blck angel1
New member
../images/Emo41.gif קרמבו שירשור חדש ../images/Emo41.gif
טוב בבקשה לא לנצ"לש!! הרעיון לעשות את זה מצחיק .. הזוכה יזכה את עצמו בציור שלי של מה שהוא רוצה T-T (למה!??!?? כי זה מה שאני טובה בו) טוב אני אתחיל:
*כולם מתים מחום בבית* אינויאשה: איזה יום היום *משחק עם גלידה* קוגמה : היום יום שבת.... *ממשיכה להרביץ לי* נעם: אז בואו נילך ליייייםםםםם !!! כולם: *בוהים בנועם בצורה מוזרה* נעם: *מיתחפרת מיתחת לשמיכה* סאנגו: יש לי רעיון!!!!! בואו נילך ליייםםם *מצביעה לשמים * כולם: *בוהים בסאנגו בצורה מוזרה* ססשאמרו: יש לי יש לי יש לי *מיתלבש כמו ג'וג'ו * נילך לים!!! כולם: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בים: נעם: ססשאמרו מה אתה לובש? O.O ססשאמרו: בגד ים @.@ כולם: *מיסתכלים על המעיל של ססשאמרו * קוגמה: סססשאמרו מעילים לא לובשים לים... ססשאמרו: מאפה לי לדעת?!?! אני לא מהעידן הזה!! ג'אקן: טוב משעמעם לי... *מוציא פחיות ...* נעם: מאפה זה ? זה טעים ממש טעים!! *שותה* ג'אקן: אה זה סתם נוזל שמצאתי בכור האטומי... @.@; נעם: ג'ייי זה טעים כולם: *נופלים* מירוקו: הי תראו איזה נוף!! קוגמה: זה כזה מרגיע... הים... הגלים .. השמש מירוקו: מי בכלל מסתכל על זה??!? כשיש כוסיות בשטח!! *חוטף מכות מקוגמה וסאנגו* אינויאשה: קוגמה אני רוצה גלידה!! קוגמה: לא.. אכלת מספיק!! אינויאשה: אבל אבל אבל... קוגמה..: אינויאשה שב... *נפילה*
טוב בבקשה לא לנצ"לש!! הרעיון לעשות את זה מצחיק .. הזוכה יזכה את עצמו בציור שלי של מה שהוא רוצה T-T (למה!??!?? כי זה מה שאני טובה בו) טוב אני אתחיל: