ראיון עם הערפדית

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפדית ../images/Emo41.gif

למקרה ששכחתם.. אחת לכמה זמן יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. המטרה של המשחק היא לגרום לנו להכיר אחד את השני לעומק, לגלות אחד על השני פרטים מעניינים ובעיקר לשעשע אותי.
הערפדית השבוע היא... זפלינאית ...

s h i r k u s h

New member
שאלות לזפלינאית ../images/Emo179.gif

1. עונה אהובה? 2. תוכנית טלויזיה אהובה? 3. מקום בילוי אהוב? 4. מאכל אהוב?

zep dragon

New member
../images/Emo118.gif

עונה אהובה?פעם חשבתי שחורף,אבל הגעתי למסקנה שאין כמו אביב 2. תוכנית טלויזיה אהובה?סקס והעיר הגדולה ז"ל
3. מקום בילוי אהוב? ים ופאבים-אין איזה אחד ממש קבוע. 4. מאכל אהוב?מממממ מרק כרוב(באמת!) טוב וגם פיצה

leok55

New member
שאלות...

איך קוראים לך? בת כמה את ? מאיפה את בארצנו הקטנה? האם יש לך חבר? אם כן כמה זמן אתם ביחד? אם אין, מה המצב? ובנתיים זהו.

zep dragon

New member
../images/Emo108.gifהולכת על חיות היום..

איך קוראים לך?מור בת כמה את ? 17 ו9 חודשים חייבת לציין
מאיפה את בארצנו הקטנה?מיבנה-עיר האורות! האם יש לך חבר?לא לא אם כן כמה זמן אתם ביחד? אם אין, מה המצב?הכל מצוין עוד לילה של נדודי שינה

fishey

New member
גם לי שאלות ....

מה את שותה בבוקר ? איזה שיר של לד זפלין את הכי אוהבת? איזה דיסק שלהם ? כמה דיסקים מקוריים יש לך שלהם ? כמה צרובים ? סה"כ?( לא כולל אוספים ) וכמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה?

hero D

New member
חחחח לי יש אחת!

מאיפה לעזעזעל בא הכינוי הזה? חחחחחחחח

zep dragon

New member
../images/Emo107.gif

זפלינאית,הכינוי המקורי והיותר ידוע בעצם חיקוי לכינוי שראיתי בהיידפארק לפני איזה שנה וחצי ..כן כן יש להקה מומלצת בחום-לד זפלין אז מין כבוד ככה וזפ דרגון..זה כינוי שלפעמים אני משתמשת בו,כי הוא פשוט יותר חביב לאוזן וגם אין על דרקונים ציירתי לעצמי אחד על הקיר בחדר ..קטן אבל יש לו קטע הא וגם הרבה בצ'אט התחילו לקרוא לי זפ זפ זפי וכאלה

zep dragon

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo168.gif

מה את שותה בבוקר ?נס קפה חייבת.. איזה שיר של לד זפלין את הכי אוהבת?ווי שאלה קשה! מתאים שעכשיו אני יביא איזה שיר שאף אחד לא מכיר וישחק אותה אבל- stairway to heaven מצליח לרגש אותי כל פעם מחדש ,גם בפעם המליון וגם since iv'e been loving tou אדיר..כזה שיר של סקס יוו איזה דיסק שלהם ?הראשון לדעתי כמה דיסקים מקוריים יש לך שלהם ?6 כמה צרובים ?אין! גאה.. סה"כ?( לא כולל אוספים )6 אני רוצה את האוסף החדש שלהם :/ וכמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה? אוי פשוט יותר מדי פעמים

fishey

New member
איזה אוסף ?

הדבר האחרון שלהם שיצא זה ההופעה : how the west was won> והיא אחלה לגמרי (במיוחד בעשרים ומשהו דקות של dezzed and comfused) ממש ממולץ

zep dragon

New member
אני מתארת לעצמי

20 ומשהו דקות של ג'ימי פייג' אחחח רק שזה עולה איזה 200 ש"ח..אותו נראה לי שאני באמת יצורב

