קרב שמות!

Bleed for Me

New member
../images/Emo41.gifקרב שמות!../images/Emo41.gif

(גנוב מקומונת פראמור
) איזה שם של האלבומים של מקפליי הכי יפה\מגניב\סקסי
\מעניין לדעתכן (אם בא לכן אתן גם מוזמנות לדרג אותם מהאהוב ביותר) וגם להסביר למה! Room On The 3rd Floor Wonderland Just My Luck Motion In The Ocean תתפרעו

Bleed for Me

New member
ובתכלס את הפואנטה לא כתבתי../images/Emo122.gif

יעני איזה שם אתן הכי אוהבות (בקיצר) חח

m i c k e y 15

New member
אוקיי לדעתי מקום ראשון הולך ל..........

1.Wonderland- כי זה שם כזה קסום..זה נותן הרגשה של סקרנות לראות על מה יהיה השירים וזה נותן לדמיון כזה להתפרע..להיות בארץ קסומה ולהרגיש ככה..ולדעתי השם הזה הוא מעניין ומגניב 2.Room On The 3rd Floor-זה גם שם מעניין כזה...כאילו "מה קרה בקומה השלישית??" וזה יפה שיש מין סיפור מאחורי השם הזה שהוא גם באחד השירים חח לא שמעתי עוד שם כזה..מקורי.. 3.Motion In The Ocean- שם סקסי, מגניב...שם כיפי אני חושבת..בלי יותר מדי מסתוריות וזה כמו נגיד וונדרלנד.. 4.Just My Luck - משום מה זה גם שם השיר היחיד החדש שהיה באלבום הזה חחחח זה שם חמוד [וזה לפי סדר האלבומים האהובים עליי חהחה]

rox love BSM

New member
Wonderland

כי זה שם מסתורי כזה,גורם לך לרצות לדעת מה יש בפנים שהופך אותו לוונדרלנד[?] וגם כי זה האלבום האהוב עליי.

kelly7i

New member
Room On The 3rd Floor ו- wonderland

אני אוהבת את השם Room On The 3rd Floor לדיסק, זה שם טוב גם עם כל מה שיש מאחוריו, ושהם עושים את הדיסק שלהם על שם מקם שבו הם התאמנו בפגישותע ם הלהקה והכל, פשוט מגניב כזה קליק וwonderland חושני כזה, לא?

McSon of Busted

New member
חחחח רעיון יפה

אבל קשה לי לבחור! מצד אחד- Wonderland כמו שמיכל אמרה זה מסתורי כזה ומעניין. מצד שני- Motion In The Ocean זה כזה חמוד וסקסי ולאדעת איך להסביר! מצד שלישי D:- Room On The 3rd Floorזה שם טוב לאלבום לדעתי. בקיצור, כולם! ובסוף JML

LironPoynter

New member
מגניב.<:

Wonderland: האהוב עליי, גם בשם וגם האלבום בכללי. כמו שכבר אמרו מעליי, וונדרלנד זה משהו קסום כזה, (פלצניP:) ממלכת התהיות אומשהו. בהחלט האהוב עליי.3> Motion in the ocean: נעזוב את זה שאני אוהבת את הדיסק עצמו, זה שם קליל כזה, מגניב, (שסרפר בייב לגמרי מתאים לו.P:) Room on the 3rd floor: התחלת ההתחלות!D: מגניב כזה, לאיודעת להסביר, שאת לא באמת מבינה תפואנטה עד שאת שומעת את השיר.<: וJML שאין ממש צורך לפרט עליו. רעיון ממש נחמד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נמנמ...

אני יכולה להגיד שבוודאות מקום ראשון Wonderland. שם חלומי שכזה, של דמיון, פנטזיות, תהיות ומחשבות אישיות. אמרתי שזה יהיה המקום הדמיוני שבו אני אגור ><" מממ בלי הרבה הסברים: 2 - Motion In The Ocean. רק תחשבו על איך דני אומר את זה, זאת התשובה. 3 - Room On The Third Floor. שם מגניב שכזה, קול וגזעי!
במיוחד מגניב הסיפור שמאחורי השיר. 4 - Just My Luck. מממ.. פשוט וחביב כזה, טיפה קיטשי אולי אבל היי, אחרי הכל זה שם של סרט שלינדסי מככבת בו ><. אניווי, השם חמוד לא מעבר לכך.

