קרן בהופעה של איה כורם...

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo41.gifקרן בהופעה של איה כורם...

אתמול בגיא פינס הראו את הסיקור מתוך ההופעה של איה כורם מלפני שבוע...ראיינו שם גם את קרן... לא הספקתי לראות,אבל זה יעלה גם ב VOD יותר מאוחר ואני אחזור עם רשמים... אני הייתי בהופעה הזו,ובדיוק אני וטל-ליהיא היינו ליד,אז טל-ליהיא אמרה לי-באו לראיין את הכוכבת האמיתית של הערב...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח כפרעליה../images/Emo15.gif

(וגם על קרן
) בא לי לראות את זה אולי אני אראה בערב בערוץ 7..אם אני אזכור

אני בשוק שסיפרת את-זה...

לא כל שטות שאני מוציאה מהפה צריך לכתוב, את יודעת...
למרות שמה שנכון נכון.. ראיינו אותה יותר מאשר את איה. גם ב-Y ב10 ראיינו אותה.. זה היה יום ראשון.. אבל לא היה לי כח לראות..חחח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבנות בנות..../images/Emo15.gif

לא לריב

perrinat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

I מ י ר ב I

New member
אז ככה...

אמרו בהתחלה שקרן כתבה שירים למירי,סקעת וכורם(מוזר,לא ידעתי...) אח"כ שאלו את קרן איזה שיר של איה היא הכי אוהבת אז היא אמרה-אתה זורם אצלי בדם...אתה בתוך העצמות...והיא עשתה את זה במין התנשפות כזו...זה היה קטע מצחיק... אח"כ היא אמרה שביקשו(אני לא זוכרת מי כי היא דיברה מהר) רצו שהיא תכתוב להם שיר כזה אבל היא איבדה את המומנטום(משהו כזה...סורי קרן אם בלגנתי קצת...) וסוף..איך לא...הראו שאיתי פרל עולה לבמה ואמרו שזה "איתי" מהשיר של קרן ושאלו אותה אם זה אכן הוא.היא אמרה שהיו לה הרבה איתיים וזה לא ספציפי עליו... אם מישהו רוצה לתקן אותי הוא מוזמן...

לא יאמן. תשאלי את רינת איזה שיר

אמרתי לה שאני הכי אוהבת של איה... את אתה זורם אצלי בדם.. או איך שלא קוראים לזה.. בהופעה האחרונה זה היה שיר שאשכרה התרגשתי בו.. בפעם הראשונה אצל איה

בגלל ששתינו בלונדיניות..חח

ורוד לדעתי זה הצבע שהכי מתאים לבלונדיניות (או שחורדיניות)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifורוד צבע יפה../images/Emo15.gif

על כל גווניו וגם לדעתי זה הצבע שעובד הכי טוב עם בלונד (ואם את לבנה אז בכלל
)

למעלה