Lancelot99

New member
~~שאלות~~

מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? כמה אחים ואחיות יש לך? איזה במבה את מעדיפה? את אוהבת דם? את צמחונית? כמה אנשים שונים יש לך בזיכרון בסלולרי? (במידה ויש לך) עברת אי פעם איזה ניתוח? יש לך רשיון נהיגה? את אוהבת להפליג בים? פוחדת ממטוסים?
איפה היית כשהתאומים קרסו? את יודעת איפה אוסאמה בין לאדן מסתתר? את לוקחת תרופות על בסיס קבוע? באיזו קומה את גרה? כמה זוגות נעליים יש לך (כולל כפכפים וכאלה) מה צבע השיער שלך? יש לך בחדר בובות?

zep dragon

New member
../images/Emo181.gif

מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לטוס ללונדון בהתראה של 5 שעות,לא מטורף אבל סתם ספונטני והיה כיף!!! כמה אחים ואחיות יש לך?יש לי אחות אחת ביולוגית,אחת חורגת,ועוד אחד חדש ומתוק בן 3 חודשים
איזה במבה את מעדיפה?את הבמבה הקטנה באריזה השקופה..! את אוהבת דם?רק אל תזכיר לי דם עכשיו..שונאת את צמחונית?לא. כמה אנשים שונים יש לך בזיכרון בסלולרי? (במידה ויש לך)בסביבות ה50.. עברת אי פעם איזה ניתוח?לא יש לך רשיון נהיגה?לא לא..לטובת העם ולטובת חיי אני מעדיפה שלא. את אוהבת להפליג בים?האממ לא ממש יצא לי..באילת היה נחמד. פוחדת ממטוסים? לא אני אוהבת אותם
איפה היית כשהתאומים קרסו?שאלה טובה! הלכתי לקניות כי באותו יום היה לי יום הולדת 15 וכשחזרתי הדלקתי טלוזיה וראיתי שה11 בספטמבר דיי הופך להיות יום אבל בינלאומי.. את יודעת איפה אוסאמה בין לאדן מסתתר?האם גם אוסמה בן לאדן מסתתר במרתף שלנו יחד עם כל חפצי הסבנטיז של אבי היקר?!? ייתכן.. את לוקחת תרופות על בסיס קבוע?כן באיזו קומה את גרה?בית פרטי-קרקע. כמה זוגות נעליים יש לך (כולל כפכפים וכאלה)לא הרבה..6-5 בערך..אני לא טיפוס של נעליים מה צבע השיער שלך?שחור יש לך בחדר בובות?כן,יש לי דובי חום וממש יפה במיטה ועוד קוף על השידה שהבן של ברי סחרוף הביא לאחותי וגנבתי לה

Lancelot99

New member
נו מה רק אני שואל? לא עסק.. ../images/Emo3.gif

חשבת פעם שאת הולכת למות? את סופרת קלוריות במה שאת אוכלת? את אוהבת ג'ירפות? וצלופחים? מה דעתך על החור באוזון? ידעת שהיה היום ליקוי חמה? את מחוברת דרך אדסל, כבלים או שום דבר מהשניים? מה סדרת הTV האהובה עליך? מה תאריך הגיוס שלך? את שמה לק על האצבעות בידיים/ברגליים? אם כן, באיזה צבע בד"כ? איזו להקה את הכי אוהבת?

zep dragon

New member
../images/Emo60.gifזה כי אתה נחמד!

חשבת פעם שאת הולכת למות? לא את סופרת קלוריות במה שאת אוכלת? כשאני בדיאטה את אוהבת ג'ירפות? אין לי שום דבר נגד וצלופחים? פעם אכלתי אחד..בעעעע מה דעתך על החור באוזון? האמת היא שעשיתי על זה עבודה..הכל בגלל המהפכה התעשיתית אחח בסוף הקרחונים יופשרו ואז
ידעת שהיה היום ליקוי חמה? ידעתי שנגה עבר את השמש משהו..לא עניין אותי ,ליקוי ירח יותר יפה את מחוברת דרך אדסל, כבלים או שום דבר מהשניים?אדסל מה סדרת הTV האהובה עליך?סקס והעיר הגדולה
מה תאריך הגיוס שלך? 30.1.2005 את שמה לק על האצבעות בידיים/ברגליים? אם כן, באיזה צבע בד"כ?פעם שמתי שחור ברגלים..עכשיו כלום לפעמים ורוד מאוד בהיר איזו להקה את הכי אוהבת? לד זפלין(מה באמת??!?!) וגם פינק פלויד ועוד מלה אבל אלה האהובות ביותר.

למעלה