קרי בגמר אמריקן איידול
S symptoms New member 22/5/08 #4 קרי מופיעה (או:אני כבר לא ברוגז עם קרי) זה אפילו לא מכנסונים, זה נראה כאילו היא פשוט לא לבשה מכנסיים בכלל רעות
קרי מופיעה (או:אני כבר לא ברוגז עם קרי) זה אפילו לא מכנסונים, זה נראה כאילו היא פשוט לא לבשה מכנסיים בכלל רעות
S symptoms New member 22/5/08 #7 וההופעה עצמה ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=pM0zpRSxZpc קצת קיצרו את השיר, אבל לא נורא רעות
W West Doll New member 22/5/08 #10 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הבד הזה מאחורה סתם מעצבן אותי אבל לא משנה.
ש שתיקה אחרונה New member 22/5/08 #11 ../images/Emo60.gifיפה לה ביותק../images/Emo99.gif אני עכשיו גם אראה את ההופעה לאחר שראיתי את התמונות
../images/Emo60.gifיפה לה ביותק../images/Emo99.gif אני עכשיו גם אראה את ההופעה לאחר שראיתי את התמונות
W West Doll New member 25/5/08 #14 קלטו את בלייק מאחוריה../images/Emo6.gif וקלטו את השרוולים האלה של הדבר הזה שהיא לובשת לא שמתי לב אליהם בכלל עד עכשיו
קלטו את בלייק מאחוריה../images/Emo6.gif וקלטו את השרוולים האלה של הדבר הזה שהיא לובשת לא שמתי לב אליהם בכלל עד עכשיו
S symptoms New member 26/5/08 #17 אני לא מאמינה שהיא יושבת עם הדבר הזה חשבתי שזה בלתי אפשרי, כנראה שלקרי זה לא מפריע רעות