קרמבו שירשור חדש

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif קרמבו שירשור חדש ../images/Emo41.gif

טוב בבקשה לא לנצ"לש!! הרעיון לעשות את זה מצחיק .. הזוכה יזכה את עצמו בציור שלי של מה שהוא רוצה T-T (למה!??!?? כי זה מה שאני טובה בו) טוב אני אתחיל:
*כולם מתים מחום בבית* אינויאשה: איזה יום היום *משחק עם גלידה* קוגמה : היום יום שבת.... *ממשיכה להרביץ לי* נעם: אז בואו נילך ליייייםםםםם !!! כולם: *בוהים בנועם בצורה מוזרה* נעם: *מיתחפרת מיתחת לשמיכה* סאנגו: יש לי רעיון!!!!! בואו נילך ליייםםם *מצביעה לשמים * כולם: *בוהים בסאנגו בצורה מוזרה* ססשאמרו: יש לי יש לי יש לי *מיתלבש כמו ג'וג'ו * נילך לים!!! כולם: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בים: נעם: ססשאמרו מה אתה לובש? O.O ססשאמרו: בגד ים @.@ כולם: *מיסתכלים על המעיל של ססשאמרו * קוגמה: סססשאמרו מעילים לא לובשים לים... ססשאמרו: מאפה לי לדעת?!?! אני לא מהעידן הזה!! ג'אקן: טוב משעמעם לי... *מוציא פחיות ...* נעם: מאפה זה ? זה טעים ממש טעים!! *שותה* ג'אקן: אה זה סתם נוזל שמצאתי בכור האטומי... @.@; נעם: ג'ייי זה טעים כולם: *נופלים* מירוקו: הי תראו איזה נוף!! קוגמה: זה כזה מרגיע... הים... הגלים .. השמש מירוקו: מי בכלל מסתכל על זה??!? כשיש כוסיות בשטח!! *חוטף מכות מקוגמה וסאנגו* אינויאשה: קוגמה אני רוצה גלידה!! קוגמה: לא.. אכלת מספיק!! אינויאשה: אבל אבל אבל... קוגמה..: אינויאשה שב... *נפילה*

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif חוקים בקרמבו חשוב לקרוא ../images/Emo41.gif

אני: אוקי אז ככה! נעשה קורס ללמידת שיחת קרמבו אני וסאנגו המרצות אינויאשה:חפצים חדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים *סאנגו הורגת את עצמה* סאנגו:עכשיו רק אופיר מרצה.. אני: שקט השיעור מתחיל!! שלב מספר 1: חוק הלא נפגעים בשיחת קרמבו לבעלי לב חלש-לא משנה מה סנגו תעשה לעצמה היא לא תיפגה, הרשו לי להדגים *מרביצה לסאנגו עם שניצל, קבב כבוש, חציל מטוגן, פחית מגנזיום, ויופלה אבן שושן* רואים? היא נפגעת אבל נשארת בחיים! כולם: @@;;;;;; שלב מספר 2: אין להשתמש בדברים גסים. סאנגו: כולל דברים כמו אהבה מעבר לפינה!! כי אי איכות זאת מילה גסה!!אני: יפה מאוד סאנגו שלב מספר 3: הכוכביות המסומנות בצדדים מסמלות את הדברים שאנו עושים באותו רגע, כמו למשל: *סאנגו מתה* או *סאנגו קמה לתחיה* או *סאנגו רודפת אחרי כי אני הורגת ומחיה אותה בלי הפסקה* שיפו:משעמם אני: שתוק שיפו: נעם אני: שיפו שיפו: אני הולך אני: אתה מגורש *בועטת אותו מהחלון* שלב 4: כל אחד יכול להחזיק כמה דמויות בהן את עצמו, בתנאי שהן לא יתפרעו. על כל אחד להסביר, בסוגריים על כל דמות לפחות בפעם הראשונה שהיא מגיעה המשך: נמומלץ שם קצר. שלב מספר 5: שיחת הקרמבו אמורה גם לכלול סיפור, שמתפתח עם כל דבר שכל דמות עושה, הסיפור הכללי אמור להשכח אחרי זמן מה ולעבור לשלב שבוא כולנו רק מרביצים זה לזה )(סתם) שלב 6: אין להשמש בכל מטאפורה ידועה(הוא ממש יפה כמו פרח...?) אלא במשו חדשני, כי צריך להיות מצחיק(הוא יפה כמו דוכיפת מבותר) כמו כן מומלץ בהחלט לעצב לכל דמות אישיות, שלא יהיו בלבולים. אין לשים פרסומות של עצמך בכמויות מסחריות. אסור להשמיץ את האחרים באוםן שיגרום להריסת הקרמבו. מותר בהחלט לזרוק דברים. בקיצור: להיות הזוים במיוחד ג'אקן: יש לי פיפי המורה אני: גם לי אני: אוקי מי יצא ראשון? *מתחיל קרב* מירוקו: חשבתי זה חינוך מיני...*דופקת את מירוקו בפטיש* שלב 7: אין להתוודות על אהבתך דרך הקרמבו למישהו. אין להשתמש באנשים שאתה אוהב ומכיר בזה. מותר לתת להם שם אחר. אבל זהירות, שלא יגלו... כולם: ?! כל הכיתה: חה חה חה חה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירוקו: מה?! אבל התכוונתי....*מרביצה לו* שלב 8: אין להתייחס לשום מילות גנאי הרבצות וצחוקים ולעג ברצינות *הכיתה כבר הפכה לשדה קרב* ושלב 9: אסור להמשיך קרמבו שהתחיל!!!!!!! זהו אני: היה משעמם אינויאשה: נכון סאנגו: אבל למדנו כולם: למדנו מה? סאנגו: -.-;;; אני: מה עכשיו? אינויאשה:אה....פיצה? כולם: פיצה! *אוכלים את אינויאשה* אינויאשה: אההה! לא אותי! כולם: אה...

אוקי קרמבו!

קיקיו: *מוציאה חץ ומכוונת לקגומה* סוף סוף אני אקבל את נשמתי בחזרה! וגם אפטר ממך באאקה! איניאשה: *מתעורר משנה* איזה חלום מוזר.... למה אני חולם עלי ועל מירוקו אופים פיצה? אני: בזמנך עדיין אין פיצה! אינו: אוקי...(מתעורר מחדש) למה אני חולם שאני חולם עלי ועל מירוקו מכינים סושי? אני: זה יותר טוב... תמשיכו! אינו: *קולט מה קורה* נמנמ... מה?! יופי! מי שתהרוג את הראשונה אני אצא איתה וזה יפתור את הבעיה! קיקיו&קגומה: (הופכות ארגמן ומכוונות אליו את החצים) נהרוג אותך והכול יסתדר! קיקיו: *מחווירה* מזה נוגע לי בתחת? אה@ מירוקו! אני אחסל אותך! מירוקו: *סהרורי* כן... גמני רוצה ילד.... *מתנפל עליה* אני אוהב את הריח שלך... אינו: זה משאיר אותונו יחד קגומה *שוב חשבת מחשבות זימה*..... קגו: כן...... *מתקרבים* קגו: *מתרחקת וסותמת אף* אוך... אינוישה! מתי צחצחת שניים בפעם האחרונה? אינוף לא זוכר.... מאה, מתאיים שנה... קיקיו: *לחוצה מחת למירוקו הסהרורי שמריד לה את הבגדים* הי, אני שמחה שלאינו יש ריח מהפה, אחרת הוא היה מנשק אות....*פיה נסתם על ידי נשיקה ממירוקו, עדיין ישן* אינו: נראה שחלומו של מירוקו מתגשם.... הוא עושה את "זה" כשהוא חולם על זה.... סאנגו: *מתעוררת* יופי! אורגייה! *מתנפלת על מירוקו, שמתעורר ומגלה שיש עליו שתי בחורות ללא כל מחסה לגופן, ובטוח שהוא מת והגיע בטעות לאגף השהידים, זה שכל אחד מקבל 70 בתולות* אינו: נמאס לי לראות אותם, באוי קגומה, נלך למקוםפ שקט ונעשה את שלנו... קגו:כן.. באמת הרגשתי רסיס מתקרב! אוקי זה חולני אבל זה לפי החוקים!

