ראיון עם ג'יימס

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם ג'יימס ../images/Emo41.gif

על השם של הלהקה ועל הלהקה עצמה. תהנו

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ת'נקס../images/Emo140.gif

הוא כה חמוד
! זה ממש מצחיק אותי כל הקטע שהם לא מוצאים שם... למרות שאני מבינה אותו לגמרי, למצוא שם ללהקה זה הדבר הכי מתיש ומתסכל שיש, מנסיון
. "It's weirder for them than it is for me. I'll be playing and they'll be like 'It's really weird being in a band with you' and I'll be like 'Yeah, it's really weird being in a band with you too!'."
... אהבתי
. ואממ מה עוד רציתי להגיד? אהה ג'יימסי אוהב את Feeder, הו, זה מוכיח עד כמה הבנאדם יותר מושלם ממושלם
[ויש לו טעם טוב במוסיקה
]. והמפיק שלהם הפיק את הדיסק האחרון של Feeder, וזה דיסק מעולה
, אז אני בטוחה שהוא יעשה עבודה טובה עם האלבום של הלהקה חסרת השם
.

bustedit

New member
בקשר ל FEEDER

אהמ.. הורדתי כמה שירים שלהם.. נחמד מישי יכולה לספר קצת עליהם? תודה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo98.gif

פידר הם להקה בריטית שקיימת מ92'. ההרכב הראשון שלהם מתחיל לפעול ביחד ב95' וכולל את: Grant Nicholas - Vocals, guitars & keyboards Taka Hirose - Bass Lee Decamped - Drums ב96' יוצא להם מיני אלבום בשם 'Swim' שמצליח מאוד בסצנת הרוק הבריטי. ב97' יוצא להם אלבום אולפן מלא בשם 'Polythene' שזוכה לשבחים רבים ואף מוכתר כמה פעמים כאלבום השנה מטעם אתרי/עיתוני מוזיקה ורוק. את רוב שנת 98' הם בילו בארה"ב בסיבוב הופעות שהצליח יפה. ב99' יוצא להם עוד אלבום - 'Yesterday Went Too Soon' שנכנס למקום השביעי במצעד האלבומים הבריטי. במשך שאר השונה הופיעו בפני עשרות אלפי מעריצים ברחבי העולם [יפן,ארה"ב,UK ועוד]. שנת 00' עוברת עליהם בסיבובי הופעות ובכיתבה של האלבום השלישי שלהם, שיוצא ב01' תחת השם 'Echo Park' . האלבום נכנס למקום ה5 במצעד האלבומים הבריטי. הסינגל הראשון מתוכו -'Buck Rogers'- נכנס גם הוא למקום ה5, והסינגל שאחריו -Seven Days In The Sun- נכנס למקום ה14. שנת 01' נחשבת לשנה הטובה ביותר של פידר, הם מכרו הרבה, הסתובבו והופיעו ברחבי העולם. הם שחררו עוד שני סינגלים מהאלבום הזה, האחרון שבהם -'Just A Day'- נחשב ללהיט הכי גדול שלהם ובקליפ שלו רואים את המעריצים שלהם ואת הקשר המיוחד שביניהם לבין הלהקה. האלבום הרביעי שלהם [והטוב ביותר שלהם בעיני] נקרא Comfort In Sound. הוא שוחרר ב02', אותה שנה בה מת המתופף שלהם [הוא התאבד אם אני לא טועה]. ב05' שוחרר האלבום Pushing The Senses, שכולל בתוכו כמה סינגלים מצליחים. המתופף שממלא את מקומו של לי, הוא מארק ריצ'רדסון. בקיצור, תשמעי אותם. הם מעולים בטירוף
! האתר הרשמי
[מסתבר שאני יעילה בלילה
] [אם יש לך עוד שאלות אז במסר... אנלא רוצה להפוך את השרשור הזה לגמרי ל
].

bustedit

New member
חח וואאייי../images/Emo99.gif

תודה רבההה!!!
מתחשבת שכמותך! פשש איזה סיכום! תודה שקסית!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif הוו, בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif

עכשיו אני רואה כמה שגיאות הקלדה יש לי חחח....

LovE BuSTeD

New member
פליז תתחשבו באלה שלא מבינות אנגלית

כמוני! ותפרשו קצת לפחות פליזזזזזזזזז

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif *מתחשבת*../images/Emo3.gif

ג'יימס מבאסטד מספר לנו שיש לו להקה חדשה ואלבום בכורה שיצא לקראת סוף השנה. יש להם גם הופעה ראשונה ב28 לאוגוסט באוקספורד, אבל ג'יימס מודה שיש להם בעיה, הם אל יודעים איך לקרוא לעצמם. "אנחנו עדיין לא מצליחים להחליט על שם ללהקה, אנחנו כל הזמן מתווכחים על זה" "השמות שאנחנו רבים עליהם קצת מביכים, הם לא כאלה טובים" "המוזיקה כבדה יותר, (כמו) באסטד (רק) מהירים יותר" |זה אני ועוד ארבעה חברים, אבל זה היה מלחיץ למצוא את האנשים הנכונים, הסתכלתי על המון אנשים והרבה מהם היו גרועים והתחלתי להיות מודאג" "אבל בסופו של דבר השגתי אחלה להקה, הם כולם בחורים נפלאים" הוא אומר שהוא מוצא את זה די מוזר להתרגל ללהקה החדשה שלו. הם עדיין לא הסכימו על שם ללהקה, וכבר מתוכנן להם מופע ראשון באוגוסט, אבל ג'יימס אומר שהם מתרגלים לנגן ביחד: "זה מוזר להם כמו שזה מוזר לי. אני אנגן והם כזה 'זה יהיה מוזר להיות איתך בלהקה', ואני מין כזה 'כן זה גם מוזר להיות איתכם בלהקה!'". "אני לא יודע, אנחנו נראה מה קורה. יש לנו אלבום מעולה. הוא כבר כתוב, אנחנו באמצע למקסס אותו" "יש לנו מפיק מעולה, ניל נורטון, הוא הפיק אלבומים של הFoo Fighters Jimmy Eat World, Dashboard Confessional, Feeder - כל הלהקות האהובות עליי. זה טוב, הכל טוב". אני מקווה שזה בסדר, השעה לא עושה לי טוב
. אבל נראה לי שלא פיספסתי דברים וכאלה.

bustedit

New member
ווואיייי

חחחחחח אהבתי
ושימצאו כבר שםםםם!! תודהההה
הא ו.. אין לי כח לפרש את כל זה.. חחחח בשביל זה יש את שחר.. או חן

PunK RocK 1o1

New member
איי ג'יימס../images/Emo99.gif

עד שהם לא ימצאו שם זה ימשיך להיות הלהקה של ג'יימס בורן (אקס באסטד) חחחח תודה שחר

מי לעזאזל נתן לו אישור ../images/Emo80.gif

להיות כזה מושלם?! מי?!?!
נשבעת לכם אני כבר לא יכולה לחכות לשמוע ת'שירים שלהם!
למרות שזה יהיה קצת שונה והכל.... אבל אני בטוחה שזאת תיהיה אחלה להקה!
אני כל כך שמחה בשבילו! רואים שהוא מאושר וטוב לו!
ובקשר לשם של הלהקה.... הם יכולים לקורא לעצמם:
No Name בקיצור.... שיהיה לו המוןןןןן בהצלחה!
כפרעליו!

bustedit

New member
חחח רעיון!

NO NAME אבל זה קצת הומואי.. חחחחחחחחחחח הם צריכים שם חזק, משו קטלני

למעלה