קרלוס ארויו חתם במכבי!

bnbn100

New member
../images/Emo41.gifקרלוס ארויו חתם במכבי!

הרכז הפורטו-ריקני הנפלא הוא בעל קריירה של 7 עונות מוצלחות באן.בי.איי. אפי: שחקן ומנהיג גדול, שמח שהחתימו אותולמרות העלויות הגבוהות

Thierry Henry

New member
פנטסטי.

הבריחה הזו של שחקניי ספסל בNBA שנותנים כרגע קונטרה לכוכבים היא נהדרת. ארויו שחקן באמת נהדר ומכבי ברגע אחד הופכת לקבוצת חלומות.

TheOrion

New member
בוא נראה איך כולם מתפקדים

לפני שמתחילים להכתיר סיוטים כחלומות ולהיפך. אני כרגע רואה במכבי קבוצה זולה אבל מוכשרת בטרוף. כזו שמסוגלת לנשוך את כולן, אבל תלויה ברכז באופן אבסולוטי. אין לנו מוביל כדור רציני שני. דרור חג'ג', לדעתי, מתאים לשחק כמות מוגבלת מאוד של דקות ביורוליג, וזה אומר שהרכז הפותח ישחק 30 דקות כל ערב. זה כלום לשחקן NBש שרגיל לעשות את זה, אבל הוא רגיל לשחק 6 דקות בערב, לא 30....

Thierry Henry

New member
לפני העונה האחרונה במג'יק

ארויו היה לא מעט עונות רכז ראשון של יוטה. 30-40 דקות במשך 82 משחקים. הכושר שלו יכול לסחוב 30 דקות בכל משחק יורוליג, בלי להתאמץ אפילו. ובנתיים לליגה הישראלית יש לך מספיק שחקנים כדי לתת לו לנוח, הסגל שלך רחב מאוד. ואל תשכח את טל בורשטיין, סימונס ו-וויליאמס. כולם מובילי כדור טובים שיכולים להוריד מהעומס, דבר שלא היה בעונה הבאה. הלגיד שארויו בכושר ל6 דקות זה מגוחך.

נמשל

New member
בכל מקרה במצב שנוצר, כל רכז שהיית מביא

הוא כזה ששיחק מעט בעונה שעברה אני לא מכיר מספיק את ארויו אבל ממה שנראה, מדובר באחלה החתמה. עכשיו נשאר הדבר. וכמו שאמר רז, גם סימונס וויליאמס יכולים לסייע בריכוז וגם לשחק כמספר 2 בעת הצורך. ודרור חג'ג' הולך להיות לדעתי ההפתעה הכי נעימה. הוא מתאים כמו כפפה להיכל, לימי חמישיה, לאנרגיה שיביא מהספסל, לחטיפות שידליקו את הקבוצה.

יו45

New member
שיחק 18 דקות למשחק

הבעיה היא לא בו , אלא במה ש(אין) סביבו. קבוצה שבחמישיה שלה פותחים שחקנים כמו סימונס/כספי , פישר/גרין/בטיסטה היא רחוקה מלהיות ``קבוצת חלומות`` . זה לא סותר את זה שמדובר בהחתמה נהדרת שמסיימת את עונת המלפפונים עם טעם מתוק , אבל זה לא יכסה על כל השגיאות שנעשו הקיץ.

Thierry Henry

New member
נו באמת..

סימונס שחקן נהדר וכספי הוא בדיוק מה שמכבי צריכה, ישראלי עם המון כישרון שילהיב את ההיכל ויקח את הקבוצה על הגב , בטח ליד טל שיעשה את הסובבים אותו טובים יותר בניגוד למה שהיה בעונה האחרונה. ולקבוע עכשיו מה היכולת של פישר זה מגוחך, אתה לא מכיר אותו ולא ראית משחק אחד שלו, אז כבר עכשיו לקבוע שאין מסביב לארויו כלום זה לא יותר מאבסורד ציני ומיותר. שורה תחתונה, יש לך רכז פנטסטי, מנהיג אמיתי שכרגע לוקח כמעט כל רכז ביורוליג. לצידו ישחק טל בורשטיין וכספי או סימונס, שני שחקנים נהדרים בפני עצמם כשטל בדומה לארויו יוכל לבנות את הסובבים אותו ולהפוך אותם טובים יותר. ויש לך עמדות 4 ו5 שכרגע יש לך בהן מספיק רוטציה כדי לחפות על עונה לא טובה של כזה או אחר. מכבי נבנתה נכון העונה בניגוד לעונה שעברה. הפיקו לקחים ושיפרו. אני מזכיר לך שעם הרבה פחות הגענו לגמר יורוליג. וסוף סוף אנחנו לא תלויים בקריזות של הדביל וברגליים של ניקו, סוף סוף יש לך רבדים נוספים לקבוצה הזו. וזה נהדר. כי עד לפניי חודש הייתי פסימי בטירוף, כי בנו קבוצה באופן נכון אבל שכחו את התאכלס. ארויו הוא חתיכת תאכלס.