אהההה מנסה...

*כולם משחקים מחבואים* אני:"יש אני לא סופרת!" שיפו:*חיוך מרושע* "אינויאשה סופר... חיחיחי!!" דניס (חברה שלי):"הדר למה הבאת אותי לפה?" אני:"כדי שתראי מי זה אינויאשה..." דניס:"אהה... אוקיי..." סאנגו:"מהר לפני שהוא יגלה איפה אנחנו!" מירוקו:"אז יאללה להתחבות!! רגע... איפה קאגומה?" קאגומה:*בריצה באה למחבוא של כולם* הנה אני..." *כולם נדחפים מאחורי שיח גדול* דניס:"זה רק אני או שמישו נוגע בי...?" אני:"גם בי.." סאנגו:"גם בי נוגעים..." קאגומה:"או גם בי נוגעים!!!" *כולם מסתכלים אל מירוקו בזעם* מירוקו:"אבל אבל זה הפעם לא הייתי אני!!!" אינויאשה:"זה הייתי אני! גיליתי אותכם! נראה אותכם מסיגים אותי!!" *כולם רצים בהסטריות העיקר לא להיות הסופרים* שיפו:"לעולם לא נשיג אותו!!" אני:"הוא מהיר מדי!" סאנגו:"לא כשיש את קירארה!" דניס:"מי זאת קירארה?" אני:"רק תבואי אחרנו..." *הפעם זה כולם על קירארה נגד אינויאשה שרץ* קאגומה:"הוא ממש נחוש לנצח... אינויאשה מותר לרמות?!??" אינויאשה:"כן! זה משחק בלי חוקים אז כן..." קאגומה:"טוב אז... אינויאשה! שב!" אינויאשה:*נפילה* מירוקו:"אתן חייבות לי התנצלות על זה שאמרתן לי שאני נגעתי בכן... משו שהייתי רוצה מאד לעשות ת'אמת "*חיוך מגרד את הסנטר* כל הבנות:"מירוקו!!!" אין לי כבר רעיונות...

shukyyy

New member
ניסיון

שיפו: "טוב תור מי עכשיו?"כולם: *מסתכלים על שיפו במבט זועם*שיפו: *בורח מאחורי השיח ומשתנה לצורת קיקיו, מעמיד פנים של מתעלף*אינויאשה: *מגיע למאחורי העץ,כדי להרביץ לשיפו אבל מגלה את קיקיו*נגמר...מה אתם רוצים אין לי מוח יצירתי!!!כל פורום אינויאשה: *מסתכלים על שוקי במבט זועם*שוקי: "מה עשיייתי????"כל פורום אינויאשה: "תמשיך!!!"שוקי: "טוב!!!"רותם(ילד מהכיתה שלי): "פססט, שוקי כאן למטה..."שוקי: *מסתכל על הריצפה ויורד* T_T;שיפו: *נכנס למטה*שוקי ורותם: "על מה אתה יושב?"שיפו: "תפסו אותי בורח בש"ג..."*מבחוץ נזרקת בובה מעץ**הבובה משתנה לנאראקו*שוקי, רותם, שיפו:
"אאממממממאאא!!!!!" *ה
של נאראקו נכנסות* תורכם..

