ראיון עם הנבחר

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הנבחר ../images/Emo41.gif

מטרת המשחק לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... הסבר לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כלל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם. משאלות כלליות (תגיד לי מדוע ולמה לדעתך הזברה לובשת פיג'מה?) עד שאלות אישיות (מה הפנטזיה הכי גדולה שהייתה לך?) לשאלות רציניות (מי דואג לטיפוח של אבו מאזן?) לשאלות מצחיקות (מי יודע מדוע ולמה?.. סתם נו הבנתם) ועל הנבחר לענות על כללללללל השאלות. (עד גבול מסויים. יש לו זכות לווטו על שאלה אחת ובנוסף לכך שאלות על מספר טלפון/חשבון בנק לא יתקבלו בברכה) מה הנבחר מקבל שתי דקות של תהילה + שחרור שלפעמים מקבלים רק לאחר עשרות שעות טיפול אצל פסיכולוג. והפעם... הקורבן המאושר היא לא אחרת מ.. zoharrr
מה יש לכם לשאול אותה
* זוהר, בסוף הסבב, את מתבקשת לבחור את הערפד/ית שיהיה בסיבוב הבא, לאחר תיאום מולו במסרים :)

ראשון זה תמיד טוב

אז ככה זוהר 1. איך את כותבת את השם שלך? זוהר או זהר? 2. מה את עושה כל יום שאת כמה בבוקר? 3. ספר טוב אחרון שקראת? 4. שיר שאת חורשת עליו לאחרונה? 5. קצת אסוציאציות (ככה כותבים את זה?)
שוקו ולחמניה -
מדינה -
חתונה -
ירידה -
סרטים -
אלכס - (לכתוב את הדבר הראשון שעובר לך בראש) בוקר טוב!

Zoharrr

New member
לילה טוב!

1. איך את כותבת את השם שלך? זוהר או זהר? זוהר עם ו' וזה משמעותי מאוד!!! 2. מה את עושה כל יום שאת כמה בבוקר? נמרחת על המיטה ועושה פשצוף מסכן של:"אוףףף עם השעון הביולוגי הזה,למה אני קמה כ"כ מוקדם,למה?!?!" 3. ספר טוב אחרון שקראת? good faeriea/bad faeries by brain froud 4. שיר שאת חורשת עליו לאחרונה?אוונסנס like you 5. קצת אסוציאציות (ככה כותבים את זה?) שוקו ולחמניה -קייטנה מדינה - גאווה חתונה -חלום ילדות ירידה - (איזה סוג של??!?!) בגדול,סקס סרטים -קולנוע,חושך אלכס - אושר עילאי,אהבת חיי

Cobe Anan

New member
שני זה גם בסדר, לא...../images/Emo35.gif

איפה את רואה את עצמך היום אם לא היית מכירה את אלכס?
מה השאיפות הגדולות שלך לעתיד הרחוק?
והקרוב?
כמה זמן את מכירה את החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
מה קרה לאדם הקודם שהיה בתפקיד הזה?
איך את מפנקת את אלכס כשמגיע לו או כשסתם בא לך להיות נחמדה? |אחות|
ואיך את אוהבת שהוא מפנק אותך כשמגיע לך או כשבא לו להיות נחמד?
נחתו עלייך 100 מיליארד דולר מהשמיים. מה את ישר רצה לקנות?
איך אפשר למדוד אהבה?
מתי אתם מתחתנים?
הפורום מוזמן?

מיטללל

New member
אפילו רצוי

אבל בגבול הטעם הטוב.:) תוך זיכרון כי לא מדובר בפורום סקס, ולא יעוץ פסיכולוגי

Zoharrr

New member
קובי אתה חמוד :)

איפה את רואה את עצמך היום אם לא היית מכירה את אלכס? הממ...קרוב לוודאי שלבד,משקיעה המון בלימודים,את כל הזמן שלי כמעט,פחות בוגרת ונשית,תקועה באיזושהי תמדית של פריקית בת 15... מה השאיפות הגדולות שלך לעתיד הרחוק? להיות מאושרת... לאמץ כמה כלבים,להתחתן עם אלכס,להביא איזה 3 ילדים,לעבוד בעבודה שאני אוהבת ונהנית,וללמוד מה שמעניין אותי ולא רק מה שיכניס לי כסף. והקרוב? להצליח בבגרויות,להצליח בפסיכומטרי בקיץ,לדעת מה אני באמת רוצה ללמוד באוניברסיטה! כמה זמן את מכירה את החבר/ה הכי טוב/ה שלך? שמו הוא דידי,אנחנו מכירים בערך שנתיים,אנחנו מאוד מאוד דומים,מעין אחים אובדים... הוא גדול מני ב 15 שנה,אנחנו יודעים הכל אחד על השני ואנחנו מאוד קשורים אחד לשני. מה קרה לאדם הקודם שהיה בתפקיד הזה? הממ...רבנו,והשמלנו אבל זה כבר לא היה אותו הדבר... איך את מפנקת את אלכס כשמגיע לו או כשסתם בא לך להיות נחמדה? עושה לו מסאז' איכותי וארוך בכל הגוף,עושה איתו ג'קוזי,יין,שוקולדים...קונה לו איזה משהו... עיניינים P: ואיך את אוהבת שהוא מפנק אותך כשמגיע לך או כשבא לו להיות נחמד? אותו הדבר בערך...יין,שוקולד,מתנות,או שהוא לוקח אותי לאיזה מסעדה (קפה רימון!!!)... נחתו עלייך 100 מיליארד דולר מהשמיים. מה את ישר רצה לקנות? את כל מאק!!!! את כל האיפורימים שקיימים בעולם!!!! איך אפשר למדוד אהבה? אי אפשר למדודו אותה,אפשר לראות אותה בעיניים של הבנאדם שאוהב אותך... מתי אתם מתחתנים? עוד 3 שנים,כשאלכס ישתחרר בעזרת ה'. הפורום מוזמן? בטח.... D:

pain is MY love

New member
יאללה גם אני!

מאמינה באהבה ממבט ראשון?
התאהבת באלכס ממבט ראשון?
מה את הכי אוהבת לעשות בעולם?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?
מהו חלום הילדות הכי גדול שלך?
מה הכי מעצבן אותך בעולם?
מה הדבר שאת הכי מאחלת לעצמך?

Zoharrr

New member
מרינה שלי../images/Emo140.gif

מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן התאהבת באלכס ממבט ראשון? כן,רק חבל שהוא לא התאהב בי ממבט ראשון ,אלא ממבט ראשון אחרי שנה וחצי שלא התראנו... מה את הכי אוהבת לעשות בעולם? הרבה דברים:סקס,לשמוע מוזיקה,לשיר,לצייר,לקרוא ספר טוב,לראות סרטים! מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? בעיקר מאושרת,לעבוד בעבודה שאני אוהב מהו חלום הילדות הכי גדול שלך? עקרונית לקום בבוקר רזה ויפה,אבל עבר לי... להיות חשובה ולהשפיע,לשנות דברים בעולם,לפחות בארץ. מה הכי מעצבן אותך בעולם? אנשים מטומטמים. מה הדבר שאת הכי מאחלת לעצמך? להישאר עם אלכס לנצח :)

שואל

אני אמנם לא יודע מי את, אבל נשאל.
על מה את לא יכולה לוותר?
את מי היית שולחת לאי בודד?
מהו הסרט האהוב עלייך?
מהו הבילוי המועדף עלייך?

Zoharrr

New member
נעים להכיר:)

על מה את לא יכולה לוותר? על הרבה דברים!בראש ובראשונה על אלכס(החבר),שנית על המשפחה שלי שבתוכה נכלל החבר הכי טוב שלי, אח"כ על מוזיקה,ציור וספרים. את מי היית שולחת לאי בודד? את חצי מהשכבה שלי!!!פשוט מטומטמות!!! ואנשים שמתעללים בחיות! מהו הסרט האהוב עלייך? אמן האשליות מהו הבילוי המועדף עלייך? להיות עם אלכס במיטה עם שוקו ולראות סרט (כן אני זקנה)

שאלה מעצבנת ולא נעימה

מה היחס שלך לעולם הגברים? א. איכסה......... מסריחים, ב. וואלה מגניבים היצורים האלה, ג, אין בהם משהו מיוחד אבללללללל אין עם מי לדבר

Zoharrr

New member
אני מתה עליהם :)

שונאת בחורות,מתה על גברים... כמעט ואין לי חברות,רק חברים :)

דנדוש20

New member
ש א ל ו ת

איך עבר פסח? איזה חג את הכי אוהבת? מה העונה המעודפת עליך? איזה גיל היה הכי מהנה עד עכשיו? כמה זמן את כותבת בפורום? למה את כותבת בו? אם היית צריכה לבחור חבר/ת פורום וללכת איתו לארוחת בוקר, את מי היית בוחרת? אם היית צריכה לבחור חבר/ת פורום וללכת איתו למסיבה מטורפת, את מי היית בוחרת? מתי ולמה לאחרונה בכית? מתי ולמה לאחרונה צחקת מכל הלב? מתי ולמה לאחרונה התפוצצת מכעס? מתי ולמה לאחרונה התאכזבת? מה מכעיס אותך? מה מרגש אותך? מה גורם לך לחשוב: "איזה עולם נפלא"?

Zoharrr

New member
הלו

איך עבר פסח? מעייף מאוד,עבדתי ביום שלפניו ובאותו יום עד כניסת החג ממש. איזה חג את הכי אוהבת?שבועות מה העונה המעודפת עליך?חורף איזה גיל היה הכי מהנה עד עכשיו?תלוי,בגדול גיל 13-14,וגם השנה האחרונה בחיים שלי. כמה זמן את כותבת בפורום?וואי,מלא זמן...מגיל 15 3 שנים למה את כותבת בו?לאדעת,כיף לי אם היית צריכה לבחור חבר/ת פורום וללכת איתו לארוחת בוקר, את מי היית בוחרת?מיטל אם היית צריכה לבחור חבר/ת פורום וללכת איתו למסיבה מטורפת, את מי היית בוחרת?מרינה מתי ולמה לאחרונה בכית?אתמול בערב,לא רוצה להגיד למה. מתי ולמה לאחרונה צחקת מכל הלב?היום,סתם כי אלכס הצחיק אותי נורא :) מתי ולמה לאחרונה התפוצצת מכעס?אתמול,כי מישהו מטומטם בא לחנות פרחים ועיצבן אותי. מתי ולמה לאחרונה התאכזבת?אהמ...כשקיבלתי את המבחן האחרון בספרות!!!83?!?!?מזה הציון החרא הזה?! מה מכעיס אותך?אנשים מטומטמים מה מרגש אותך?כשאנשים מראים רגשות,שטוב למישהו שקרוב אלי... מה גורם לך לחשוב: "איזה עולם נפלא"?העובדה שאלכס קיים...

RVD18

New member
../images/Emo26.gif

עדיין לא קראתי הכל אז תדלגי אם חזרתי על שאלות.
איך הכרת את אלכס?
יש תקופה בחיים שאת מתגעגעת אליה או שטוב לך עכשיו?
מה את שונאת לעשות?
טיפוס של יום או לילה?
יש לך כשרון שאנחנו לא יודעים עליו?
Staind או Alter Bridge?

Zoharrr

New member
זה היה נחמד...

איך הכרת את אלכס?זה היה ממש מזמן... אהבתי להקה שנקראה The calling ולסולם קראו אלכס בנד והייתי חולה עליו(לפני 3 שנים) ואז אני וחברה שלי(הדס מהפורום) חיפשו אלכסים באזור ירושלים באייסי ומצאתי איזה 5,הוא היה הכי נחמד... אחרי כמה זמן דיברנו בטלפון ונפגשנו(הראשון שלי מהאינטרנט)אני התאהבתי בו והוא בחברה הכי טובה שלי...הקשר התנתק,הפכנו לידידים,ואחרי שנה וחצי שלא התראנו,התראנו...אצלו בבית...טיניניני...ומאז אנחנו ביחד. יש תקופה בחיים שאת מתגעגעת אליה או שטוב לך עכשיו? מדהים לי עכשיו. מה את שונאת לעשות? כל דבר שקשור בלנקות ולסדר. טיפוס של יום או לילה? יום,בוקר. יש לך כשרון שאנחנו לא יודעים עליו? אהמ...אני שרה מדהים,אבל יש לי פחד במה ברמות שאי אפשר לתאר. ואני הייתי כותבת פנטזיות מיניות. Staind או Alter Bridge? כעקרון creed אחר כך alter bridge :)

לי יש שאלות ../images/Emo9.gif

אני מרשה לעצמי למרות שאני חדש
א. גלידה או פרוזן יוגורט? ב. בהתאם לתשובה, מה הטעם/שילוב האולטימטיבי? ג. כמה חלב את שמה בקפה שלך? ד. איזה מאפה תבחרי כשאת קונה במבצעי "קפה ומאפה"? והשאלה החשובה ביותר! ה. ברצלונה או ריאל מדריד?

Zoharrr

New member
אהלן

א. גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזן ב. בהתאם לתשובה, מה הטעם/שילוב האולטימטיבי? פאקן,עוגיות,שוקולד חום ושוקלד לבן ג. כמה חלב את שמה בקפה שלך? הקפה שלי(לרוב זה בכלל מוקה או שוקו) מורכב רק מחלב חם,קפה עם מים זה פיכסה! ד. איזה מאפה תבחרי כשאת קונה במבצעי "קפה ומאפה"? גבינה! והשאלה החשובה ביותר! ה. ברצלונה או ריאל מדריד?אין לי שמץ של מושג אני חושבת שכדורגל זה המשחק הכי מפגר שהמציאו אי פעם.

למעלה