קרן ב"עלוקה"

groovachick

New member
../images/Emo41.gifקרן ב"עלוקה"../images/Emo41.gif

עוד פעם כתבו על קרן בעלוקה.. הפעם כתגובה על התמונה שלה שפורסמה- היא והאורגן.. וכך כתוב: "בהד ארצי נחרדו לגלות בעלוקה של אתמול תמונת ארכיון של קרן פלס. היטיב נסח את זה מנהל המחלקה העברית עופר מנחם במייל זועם: 'בתמונה היא נראית הרבה יותר שמנה והשיער בצבע אחר - בקיצור, ממש נורא. כלום מזועזעים. נגרם לנו נזק תדמיתי גדול.' אסף דרעי בשם הדיאטה, נפגעתם? 'קרן פלס לא מתעסקת בעניינים האלה, בשביל זה יש לה אנשים שיודעים את העבודה יותר טוב ממנה. חוצמזה, היא שואלת אם כבר קנית את הדיסק החדש שלה'. העלוקה מצרפת את התמונה למי שפיספס" ככה נכתב בידיעות... ואני אומרת: 1. נגרם לכם נזק תדמיתי גדול?! אני לא בטוחה, לא הרבה מתייחסים למדור הזה ברצינות רבה מדיי.. 2. אין כמו טיפת ההומור שמשחילה קרן בכל דבר ["חוצמזה, היא שואלת אם כבר קנית את הדיסק החדש שלה"]..

חח אנשים ייקחו את מה שקרן אמרה

ברצינות חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא צריכה להיזהר
שלא יקרה אותו דבר שקרה על זה שהיא צחקה על כל הסיפור שמירי מחטפת שירים,ואיך היא עושה את זה .. חחחחחחחח

../images/Emo41.gifאני חושבת שהתמונה ממש יפה../images/Emo99.gif

מישהו הכניס להם או לקרן לראש שזה לא יפה וזרמו עם זה.. תמונה מקסימה.. מה זה חשוב 10 קילו יותר או פחות.. בקטנה.. היא יפה בכל מצב.. ומה שחשוב זה המוזיקה ולא איך היא נראית.. רק שבמקרה שלה היא גם יפהפיה מדהימה.. זה הכל.. מלכתחילה לא הבנתי את הבלגאן.. ושלומי עלוקתי, אהובי, אני מתה עליך
לא חשוב מה פרסמת או לא ואני יודעת שאתה מאוד אוהב את קרן וזה מה שחשוב...

למעלה