יו45

New member
נו ,נו

אם אתה חושב ששחקן אחד , טוב ככל שיהיה יכול לשנות את התמונה מקצה לקצה אתה חי בסרט. העונה הקרובה תלויה בהשתלבות של וויט פלוס החזרה של טל ופייזר לכושר , אם שלושתם יצטרפו לארויו תהיה פה קבוצה חזקה עם שחקנים משלימים טובים , במידה ולא תהיה פה קבוצה של שחקן אחד עם כמה שחקנים משלימים שעם כל הרצון הטוב לא ממש יכולים לעשות משהו ברמות הגבוהות.

נמשל

New member
בעקרון כן, שחקן אחד יכול לשנות את הכל

ראה מה עשה טרנס מוריס כשבא לירושלים, תחשוב למשל מה היה קורה במכבי של שנה שעברה אם וויציץ היה בכושר או אם היה רכז משמעותי ששולט במשחק ויציב בתפוקה: במצב כזה מכבי הייתה יכולה לנצח את צסק'"א והסיכויים לזכות באליפו היו עולים משמעותית

יו45

New member
על זה אין וויכוח

שחקן כמו ארויו , היה משדרג את מכבי מודל 07‎/‎08 בכמה רמות. אם טל , פייזר ווויט ישתלבו תהיה סביבה קצת פחות תומכת מניקולה, מוריס והלפרין אבל עדין תהיה תמיכה משמעותית לארויו , בלי השלושה הנ``ל ארויו יצטרך לעשות משהו עם שחקנים שהם ככל הנראה לא ברמה הנדרשת , וזה לא יקרה.

Carmelo Anthony

New member
השחקן היקר ביותר בתולדות מכבי ../images/Emo130.gif

ירוויח 2.5 מיליון דולר בשנה הקרובה, שמן...

נמשל

New member
ואימרו אמן!!!

איזה יופי, אמנם לא בטוח שמכבי הפכה לנבחרת חלומות, כי מלאכת הטוויה היא רבה וקשה, במיוחד לאור העובדה שלא יהיה מחנה אימונים מסודר, אבל ארויו הוא שחקן מתאים, שישדרג רבות את הקבוצה. יו, מעניין מה יתבשל לנו בסוף עונה, נראה לי שאלך על מנוי

TheOrion

New member
שאלה....

איפה בדיוק מושקעים 23 מליון הדולר שטוענים שזהו התקציב של מכבי? נאמר 4 מליון דולר עלהרכז החדש(2.5 נטו זה בערך 4 ברוטו, לא?) אבל מה עם כל השאר? הרי אנשים פה דיברו על זה שכל המשכורות של שאר השחקנים מגיעות ביחד לבקושי 5-6 מליון.... (נאמר, 10 ברוטו?) זה משאיר לי חתיכת חור בתקציב של כמבי שלא ברור לי לאן הולך.... מישהו יכול להבהיר את הנושא?

waviram

New member
כל הכבוד למכבי ולאפי על בניית הסגל

כל הכבוד למכבי! החתמה מצויינת של שחקן מצויין שמתאים מאוד לקבוצה שנבנתה. עכשיו נשארו שני דברים: 1. הדחוף - לסגור את החוזה עם ליאור אליהו. 2. להביא בנוסף רכז ישראלי צעיר לקבוצה (אפילו מהנוער). צריך להביא רכז ישראלי נוסף לא בשביל שישחק יותר מדי בעונה הקרובה (כי הוא לא), אלא כדי שיהיה דור המשך בעוד שלוש שנים. עכשיו כשיש רכז מוכשר כמו ארויו, זאת הזדמנות מצויינת לישראלי הצעיר להשתלב באימונים וללמוד ממנו. הגעה של שחקן כמו ארויו למכבי תל-אביב זה דבר פנטסטי, אבל צריך לזכור שההחתמה שלו היא לעונה אחת, ומי יודע אם הוא ירצה להמשיך בעונות הבאות. צריך להתחשב גם בעובדה שדרור חג'ג' כבר כמעט בן 30 ושהוא לא מוביל כדור טבעי. המסקנה היא שמכבי צריכה להתחיל לחשוב על העתיד הלא קרוב, בעוד שנתיים - שלוש... ואני לא חושב שאפשר לבנות על חזרה של הלפרין או משהו בסגנון...

למעלה