קשים?ניהייתה אנורקסית,לקחה סמים? שתיהיה בריאה
העיקר הבינה ששרית יש רק אחת
והשבוע בפנאי פלוס-תמונה של שרית וכמה דברים עליה בעמוד 64
כוכב יווני בדרך הדואט שהפיק לשרית חדד עם סוטיס וולניס,היה רק הקדימון עבור אבי גואטה. המפיק נמצא במשא ומתן מתקדם לגבי הבאתו של כוכב הפופ היווני לכמה הופעות בארץ.הכיוון הוא לקראת נומבר-דצמבר. גואטה:"עניין הגעתו כבר סוכם.מה שנשאר,זה רק לתאם את המקומות בהם הוא יופיע"
חוזרת לקיסריה חדד עצמה מתמרקת לקראת ההופעה בקיסריה,שתיערך ב-28 בספטמבר. במופע יבוצעו שירים מהאלבום החדש והמצליח "חגיגה",לצד להיטים ישנים. הפקה גרנדיוזית הכוללת 20 רקדנים ופירוטכניקה מושקעת כמו תמיד,מובטחת.
תהנו! נ.ב יש תמונה של שרית וסוטיס,אבל לכולם יש אותה אז לא סרקתי

תנקס אחותי

אוו לחכות עד מחר לפנאי פלוסס ואיזה מצחיקה הג'ולייטה הזאת - נכנסה לדכאונות קשים חחחח

Music4Life

New member
../images/Emo42.gif תודה על הסיכום ניק ../images/Emo70.gif

עשית אותו ממש יפה, דומה למושיק באמת! כל הכבוד
היה מעניין לקרא...אבל מי זאת ג'ולייטה? נראה ראיתי את שמה כשעברתי על חנות דיסקים אחת...איזה סוג מוסיקה היא עושה?

Music4Life

New member
ואללה! אני לא הכרתי אותה מקודם...

לא מכירה כל כך זמרים ישראליים, לא הכי מתעניינת אבל אם את אומרת שהיא נחמדה שווה לי לבדוק מי זאת וכאלה...תודה. זה באמת מבאס פחד כשמשווים אותך למשהו אחר, במקרה פה, שרית חדד. הם לא רוצים אותה כי היא מוכשרת והיא שרה את השירים שלה והם טובים, אלה כי היא דומה לשרית... מצב מבאס בשבילה

Music4Life

New member
פפפפחחחחחחח

נסתה להיות כמו שרית - אוי איזה עלוב... אף אחד (!) לא יכול להיות כמו שרית...אין מצב...שרית חדד יש רק אחת, היא בחורה בפני עצמה ואף אחד לא יכול לחקות אותה וחבל לא? שכל אחד יהיה עצמו, ככה רק מצליחים, לא בזה שאתה מחקה מישהו אחר..אחרת זה זיוף אחד גדול ולא מקצועי..לדעתי...

למעלה