ראיון מאוד חמוד מהשטיח האדום של THIS IS IT

nini18

New member
לא מבינה את הגקט מבחינתי הבגדים בפרימירה הזו

היו אסון..........ממש פישל בגדול חחח הוא עצמו היה יפה כתמיד. אבל טישרט באמת?? ועוד מלוכלכת לפרימירה הוליוודית. לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!

ר ו ח ל י

New member
הבגדים באמת היו לא משהו

אבל השיער היה מהמם וגם האיפור וכמובן שהוא עצמו.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo2.gif משהו על הפרידה בעיתון ישראלי

סתם כתבו שהם נפרדו וכו'..

mayarel

New member
ראית את השרשור בONTD?

הוא ממש בשערי אינטרנט של ה-מ-ו-ן אתרים!!! איך מתרגשים ממנו!!! כיף!!!

nini18

New member
OMG OMG OMG OMFGGGGGGGGG

ציקס מדבר באצר שלו על אדםםםם טוב שמתי רק את השתי דקות הראשונות אני לא יודעת איך יהיה ההמשך .. אבל בהתחלה נאמר שציקס היה נער צעיר שהגיע לעיר הגדולה הוא פגש בחור צעיר סופרסטאר בשם אדםםםםם OMGGGGGGGGGGG טוב למי שלא מכיר לציקס יש אתר שבו הוא מקחיט מידי שבוע ראיון מפוברק שלו ועונה על שאלות מעריצים. הוא לפני מבקש לרשום לו שאלות. עד עכשיו הוא מעולם לא דיבר על אדם אפילו לא רמזזזזזז. בקיצור צריך להרשם לאתר בשביל להכנס לחלק של השמיעה זה נקרא Cheeks: Unbuttoned וזה האתר http://www.cheektopia.com/page/cheeks-unbuttoned-1 אוי אני הולכת להמשיך להקשיב מקווה שהוא ימשיך וזה לא היה רק סתם להתגרות. אבל אם הוא כן דיבר על אדם יש מצב שהוא ביקש רשות משמע הם דיברו משמע הם נפגשו משמע הם "דייטינג"
משמע אדם מקשיב ליייייייי אז אדם באמת אם אתה מקשיב לי עכשיו מהר ללכת לקנות מלתחה חדשה, אבל מהר.

nini18

New member
OMFGGGGG

לפי התגובות אדם נמצא שם גם אוי אני לא יכול להמשיך להקשיב מרוב התרגשות חחח הכי קטע שזה בכלל לא נכון

nini18

New member
טוב אז......

זה לא נמשך
זה סתם היתה טיזינג בהתחלה וזהו. אבל זה די מצחיק מדבר על הלואין ומישהו שם עושה חיקוי של ברונו חח

nini18

New member
../images/Emo41.gifתמונות חדשות של BB ממשהי שבמקרה פגשה אותו

איזה כיףף לה.. אוי BB כל כך יפה בכחול

nini18

New member
אההה והיא מספרת שהיה איתו

מישהו לא מוכר BB כבר מתחיל עם ה"דייטינג" יאייי ME HAPPY

למעלה