חחח תתפרעו עלק

1.Room On The 3rd Floor- כי מזכיר לי את 3 DOORS DOWN -סיבה מפגרת אבל זה מה יש,תתמודדו... 2.Just My Luck- כי זה שם חמוד כזה ,והרבה פעמים כשהתעצבנתי חשבתי "וואי איך זה המזל שלי" ואז נזכרתי בשיר והתחלתי לשיר, ממבט מהצד אני ניראת כמו אחת שסובלת מבעיות נפשיות (לא שזה בטוח לא נכון) כי רגע אחד רואים אותי עצבנית אש ואז אחרי שנייה אני שרה לי בחינניות... 3. Wonderland- זה מתחלק רגע אחד זה מזכיר לי את אליסה בארץ הפלאות ועולם קסום ויפה ורגע אחר זה מזכיר לי חששינקים מסטולים 4.Motion In The Ocean- אממ לא מתה על השם הזה ,לא יודעת למה...

שוליטה

New member
חשבתי על זה לא מזמן... על השמות...

קודם כל... Motion In The Ocean - אני לא יודעת למה אני הכי אוהבת את זה זה מצתלצל (כמו שהמחנכת שלי אומרת) יפה וזה נשמע כמו קרם לחות אחר כך Wonderland - זה כזה שם מגניב ומסקרן ואני אוהבת גם את האלבום עצמו :) Room On The 3rd Floor- זה נשמע חמוד ומסקרן באותו הזמן. וזה גם מיוחד כזה לאיודעת למה, יש לי חיבה אליו לבסוף Just My Luck -כי הוא חמוד אבל כאילו, לא יודעת אני הכי פחות מתחברת אליו...

Yu vi

New member
זה נשמע כמו קרם לחותXDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

קרעת אותיייייי

נמנממ.. שלי?../images/Emo9.gif

1.Motion In The Ocean עשה לי משו
2.Wonderland סתם כי זה נשמע מסתורי... 3.Just My Luck נחמד... חוצמיזה זה אוסף של השירים הכי טובים שלהם.. 4.Room On The 3rd Floor למה לעזאזל קוראים לשם של דיסק ככה.. אני בחיים לא אבין זמרים.. טוב, אני אף פעם לא אבין אנשים בכלל...

JuSt My LuCk

New member
חחחח אני ../images/Emo3.gif

לפי הסדר
1)
WONDERLAND= האלבום הכי טוב שלהם
(לדעתי), וגם השם הכי טוב(!!!)הכי מושך,וגם התמונה שלו הכי יפה
. 2) ROOM ON THE 3RD FLOOR= אלבום חמדמד
שירים קליטים,עושה חשק לרקוד
3) MOTION IN THE OCEAN= אני לא אוהבת את התמונה שלו
, השם מעצבן קצת, השירים מדהימיםםםםםם 4) JUST MY LUCK= אותה תמונה כמו בDVD המגניב שלהם,השירים זה אוסף מכל הדיסקים..... לא מתה על הדיסק הזה

sweet shir

New member
ממ אוקי. ^^

ממ אוקי.. לפי הסדר... Wonderland - ממ כי זה פשוט שם מיוחד ויפה כזה. אני ממש אוהבת אותו. :) Room On The 3rd Floor - לודעת.. חחחח הוא פשוט.... הוא. אולי זה כי זה האלבום הכי אהוב עלי. ^__^ (מבחינת המוזיקה יעני) Motion In The Ocean - כי הוא משעשע. XD (המשמעות שמאחוריו חח) Just My Luck - כי הוא סתם מעפן ובשביל סרט. X__X;

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifMotion In The Ocean../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

שם קליל ומגניב

Room on the third floor #1

Just My Luck #2 Wonderland #3 Motion in the Ocean #4 ולמה זה? כי וונדרלנד זה מאוד.... לא חדשני. כי מושן לא מצדיק את השם שלו כי ג'סט מיי לאק זה שם מדליק לאלבום אבל בייחוד כי רום און דה ת'ירד פלור הוא השם שהכי גורם לרצות לפתוח ת'אלבום ולגלות מה הקטע שלו!

YuvalJones

New member
אוקי, אני.

Wonderland- כי זה שם מסקרן כזה, ויפה. ובכללי הדיסק הזה שולט D:
MITO - אלבום טוב רצח! אנרגטי, מצחיק והשירים טובים בטירוף =]
ROT3F - כי אלבום ראשון כזה לא ראיתי אף פעם, וכי הם כאלו מתוקים, וכי אני מתה על השירים
JML - כי לא חידשו בו כלום חוצ צ-JML אבל הוא סבבה רצח :)

למעלה