shukyyy

New member
***תיקון**

שיפו: "טוב תור מי עכשיו?" כולם: *מסתכלים על שיפו במבט זועם* שיפו: *בורח מאחורי השיח ומשתנה לצורת קיקיו, מעמיד פנים של מתעלף* אינויאשה: *מגיע למאחורי העץ,כדי להרביץ לשיפו אבל מגלה את קיקיו* נגמר...מה אתם רוצים אין לי מוח יצירתי!! כל פורום אינויאשה: *מסתכלים על שוקי במבט זועם* שוקי: "מה עשיייתי????" כל פורום אינויאשה: "תמשיך!!!" שוקי: "טוב!!!" רותם(ילד מהכיתה שלי): "פססט, שוקי כאן למטה..." שוקי: *מסתכל על הריצפה ויורד* T_T; שיפו: *נכנס למטה* שוקי ורותם: "על מה אתה יושב?" שיפו: "תפסו אותי בורח בש"ג..." *מבחוץ נזרקת בובה מעץ* *הבובה משתנה לנאראקו* שוקי, רותם, שיפו: "אאממממממאאא!!!!!" *הדבורות של נאראקו נכנסות*

../images/Emo122.gif

אני חסרת השראה. סאנגו: "מי רוצה לשחק איתי בבמורנג?" אינויאשה: "אני!" מירוקו: "לך תשחק אתה בבומרג שלך." קאגומה: "מקלחת!!!!" מירוקו: "יאללה כולם בואו נתקלח!" *כולם נופלים* קאגומה: "אני מרגישה רסיס אבן!" מירוקו: "אני מרגיש את האחוריים שלך" *מירוקו רץ בהיסטריה ומתחבא מאחוריי סשומארו* סשומארו: "איכ. אוף ממני נזיר מחורר!" *סשומארו שולף חרב* *מירוקו בורח מאחוריי שיפו* אינויאשה: "ממ...מירוקו, רואים אותך." ססמשי: "ממקלחת!" מירוקו: "אני מסכים עם סשומארו." *כולם רודפים אחריי אינויאשה וסשומארו* שיפו: "אוף. נפלה לי העוגה!!!11><"
מצעטרת שהייתם צריכים לקרוא את זה.

סונונה את סוף הדרך בצחוקים!

את סובלת מחוסר ביטחון עצמי! תרשמי לאגודת חנפני החינם! הם לא עולים תכלום וכל היום קוראים לך סאמה ומשבחים אותך... תשאלי את סאשומארו... הוא שכר את ג'אקן!

ShiraChan

New member
קרמבו../images/Emo13.gif

קגומה ואני מחליטות ללכת עם כולם (אני,קגומה,אינויאשה,סאנגו,מירוקו ושיפו) לבאולינג... *קגומה מסבירה איך משחקים* *כולם מתרגלים כדי להבין פחות או יותר איך משחקים* אחרי התירגול... אני:"אוקיי, מתחלקים לקבוצות של בנים נגד הבנות..." קגומה ואיויאשה:*עושים אבן נייר ומספריים כדי להחליט מי יתחיל...* הבנות מתחילות... לאחר כמה משחקים.... הבנות מובילות... הקרב צמוד, עכשיו הגיע תורו של אינויאשה, אם הוא יפגע בכל הפינים הקבוצה שלו תנצח... אינויאשה:*מכוון... זורק ולא פגע בכלום* הבנות:"יש ניצחנו!!!" *קופצות משמחה* שיפו:*עושה פרצוף חמוץ* "אתה לא יודע לשחק!,בגללך הפסדנו,בפעם הבאה אני בקבוצה של קגומה, מפסידן..." אינו:*מתעצבן,לוקח את שיפו... זורק אותו במקום הכדור ופוגע בכל הפינים...* ומי עכשיו המפסידן? *מגחח בצורה מרושעת* >=} קגומה:*מבט כועס* "אינויאשה...." *אינויאשה בפרצוף מבוהל* קגומה:"אוסווארי!..."(אני יודעת שלא רושמים ככה נא לא לתקן אותי...) *אינו נופל* מסקנה...(לקוראים)*מפיה של סאנגו:* אם אתם מפסידים תלמדו להפסיד בכבוד..... אחרת קגומה תתעצבן ותסיימו כמו אינוP:... אני יודעת שזה לא מצחיק אבל זה מה שעלה לי לראש כרגע...

MayaChan

New member
זה דווקא היה ממש מצחיק!!! ../images/Emo13.gif

ונראה לי שכן כותבים אוסווארי...

למעלה